Günlük Kariyer Burç Yorumları 15 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Mart Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra, hala bir bilgi indirme paketini açarken, aynı zamanda asteroit Juno’nun hafta sonu gelir sektörünüze dönüşüne hala uyum sağlıyorsunuz. Paranın gezegeni Venüs’e sadece iki gün uzaklıktayken birdenbire bu mali yıl çok daha heyecanlı olmaya başlıyor ve bu daha da devam edecek.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönmesine öncülük eden bugünün maceralı ay titreşimleri, bir merak duygusu uyandırmaya yardımcı olurken aşırı düşünmeye karşı koruma sağlıyor. Bu, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra, Pluto’nun önümüzdeki hafta ayrılmasından önceki son ziyareti olarak, sıradan bir aylık ziyaret olsa da, bu size değişim ve devrim gezegeninden gelen son dakika mesajlarını okumanızı sağlayacaktır.


Boğa Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın gelir sektörünüzdeki son dolu haftasının kalbinde, finans sektörünüze aylık olağan ziyaretini yaparken Ay ile bir çatışma tam da ihtiyacınız olan şey. Savaşçı gezegenin savaşçı ve rekabetçi ruhunu biraz rekabetten daha fazla ateşleyebilecek hiçbir şey yoktur. Ay’ın para gezegeni Venüs’e olan dost yönü, bunun yaratabileceği her türlü finansal gerilimi motivasyona çevirebilir.

Ay, haftanın ilerleyen saatlerinde kariyer sektörünüze dönene kadar, geçen hafta Satürn ayrıldıktan sonra ve Plüton gelecek hafta geri dönene kadar geri adım atmak için zaman vardır. Satürn’ün her şeye sıkı sıkıya bağlılığı sona erdi, ancak değişim ve devrim gezegeni gelecek hafta geri dönene kadar, işleri nereye değiştirebileceğinize bakmadan önce mevcut başlangıç ​​noktanızı sağlamlaştırma şansınız var.


İkizler Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle 15 yıl sonra bu, Ay’ın Plüton ayrılmadan önceki son ziyareti olacağından, yalnızca para meselelerini değil, değişim ve devrim gezegeninden gelen son dakika mesajlarını daha iyi okumanızı sağlayacaktır.

Çalışma haftasının tam kalbinde ve kariyer sektörünüzdeki Güneş’in son tam haftasında, onu yakalar ve rüyalar gezegeni Neptün’e uyum sağlar. 2012’de Neptün’ün dönüşünden bu yana Güneş’in dönüşü her yıl güneş ışığını hayallerinize tuttu, ama bu sefer büyük bir farkla. Bu, Satürn’ün geri dönmesinden bir hafta sonra gelir ve sonraki üç yılı size hayalleri gerçeğe dönüştürmek için ne gerekiyorsa yapma kararlılığı vererek geçirmek için Neptün’le birleşir.


Yengeç Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn finans sektörünüzü geçen hafta terk ederken ve bu, artık kozmosun zorlu görev yöneticisinin ensenizde nefes almadığı anlamına gelir, onun size bıraktığı hediyeyi henüz takdir etmiyorsunuz. Mali açıdan çok daha dayanıklısınız ve hayatın mali zorlukları sihirli bir şekilde ortadan kalkmayacak olsa da, artık gücü ellerinize veren bir alet çantanız var.

Çalışma haftasının kalbinde Ay, iş sektörünüze aylık ziyaretini yaparken size yalnızca iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma sunmakla kalmıyor. Mars’tan gelen geri bildirim, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi test ederken, Venüs’ün kariyer sektörünüzdeki son iki gününde dostane bir yönü, bunu daha akıllıca çalışmak için motivasyon olarak kullanacak.


Aslan Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finans sektörünüzdeki son tam haftasının tam kalbinde, rüya gibi Neptün’le bir hizalanmanın güneş ışığını yalnızca mali durumunuza ve para meselelerinize değil, aynı zamanda mali hayallerinize de yansıtması. Bu, Neptün’ün 2012’de geri dönmesinden bu yana her yıl olan bir şey olsa da, Satürn’ün otuz yıldır buradaki ilk tam haftasının kalbinde, bu sefer ne gerekiyorsa, ne kadar sürerse onu yapma kararlılığıyla geliyor.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşü, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmanız için her ay sizi önemli bir noktaya getiriyor. Daha da fazlası, Plüton ayrılmadan önceki son ziyaret size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma sunuyor ve bir tetikleyici görevi görürken, aynı zamanda değişim ve devrim gezegeninden son dakika mesajları alma şansı veriyor.


Başak Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki son iki gününe girerken Ay’ın dostane bir yönü, finansal güveninizi beslemek ve finansal arzularınızı ve beklentilerinizi güncellemek için çalışırken para gezegeninin ihtiyaç duyduğu tüm cesarettir. Hafta sonu Mercury, kafanızı oyunda tutmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek için gereken para için akıllı kafa ile geri dönerken, bu arzuları nasıl gerçeğe dönüştüreceğiniz başka bir günü bekleyebilir.

Tıpkı Mars’ın kariyer sektörünüzdeki son 10 gününe girmekle kalmayıp gerçek bir ivme ve biraz aciliyet kazanmaya başladığı gibi, Ay’la bir çatışma, çalışma haftasının kalbinde zamanında bir iş/yaşam dengesi hatırlatıcısı getirecek. Satürn geçen hafta iş sektörünüzden ayrılırken ve Mars gelecek hafta kariyer sektörünüzden ayrılacak olsa da, her iki cephede de destek yolda, bu da işleri sandığınızdan daha az acil hale getiriyor.


Terazi Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mali çitin her iki tarafında da sadece hava değişikliği değil, güven de var. Gelir cephesinde bu, Ay’ın iki gün önce gelir sektörünüzden ayrılmadan önce aldığı bir şey olan, artan profesyonel destekten geliyor. Aynı zamanda, asteroit Juno’nun hafta sonu finans sektörünüze dönüşü ve paranın gezegeni Venüs’ün iki gün içinde dönüşü de finansal çitin diğer tarafını destekliyor.

Sadece çalışma haftasının değil, Güneş’in iş sektörünüzdeki son tam haftasının kalbinde, iş sektörünüzdeki rüyalar gezegeni Neptün’ü yakalar ve ona uyum sağlar. Bu, 2012’de Neptün’ün dönüşünden bu yana her yıl bu zamanlarda gerçekleşen bir şey, güneş ışığını hayallerinize ve özlemlerinize parlatıyor. Bu seferki fark şu ki, Satürn’ün geçen hafta dönüşü, artık hayalleri gerçeğe dönüştürmek için ne gerekiyorsa yapma kararlılığına sahip olduğunuz anlamına geliyor.


Akrep Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İlişki sektörünüzden geçen Ay ile finans sektörünüzdeki son tam haftasında Mars arasında bir çatışma, bugün biraz finansal gerginlik yaratabilir. Bununla birlikte, kozmosun savaşçı gezegeni bunu yalnızca finansal tutkularınızı ve mücadeleci ruhunuzu ateşlemek için kullanmakla kalmaz, aynı zamanda Ay’ın iş sektörünüzdeki son günlerinde Venüs’e dostane yönü, bunu gelir ve iş cephelerinde motivasyona dönüştürebilir.

Gelir sektörünüze aylık ziyaretini yapan Ay ile Venüs arasındaki dostane açı, para gezegenine iş sektörünüzdeki son iki gününü değerli kılmak için gereken güveni ve içgörüyü veriyor. Venüs ayrıldıktan sonra da devam eden iş büyümesi ve genişleme ile birlikte, Ay’ın paranın nerede olduğu hissini yakalayabilen ve bunu yerine kilitleyebilen tek gezegen o.


Yay Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yol, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmanız için sizi her ay önemli bir noktaya getiriyor. Bu sefer daha da fazlası, Ay son ziyaretine yaklaşırken, Pluto ayrılmadan önce, ancak tam iş cephesinde işler hareket etmeye başlarken. Haftanın sonunda, gelir ve iş cephelerine ilişkin tüm bakış açınız değişmiş olabilir.

Asteroit Juno çalışma sektörünüzde ilk günlerine yerleşirken, sadece iki gün uzaktaki Venüs ve önümüzdeki hafta kariyer sektörünüze geri dönen cüce gezegen Ceres ile bu profesyonel yılın şekli birdenbire değişiyor. İş cephesinde genellikle Nisan ayının sonuna doğru ve kariyer cephesinde yılın ikinci yarısına kadar hareket etmeye başlamaz, ancak profesyonel tanrılar bu yıl çok daha erken uyanıyor.


Oğlak Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın hafta sonu geri dönmesi ve Plüton’un önümüzdeki hafta sonuna kadar burada olması nedeniyle gelir sektörünüz uzun süre boş kalmayacakken, Satürn’ün geçen hafta ayrılmasından sonraki bu boşluk daha önemli olamazdı. Bu, geri adım atmak için bir şans ve bu, 2020’den beri ilk kez gelir sektörünüzü boş bırakmış olsa da, o zamana kıyasla şu anda alet çantanızda ne kadar alet olduğunu takdir edin. Satürn gittiğine göre artık fark, hangisini ne zaman kullanacağınızı seçebilmenizdir.

Mars’ın iş sektörünüze yaptığı yedi aylık ziyaretinin son 10 gününe girdiği gün ve tam da savaşçı gezegen sizi mümkün olduğunca meşgul etmeye çalışırken, bugünün nostaljik ve yansıtıcı Ay titreşimleriyle bir çarpışma, size bir hatırlatıcıdır. kendine ayak uydur Önümüzdeki 10 gün, muhtemelen Mars’ın seksen yıl içindeki en uzun ziyaretinin en yoğun günü olacak, ancak bu, sizi alt etmesine izin vermek yerine, bunun üzerinde kalmanız için bir ihtiyaç.


Kova Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tam kariyer evinizden çıkmak üzereyken Ay’la dostane bir görünümden iki gün sonra, bugün gelir sektörünüzde Güneş Neptün’e yetişiyor. Bu, rüyalar gezegeni 2012’de geri döndüğünden beri yıllık bir olay oldu, ancak bu seferki fark şu ki, Satürn’ün otuz yıldır gelir sektörünüzdeki ilk tam haftasının kalbinde, mümkün olduğu sürece ne gerekiyorsa yapmaya kararlısınız. hayalleri gerçeğe dönüştürmek için alır.

Ay’ın yalnızca kariyer sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra değil, aynı zamanda gelir cephesinde büyüyen gezegen varlığına dostça bir açı oluşturduktan sonra, Mars artık iş sektörünüzden sadece 10 gün uzakta. O zamana kadar gelir ve kariyer cephelerindeki güçler birlikte çalışmaya devam edecek, bu da size 2023’ün en yoğun aylarının ne olacağı konusunda daha iyi kontrol sağlayacak kazançlı bir profesyonel yön duygusu veriyor.


Balık Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kariyer sektörünüze aylık ziyaretini gerçekleştiren Ay ile gelir sektörünüzdeki para gezegeni Venüs arasındaki dost açının zamanlamasını önemli kılan şey, zamanlamadır. Daha az çünkü bu, çalışma haftasının kalbinde her iki cephede de çok fazla pozitif enerji ve içgörü yaratıyor ve daha fazlası çünkü Venüs’ün ayrılmasına iki gün kala bu, onun sizden ayrılmaya çalıştığı arzu ve beklentiler konusunda çıtayı yükseltebilir. ile.

Ay’ın kariyer sektörünüzde, çalışma haftasının kalbinde olması bir avantajdır, ancak gelir sektörünüzdeki son iki gününde Venüs’ün dostane yönü daha iyi bir zamanlama ile olamazdı. Ay’ın Mars’la çarpışması iş/yaşam dengenizi teste tabi tutarken, Venüs’ün daha akıllıca çalışmayı ve öncelik vermeyi kolaylaştıracak olan paraya odaklanmasıdır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.