Günlük Kariyer Burç Yorumları 14 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Mart Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlediği bir durumda bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Tıpkı mali çitin gelir tarafında ileride kazançlı zamanlara işaret eden bir şeyin hareketlenmesi gibi, ayrılmadan önce Güneş’in size daha fazla içgörü ve güven veren dostça bir yönüydü.

Ay’ı haritanızın maceralı bir bölümünde görmek, yeni çalışma haftasını hareketlendirmek için ideal bir yol gibi gelmeyebilir, ancak zamanlama daha iyi olamazdı. Ay’ın kariyer sektörünüze son ziyaretine sadece iki gün kala, Pluto gelecek hafta ayrılmadan önce, ancak o zamana kadar gelir ve iş cephelerindeki büyük gelişmelerle, zihninizi ve seçeneklerinizi o kadar açık tutabilir ve meydanın dışında düşünebilirsiniz. daha iyi.


Boğa Burcu

14 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelecek hafta ayrılmadan önce gelir sektörünüzdeki son günlerini yapmaya çalışan Mars’ın finans sektörünüzde Ay’a sahip olması, finansal çitin her iki tarafında da bir avantaj olabilir. Bu, Ay ve Mars’ı karşı karşıya getiriyor, ancak savaşçı gezegenin savaşçı ve rekabetçi ruhunu biraz rekabetten daha fazla ateşleyebilecek hiçbir şey yok. Ay finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye çalışırken, Mars herhangi bir finansal gerilimi motivasyona dönüştürmek için çalışacak.

2020’den bu yana ilk kez, geçen hafta Satürn ayrıldıktan sonra kariyer sektörünüzde gezegensel bir aktivite yok, ancak Ay yarım kalmış işleri halletmek ve önümüzdeki hafta Plüton’un dönüşüne hazırlanmak için haftanın ilerleyen saatlerinde geri döndüğünden, bu adım atmak için değerli bir şans. geri. Satürn’ün her şeyi kapsayan varlığının ortadan kalkmasıyla bu, cüce gezegen Ceres’in iş sektörünüzdeki son tam haftasına ve iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi derinlemesine incelemesine daha fazla odaklanmak için bir şans. Özellikle iş tatmini ve bir amaç duygusu söz konusu olduğunda.


İkizler Burcu

14 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun finans sektörünüzü gelecek hafta terk ettiğinde, 2008’den bu yana ilk kez orayı boş bırakmayacağını, aynı zamanda Mars’ın hemen ertesi gün geri dönerek odağı finansal çitin gelir tarafına kaydıracağını bilmek, bu son günleri kolaylaştırıyor. daha önemli. Haftanın ilerleyen saatlerinde Ay’ın dönüşü size para meseleleri ve değişim ve devrim gezegeninden gelen son dakika mesajları hakkında daha iyi bir okuma sağlayacaktır.

Dün iş sektörünüzden ayrılmadan önce Ay’ın dostça bir görünümü sayesinde, kariyer sektörünüzde Güneş’in son yedi gününe yenilenmiş bir güven ve farkındalıkla geçme şansı var. Satürn, kariyer sektörünüze yapacağınız üç yıllık bir ziyaretin ilk tam haftasına girerken, ancak Güneş yıllık incelemesini tamamlarken, Ay size kısa ve uzun vadeli odak noktanızı nereye yerleştireceğiniz konusunda sezgisel bir okuma bırakıyor.


Yengeç Burcu

14 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haftanın ilerleyen saatlerinde Ay’ın finans sektörünüze dönüşü, Satürn’ün geçen hafta ayrılmasından sonra ve gelecek hafta Plüton’un dönüşünden önce bir giriş yapma şansı olsa da, şimdilik boş ve onunla birlikte aşırı düşünmeye ara verme şansı. Kariyer sektörünüzdeki son günlerinde de finansal çitin gelir tarafında gezegensel bir hareketlilik yokken, paranın gezegeni Venüs, bugün iş ve kariyer cephelerindeki olumlu koşullardan yararlanmak için çalışıyor.

Dün Ay’ın iş sektörünüze dönüşü, yeni çalışma haftasına girerken her zaman bir avantaj olacaktı, ancak zamanlama, bu sıradan aylık kontrol etme şansını çok daha önemli hale getiriyor. Size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma sunmanın ve bir tetikleyici görevi görmenin yanı sıra, Venüs’ün kariyer sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti, güncelleme görevinin son günlerinde kalbinizin size ne söylediğine dair ek içgörüler sağlar. profesyonel arzularınız ve beklentileriniz.


Aslan Burcu

14 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Ay’ın dostça bir görünümü ve Merkür’ün ve akıllı kafasının para çekmesi sayesinde, Güneş finans sektörünüzdeki son haftasına çok daha güvenle giriyor. Bu, finansal durumunuz ve para meseleleriniz üzerindeki güneş ışığını kaldıracak olsa da, Satürn’ün üç yıllık ziyaretinin ilk tam haftasında bu, finansal gücünüzü geri almak için büyük bir görevin sadece başlangıcı.

Ay’ın haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir bölümünde olması, iş şapkanızı bu konuda tutmanızı zorlaştırabilirken, bu sizin avantajınıza çalışıyor. Ay’ın iş sektörünüze yaptığı son ziyaretten sadece birkaç gün uzaktayken, Plüton gelecek hafta ayrılmadan önce, Venüs ise kariyer sektörünüzden sadece üç gün uzaktayken, günümüzün eğlenceli ve yaratıcı ay titreşimleri, aşırı düşünmeye karşı koruma sağlayabilir. Profesyonel tanrılar bile açık fikirli olmanızı istiyor.


Başak Burcu

14 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finans sektörünüzden hâlâ yedi gün uzakta olması, güneş ışığını mali durumunuza ve para meselelerinize çevirmenize ve Merkür’ün kafanızı oyuna sokmak için gereken para için akıllı kafa ile hafta sonuna kadar geri dönmemesine rağmen, Venüs’ Buradaki son günler, ne zaman, nerede ve nasıldan çok ‘ne’ ile ilgili. Venüs, Güneş ve Merkür için takipten çıkarken, finansal arzularınızı ve beklentilerinizi güncelleme görevinde.

Mars gelecek haftaya kadar kariyer sektörünüzü terk etmeyecek olsa da, kozmosun savaşçı gezegeni daha ateşli ve acil hale geliyor ve sizi her gün mümkün olduğunca çok şey toplamaya teşvik edecek. Mars nihayet birinci vitesten çıktı ve profesyonel tutkuları, mücadele ve rekabet ruhu ile şimdi sağlanması gereken en önemli şey, sizi daha üretken kılabilecek veya daha uzun vadeli etkiye sahip olacak şeylere kanalize edilmesidir.


Terazi Burcu

14 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması ve ayrılmadan hemen önce iş sektörünüzdeki Güneş’e dostça bakışı sayesinde bu, yeni çalışma haftasına gelir ve iş cephelerinde olumlu bir başlangıç ​​yaptı. Satürn’ün otuz yıldır iş sektörünüzdeki ilk tam haftasında olması, Mars’ın gelecek hafta kariyer sektörünüze dönmesi ve Ay’ın gelir cephesinde her ikisini de destekleyecek güçlerin sesi olmasıyla, bu aynı zamanda gelecek şeylerin sadece bir tadı. .

Güneş, iş sektörünüze yıllık ziyaretinin son yedi gününe girerken, Satürn de 2026’ya kadar devam etmeyecek olan üç yıllık bir ziyaretin ilk tam haftasına giriyor. kısa ve diğeri uzun vadeye, ancak her ikisinde de güneş spot ışığı ve Merkür’ün kafanızı oyunda tutmanıza yardımcı olması, bu, şu anda yapılabileceklere ve zaman içinde nelere çalışabileceğinize öncelik vermenizi sağlar.


Akrep Burcu

14 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzde olması, yeni çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapmaktır ve özellikle iş cephesinde işler kritik bir noktaya ulaşmaya başlar. Venüs iş sektörünüzü üç gün içinde terk ederken, Merkür hafta sonu ve Güneş önümüzdeki hafta geri dönerken, Ay hem para için burnunuzu keskinleştiriyor hem de bugün gelir ve iş cephelerinde olumlu bir tetikleyici olarak hareket ediyor, ancak bir şekilde sadece gelecek şeylerin tadı.

Güneş artık iş sektörünüzden sadece yedi gün uzaktayken ve güneş ışığını iş durumunuza ve iş konularınıza çevirmekten ve Merkür hafta sonu geri dönecekken, Venüs o zamana kadar gitmiş olacak. Şimdi ayrılmaya sadece üç gün kaldı ve yolda bir geri dönüş olduğunu bilerek, Venüs bu son günleri daha çok kalbinizi dinlemek ve ne zaman, nerede ve nasıl bekleyebileceğini bilmekle ilgili hale getiriyor.


Yay Burcu

14 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haftanın ilerleyen saatlerinde Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü hem para için burnunuzu keskinleştirecek hem de ayrılmadan önce değişim ve devrim gezegeni Pluto’dan gelen son dakika mesajlarını okumanızı sağlayacak olsa da, destek şimdiden güçlenmeye başladı. Paranın gezegeni Venüs, iş sektörünüzden sadece üç gün uzaktayken ve asteroit Juno’nun hafta sonu dönüşü iş ve iş konularına şimdiden daha fazla enerji katıyorken, güvenmek için nedenler var.

Asteroit Juno’nun hafta sonu iş sektörünüze dönüşü oyunun kurallarını değiştirmedi ama taahhüdün kraliçesi olarak, büyük bir etkisi olabilecek ve olacak olan gezegenlerin dönüşünden önce size daha kararlı olmanız için bir şans veriyor. Venüs’ün sadece üç gün uzakta olması, iş cephesinde yavaş ama istikrarlı bir kaynak artışına dönüşecek olan şeyin başlangıcıdır.


Oğlak Burcu

14 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde geçen haftaki Dolunay ve aynı zamanda Satürn’ün gelir sektörünüzden ayrılmasının ardından, mali çitin her iki tarafındaki yoğunluk hemen geri çevrildi. 2020’den bu yana ilk kez, finansal çitin her iki tarafında da kozmik aktivite yok, ancak Ay, Plüton’un dönüşüne hazırlanmak için haftanın ilerleyen saatlerinde gelir sektörünüze dönmeden önce paketlenecek çok şey var.

Yeni çalışma haftasının başında Ay’ın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünde yer alması işleri yavaşlatabilir ve özellikle Mars’ın buradaki son tam haftasında, zamanlama daha iyi olamazdı. Mars’ın seksen yıldaki en uzun ziyaretinin önümüzdeki hafta sona ermesiyle, son günleri muhtemelen giderek daha yoğun hale gelecek. Ay sadece birkaç günlüğüne burada ama hızınızı tam zamanında hatırlatmak için.


Kova Burcu

14 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün kariyer sektörünüzdeki son saatlerinde Ay’ın dostça görünümü sayesinde, Güneş gelir sektörünüzdeki son yedi gününe girerken çok daha fazla güven ve farkındalık var. Satürn üç yıllık bir ziyaretin ilk tam haftasına yerleşirken, güneş ışığı gelir durumunuz, meseleler ve seçenekleriniz üzerindeyken ve hafta sonu ayrılana kadar Merkür size gereken para için akıllı kafayı verirken gözlem yapma şansı var. kafanı oyunda tut ve ayaklarının üzerinde düşün.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklemesi ve yeni çalışma haftasına avantajlı bir başlangıç ​​yapma şansı bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Satürn’ün gelir sektörünüzdeki ilk tam haftasında olması ve Mars’ın gelecek hafta iş sektörünüze dönmesiyle, bu sizi gelir, iş ve kariyer cephelerinde büyük değişimlerin olduğu bir zamanda daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul ediyor.


Balık Burcu

14 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün kariyer sektörünüze dönüşü, profesyonel içgüdüleriniz ve en başından körüklenen hayal gücünüz ile yeni çalışma haftasına başlamak için bir şanstan daha fazlasıdır. Bu sadece paranın gezegeni Venüs’ün hafta sonunda gelir sektörünüzden ayrılmasından önceki ziyaret, ancak Güneş ve Merkür yoldayken, ördeklerinizi gelir, iş ve kariyer cephelerinde üst üste getirmek için değerli bir şans.

Dün sadece kariyer sektörünüze dönerek, Ay yeni çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapacaktı. Bu, tıpkı geçen hafta Ay’ın iş sektörünüze dönüşünden gelen bilgilerin indirilmesini işlemeye devam ederken, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslerken sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul ediyor. Venüs’ün gelir sektörünüzdeki son günlerinde, bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyi perspektife getiriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.