Günlük Kariyer Burç Yorumları 12 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Mart Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Mart 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tıpkı Ay’ın yalnızca finans sektörünüzde değil, aynı zamanda Merkür’le dostane bir açıda olması gibi, finansal içgüdülerinizi keskinleştiren ve para meselelerine akıllıca bakmanızı sağlayan bir şey, asteroit Juno gelir sektörünüze geri dönüyor. Bu, bağlılığın kraliçesinin dört yıldaki ilk ziyareti ve bu, paranın gezegeni Venüs ile birlikte tek başına bir oyun değiştirici olmasa da, bu, önümüzdeki büyük gelişmelere hazırlanmanın ilk adımı.

Kariyer sektörünüzden ayrılmasına sadece 12 gün kala ve son tam haftasına geçmeden önce, Pluto sizi hafta sonu yeniden bir araya gelmek için zaman ayırmaya teşvik ediyor. Hafta başında iş sektörünüzdeki bir Dolunaydan gelen bilgileri indirmeye çalışan bilinçaltınız hala paketini açarken ve Venüs önümüzdeki hafta gelir sektörünüze dönerken, ihtiyacınız olan şey moladır.


Boğa Burcu

12 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze aylık ziyareti için geri dönmesiyle birlikte, finansal çitin daha çok ne yaptığınıza ve sahip olduğunuz parayı nasıl yönettiğinize odaklanan tarafı bekleyebilir. Bunun yerine, bugün iş sektörünüzdeki son saatlerinde Ay ile Mars arasındaki karşılaşmadan, dün gelir sektörünüzden ayrılmadan önce ilk kez indirilen bilgileri açma şansı var. Bu, gelir ve iş cephelerinde belirleyici olacak birkaç haftaya girerken size değerli bilgiler sağlar.

Ay, dün iş sektörünüzden ayrıldıktan ve haftanın başlarında Satürn kariyer evinizden ayrıldıktan sonra, hafta sonu, baskıyı azaltmak için değerli bir şans getiriyor. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde yılın çok önemli bir noktasında, bilinçaltınız o sırada işleyebileceğinden daha fazla bilgi indirdi ve hafta sonu herhangi bir mola, en iyi yaptığı şeyi yapmasına izin vermek için değerli bir şans.


İkizler Burcu

12 Mart 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün kariyer sektörünüzdeki ilk haftasonunda Ay’ın iş sektörünüzde olması sadece profesyonel olarak değil, finansal olarak da bir avantajdır. Ay, size bu profesyonel yılın değişen dinamikleri hakkında sezgisel bir okuma sunuyor ve Mars’ın 2023’ün en kazançlı aylarına başlamak için gelir sektörünüze dönmesinden önceki son ziyaret olarak, bu size önce profesyonel ördeklerinizi alma şansı veriyor. Bir satır.

Hafta sonu Ay’ın iş sektörünüzde olması bir avantaj olabilir ve özellikle bu Satürn’ün otuz yıldır kariyer sektörünüzdeki ilki. Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, bilinçaltınızın neler topladığını dinlemek daha kolay olabilir. Aynı zamanda, kariyer sektörünüzdeki son yedi gününe girerken Ay ve Merkür arasındaki dostane açı, sezgi ve mantık, hayal gücü ve zekanın bir karışımını bir araya getirir.


Yengeç Burcu

12 Mart 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

2020’den bu yana ilk kez, Satürn’ün haftanın başlarında ayrılmasından sonra finans sektörünüzde gezegensel bir aktivite yok. Ay yarım kalan işleri halletmek için önümüzdeki hafta geri dönecek ve Plüton ayın sonunda çok farklı bir bölüme başlamak için geri dönecek, para tanrıları bile sizi bu yangından en iyi şekilde yararlanmaya teşvik ediyor. Bu, Satürn’ün size her şeyin üstünde kalmanız veya ihtiyacınız olduğunda atlamak için gereken her şeyi bıraktığına güvenirken para şapkanızı çıkarmak için değerli bir fırsat.

Tam da Venüs kariyer sektörünüzde son hafta sonunu geçirirken bağlılık kraliçesi asteroit Juno oradan ayrılıyor. Juno, Venüs’ün kısa ziyareti boyunca buradaydı ve o ayrılırken, bu size kalbinizin sesini dinlemeniz için güven ve kararlılık veriyor. Güneş’in henüz dönmemiş olması ve Jüpiter’in profesyonel büyüme ve genişleme arayışının son aylarının en kapsamlısı olması nedeniyle, bu aynı zamanda size kalbinizin sesini dinleme kararlılığı veriyor.


Aslan Burcu

12 Mart 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn haftanın başlarında geri döndüğünde, Güneş zaten finans sektörünüzde olduğu için, otuz yıldır ilk hafta sonunu burada geçirdiği için, güneş ışığı şimdiden mali durumunuz ve para meseleleriniz üzerinde. Merkür burada son yedi gününe girerken, kafanızı oyunda tutmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek ve aynı zamanda Güneş’in daha kısa vadeli ve Satürn’ün daha uzun vadeli odak noktası etrafında dolaşmak için gereken para için akıllı kafaya zaten sahipsiniz.

Tıpkı 15 yıl sonra Plüton iş sektörünüzdeki son haftasına girmeye hazırlanırken, asteroit Juno kariyer sektörünüze geri dönüyor. Büyük bir oyuncu olmasa da, Juno bağlılığın kraliçesidir ve önümüzdeki hafta Venüs’ün dönüşü öncesinde bu, ileride büyük büyüme için hazırlıkların başlangıcıdır. Bu, Pluto’nun ayrılmadan önce iş cephesinde yapmak istediği değişikliklerden yararlanmanın ve o gittiğinde ivmeyi devam ettirebilecek türden bir destek yaratmanın zamanı geldi.


Başak Burcu

12 Mart 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tıpkı paranın gezegeni Venüs’ün son hafta sonunu finans sektörünüzde geçirmesi gibi, bağlılığın kraliçesi asteroit Juno da oradan ayrılıyor. Güneş, mali durumunuza ve para meselelerinize güneş ışığını tutma şansı bile bulamadan, bu size mali arzularınızı gerçeğe dönüştürme kararlılığını verir. Bu arada, dün Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılması, size finansal çitin diğer tarafında sezgisel bir okuma bıraktı.

Mars hala kariyer sektörünüzde olmakla kalmayıp, son günlerde gelir sektörünüzden geçerken Ay’a dostça bir bakış açısıyla enerji vermiş olsa da, hafta sonu iş şapkanızı çıkarmanın daha kolay olduğunu göreceksiniz. Satürn’ün hafta başında iş sektörünüzden ayrılması, 2020’den beri ilk kez boş bıraktı ve Mars’ın profesyonel şapkanızı çıkarmanıza hâlâ ihtiyacı olsa da, bu daha çok geri çekilmek ve profesyonel tutkularının nerede olduğunu anlamak için bir şans. , mücadeleci ve rekabetçi ruhu dikkatinizi çekiyor.


Terazi Burcu

12 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finans sektörünüze gelecek ayın sonlarına kadar geri dönmemesi nedeniyle, asteroit Juno’nun bugün dönüşü, para meselelerini harekete geçirmek için ilk küçük adım. Bağlılığın kraliçesi olarak Juno, paranın gezegeni Venüs’ün önümüzdeki hafta geri döndüğünde bundan yararlanacağına dair bir kararlılık duygusuyla geri döner. Şanslı Jüpiter’in Mayıs ayında dönüşü için hazırlıklar başlarken, bu mali cephede bir şeylerin hareketlendiğinin ilk işareti.

Merkür iş sektörünüzdeki son yedi gününe girerken ve Güneş buradaki son tam haftasına girmeye hazırlanırken, yarım kalmış işleri halletmeye hazır olduklarına dair işaretler olmalı. Güneş ve Merkür daha hızlı hareket eden gezegenlerin sonuncusu olsa da, Satürn otuz yıldır ilk hafta sonunu burada geçirdiğinden, bu sadece yeni ve büyük bir bölümün başlangıcı. Ay’ın gelir sektörünüzde olması sayesinde, bu size paranın nerede olduğu konusunda erken bir fikir veriyor.


Akrep Burcu

12 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, mali çitin gelir tarafında, açık fikirli olurken aynı zamanda dikkat etmeye başlamanız için bir çağrı var. Ay, para gezegeni Venüs iş sektörünüzdeyken sadece tek ziyareti için değil, aynı zamanda Mars finans sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyareti için geri döndüğünden, bu, finansal çitin her iki tarafına da enerji verecek şekilde ayarlanmıştır.

Tıpkı Venüs’ün son hafta sonunu sizin çalışma sektörünüzde geçirdiği gibi, asteroit Juno, Ocak ayından beri burada. Taahhüt kraliçesi olarak Juno, geri döndüğünden beri şans ve genişleme gezegeni Jüpiter ile hizalanan ilk ve Venüs dışında tek gezegendi. O ayrılırken, Juno size kalbinizin sesini dinleme kararlılığı veriyor ama aynı zamanda daha birkaç ayı olan iş büyütme ve genişleme arayışını kucaklıyor.


Yay Burcu

12 Mart 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto, gelir sektörünüze 2008’de başlayan ziyaretinin son 12 gününe girerken, bağlılığın kraliçesi asteroit Juno iş sektörünüze geri dönüyor. Bu kendi başına bir oyun değiştirici değil, ancak gelecek hafta paranın geri dönüşü gezegeni Venüs ile birlikte bu, ilk aşamalarında gelirden yararlanabilecek bir iş büyümesi ve genişleme dönemine dönüşecek bir şeyin başlangıcı. potansiyel Plüton size erişim sağlayabilir.

Hafta sonu Ay’ın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünde yer alması, yavaşlamanız ve kendinizi düşündüğünüzü duymanız için zaman ayırmanız için bir davettir. Hafta başında kariyer sektörünüzde bir Dolunay’ın ve bugün gelecek hafta Venüs’ün dönüşünün yolunu hazırlamak üzere iş sektörünüze dönen asteroit Juno’nun ardından, bu, bir çalışma haftası ile bir sonraki hafta arasında bir yangın önleme oluşturmak için değerli bir şanstır.


Oğlak Burcu

12 Mart 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen hafta sonu bu zamanlar Satürn, gelir sektörünüze yaklaşık üç yıllık bir ziyaretin son günlerindeydi ve Ay, finans sektörünüzde geçen ayki Dolunaydan tam bir dönüş yapmıştı. Bir haftadır ve 2020’den beri ilk kez iki para evinizde de kozmik aktivite yok ve bununla birlikte hafta sonu para şapkanızı takmama şansınız var. Ay’ın önümüzdeki hafta gelir sektörünüze dönmesi ve Plüton’un sadece 12 gün uzakta olmasıyla, bu geçici bir mola ve geri adım atmak için değerli bir şans.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, sizi her zaman profesyonel içgüdüleriniz ve körüklenmiş hayal gücünüz ve paketten çıkarmanız gereken bilgiler, içgörüler ve mesajlar indirmesi ile baş başa bırakacaktı. Aradaki fark, bu sadece Ay’ın cüce gezegen Ceres’in buradan ayrılmasından önceki son ziyareti değil, Mars’ın iş sektörünüzü terk etmesinden önceki son ziyaretiydi. Her ikisi de son tam haftalarına girmek üzereyken, hafta sonu hem nefesinizi tutmanız hem de bu içgörü ve bilgilerin çoğunun içeri girmesine izin vermeniz için bir fırsattır.


Kova Burcu

12 Mart 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün gelir sektörünüzdeki ilk hafta sonu boyunca kariyer sektörünüzde Ay’a sahip olmak, onları şimdiden uyumlu hale getirirken, gelir cephesinde güçlendirici bir üç yılın ilk günlerine profesyonel bir yön duygusu verdi. Gelir sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, para için akıllı bir kafa ve keskin profesyonel içgüdüleri bir araya getirerek Merkür’ün dostane bir yönü.

Hafta sonu Ay’ın kariyer sektörünüzde olması bir avantaj olabilir. Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü fazla düşünmeden veya hemen harekete geçmek zorunda kalmadan dinlemek daha kolay olabilir. Satürn gelir sektörünüzde ilk tam haftasında ve Mars iş sektörünüzden iki haftadan daha az uzaktayken, yeniden düşünmenin zamanı geldi.


Balık Burcu

12 Mart 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tıpkı paranın gezegeni Venüs’ün son hafta sonunu sizin gelir sektörünüzde geçirmesi gibi, bağlılığın kraliçesi asteroit Juno da oradan ayrılıyor. Hiçbir zaman aynı çizgide olmamalarına rağmen, Juno’nun azmi ve kararlılığı, yalnızca beklentilerinizin çıtasını yükseltmekle kalmayıp aynı zamanda parayı çekmek için çalışan Venüs’e de bulaşacak kadar yakınlar. Jüpiter devam ederken, bunlar onun gelir artışı ve genişleme arayışına destek sağlamakla görevli ilk oyunculardan sadece ikisi.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Sıradan bir aylık ziyaret olsa da, bu, Venüs’ün gelir sektörünüzdeki son günlerinde Ay’ın hareket ettiğini görecek ve iş sektörünüze yaptığı son ziyaretten sonra kalan eksik parçaları tamamlayacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.