Günlük Kariyer Burç Yorumları 11 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Mart Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Asteroit Juno’nun yalnızca dört yıl sonra gelir sektörünüze ilk ziyareti için geri dönmesinden bir gün önce değil, aynı zamanda gelecek hafta paranın dönüş gezegeni Venüs’ün yolunu hazırlama taahhüdünün kraliçesi olarak Ay mali durumunuza geri dönüyor. sektör. Çatışmayacak olsalar da, gelir cephesinde işler açılmaya hazırlanırken Ay, mali çitin her iki tarafının da dengede kalmasını sağlayacaktır.

Hafta başında iş sektörünüzdeki Dolunay’dan ne kadar uzaklaşırsanız ve savaş sisi dağılırsa, o kadar çok bilgi ve içgörü elde edersiniz. Bu, iş ve iş konularına ivme kazandırmış olsa da, hem gelir hem de kariyer cephelerinde değişikliklerin olduğu bir zamanda geliyor ve bu sizi seçeneklerinizi keşfetmeye teşvik ediyor.


Boğa Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün iş sektörünüzden ayrılmadan önce Ay, iş sektörünüzdeki son saatlerini gelir sektörünüzdeki Mars’a dost bir açıyla geçirecek ve zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Satürn’ün kariyer sektörünüzü terk etmesinden üç gün sonra ve tam da Mars gelir sektörünüzdeki son iki haftasına girerken, konu daha çok paraya dönerken, Ay size güvenle ilerlemeniz için gereken her şeyi veriyor.

Satürn kariyer sektörünüzü terk ettikten üç gün sonra, cüce gezegen Ceres gelir sektörünüzdeki Mars’a dostça bir açıyla ayrılmadan önce Ay iş sektörünüze son ziyaretini tamamlıyor. Bu, Mars’ın hak ettiğiniz şey için savaşma güdüsünü ateşleyecek olan son iki haftasına girmesiyle birlikte gelir. Aylarca birlikte çalıştıktan sonra, Mars gelir, iş ve kariyer cephelerinde ivme kazanmaya devam edebilir.


İkizler Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın gelir sektörünüze dönmesine sadece iki hafta ve finans sektörünüzden ayrılmasına sadece 13 gün uzaklıkta olan Plüton ile birbirlerini bir gün özleyecekler ama o 24 saatlik süre içinde, bu mali yılın tüm dinamikleri değişecek . Odak hala para meselelerindeyken, parayla ilgili şapkalarınızı takmanız gerekir, ancak gelir cephesi sırasına hazırlanırken, daha çok iş ve profesyonel şapkalarınızı takmakla ilgilidir.

Satürn’ün kariyer sektörünüze dönüşünden sadece üç gün sonra Ay’ın iş sektörünüze dönüşü, iş ve meslek meseleleri ve bu profesyonel yılın dinamiklerindeki bir değişikliğin etkisi hakkında sezgisel bir okuma alma şansından daha fazlası var. Dolunay olarak çarpıştıktan sadece birkaç gün sonra, bu Güneş ve Ay’ı tekrar uyumlu hale getiriyor.


Yengeç Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn finans sektörünüzden ayrıldığı, Plüton’a hala 13 gün uzaklıkta olduğu ve Ay’ın önümüzdeki haftaya kadar geri dönmeyeceği düşünüldüğünde, para şapkanızı çıkarıp bir bölüm ile sonraki arasındaki yangını kucaklamayı göze alabilirsiniz. Geçmiş geçmişte kaldı ve değişim ve devrimin gezegeni Plüton yeni bir geleceğe hoş geldin demek için geri dönüyor ve Ay size her iki konuda da daha iyi bir fikir vermeye hazırlanıyor, bekle ve gör yaklaşımını göze alabilirsin.

Kariyer sektörünüzdeki son tam gününde, bir dört yıl daha geri dönmeyeceğini ve aynı zamanda önümüzdeki ayların ne kadar geniş olacağını bilen asteroit Juno, buradaki son tam gününü bir kararlılık duygusu geliştirmek için kullanıyor. Juno bağlılığın kraliçesidir ve Venüs’ün önümüzdeki hafta ayrılmasıyla, birlikte geçirdikleri son gün size kalbinizin sesini dinleme kararlılığını veriyor.


Aslan Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki bir Dolunay, finansal çitin her iki tarafında da işleri karıştırmış olabilir ve finans sektörünüzdeki Güneş ile çarpışması bir miktar finansal gerginlik yaratmış olabilir, ancak bu zaten faydasını gördüğünüz bir şeydir. Bu profesyonel yılın çok önemli bir noktasında bu, Satürn’ün finans sektörünüzdeki ilk günlerinde size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir verdi, bu size finansal gücünüzü geri alma kararlılığı verdi.

Plüton iş sektörünüzü terk etmeden önce son kez ve aynı zamanda kariyer cephesinde sadece birkaç gün içinde yeni gelişmeler yaşanmadan önce, Ay ay düğümlerini geçiyor. Bu, her dört haftada bir iş/yaşam dengenizi ön plana çıkaracak bir şeydir ve bu profesyonel yıl çok daha ilginç hale gelmek üzereyken, zamanlama bundan daha iyi olamazdı.


Başak Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüzdeki son saatlerini kariyer sektörünüzdeki Mars’a dostça bir açıyla geçirmekle kalmıyor, aynı zamanda her ikisi için de yılın çok önemli bir noktasında. Bugün Satürn’ün iş sektörünüzden ayrılması ve Mars’ın kariyer sektörünüzdeki son iki haftasına girmesiyle, Ay’ın cüce gezegen Ceres gelir sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyareti, tüm farklı konuları bir araya getirmeye yardımcı oluyor.

Mars, kariyer sektörünüzdeki son iki haftasına girerken, onu bu kadar uzun süre burada tutan geriye dönük dönüşün onu geri dönmeye zorlayacağı noktaya henüz ulaşmadı. Mars’ın son 10 gününe kadar yeni bir çığır açacak ve işte o zaman işler hızla ilerlemeye başlayacak. O zamana kadar, aynı zemin üzerinde üçüncü kez seyahat etmek, hiçbir şeyin kaçırılmadığından emin olmak için bir şanstır.


Terazi Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bağlılık kraliçesi asteroit Juno’nun dört yıl sonra finans sektörünüze ilk ziyareti için geri dönmesinden sadece bir gün önce, Ay gelir sektörünüze olağan aylık ziyareti için geri dönüyor. Bu, finansal çitin her iki tarafında da önemli birkaç günü başlatıyor ve Satürn’ün iş sektörünüze dönmesinden sadece birkaç gün sonra, gelir ve iş cephelerinde yeni içgörü ve farkındalık getirecek. Bu aynı zamanda, hafta başında bir Dolunay olarak çarpışmasının ardından Güneş ve Ay’ı tekrar uyumlu hale getiriyor.

Satürn’ün haftanın başlarında iş sektörünüze dönüşü her ne kadar oyunun kurallarını değiştirse de, bu, Mars’ın iki hafta içinde kariyer sektörünüze dönüşünün etkisi ile karşılaştırıldığında hiçbir şey. Satürn, gücünüzü geri almak için üç yıllık yavaş bir kampanya yürütürken, Mars, işleri kariyer cephesinde ilerletmek için iki aylık bir koşuşturmaya başlayacak ve ayın sonunda aynı adıma girecekler.


Akrep Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, finans sektörünüzdeki son iki haftasına girerken, Ay bugün haritanızın sezgisel ve yaratıcı kısmından ayrılmadan hemen önce dostça bir açı oluşturacak. Bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilir, ancak daha da önemlisi, Mars’ın finansal tutkularını ve savaşma ruhunu kucaklama güvenini artırabilir.

Asteroit Juno yarın iş bölgenizden ayrılacak ve Venüs gelecek hafta ama Güneş hala 10 gün uzaktayken, birlikte geçirdikleri son gün size kalbinizin sesini dinleme kararlılığını veriyor. Juno bağlılığın kraliçesidir ve Venüs sadece iş cephesinde kalbinize ses vermekle kalmayıp fırsatları ve hatta parayı çekmek için geri döndü.


Yay Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun gelir sektörünüzdeki son iki haftasına girmesinden bir gün sonra, Mars’ın finans sektörünüze dönüşüne sadece iki hafta kaldı. Mars, Pluto gittikten bir gün sonra geri döneceği için, para tanrıları odaklarını finansal çitin bir tarafından diğerine kaydırırken, herhangi bir çatışma ve gerilim olmayacak. Önünüzdeki sorunsuz bir geçiş ile bu, elinizden geldiğince tüm odaklanmanızı mali çitin gelir tarafına vermenizi sağlar.

Ay’ın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmına dönüşü, yavaşlamanız için bir davettir ve zamanlama daha iyi olamazdı. Hafta başında kariyer sektörünüzde bir Dolunay’ın ardından, asteroit Juno’nun yarın iş sektörünüze ve önümüzdeki hafta Venüs’e dönmesiyle, bu profesyonel yıl ısınmaya başlıyor ve bu daha da artacak.


Oğlak Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüze yaptığı aylık ziyaretini tamamlamasından beş gün sonra ve Satürn’ün gelir sektörünüzden ayrılmasından üç gün sonra, 2020’den beri ilk kez iki para evinizde de kozmik aktivite yok. Gelecek hafta Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü, giriş yapmak için bir şans olacak ve Plüton’un bir sonraki aşamaya geçmesine sadece 13 gün kaldı, ancak o zamana kadar para şapkanızı takmama şansınız var.

Bugün kariyer sektörünüzden ayrılmadan önce Ay, Mars’la yalnızca dostane bir açı oluşturmakla kalmıyor, aynı zamanda onun iş sektörünüzdeki son iki haftasına girdiği gün. Bu aynı zamanda cüce gezegen Ceres’in kariyer cephesindeki tüm gezegensel aktiviteyi bitirmesinden önceki Ay’ın son ziyareti olduğundan, Ay ve Mars bir araya geldikçe, Dünya’daki bazı önemli günlerden en iyi şekilde yararlanmanız için gereken her şeyi size veren bir bilgi aktarımı gerçekleşir. iş ve kariyer cepheleri.


Kova Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün gelir sektörünüze dönmesinden üç gün sonra ve Güneş buradaki son 10 gününe girerken, Ay’ın kariyer sektörünüze dönüşü profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını sağlamaktan fazlasını yapacaktır. Dolunay olarak çarpıştıktan sadece birkaç gün sonra bu, Güneş ve Ay’ı yeniden uyum içine sokacak, bu size kalan herhangi bir mali gerilimi motivasyona dönüştürmek için güven verebilecek bir şey.

Bugün Ay’ın kariyer sektörünüze dönüş zamanlamasını önemli kılan şey, Ay’ın iş sektörünüzden ayrılmasından bir hafta sonra, son yedi günün sizi götürdüğü yolculuğu daha iyi anlama şansı getirmesidir. Ay, iş sektörünüze son ziyaretini Mars iki hafta içinde dönmeden önce tamamladığından, Satürn, önümüzdeki aylarda gelir, iş ve kariyer cephelerinde büyük etkilerle gelir sektörünüze geri döndü.


Balık Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay bugün finans sektörünüzden ayrılmadan hemen önce, gelir sektörünüzdeki asteroit Juno ile çarpışacak ve zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Bağlılık kraliçesi Juno’nun gelir sektörünüzdeki son tam gününde ve Ay’ın sizi finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlamanıza bırakmasıyla, bu, herhangi bir finansal gerilimi her iki tarafta da bir çözüm duygusuna dönüştürmek için bir şans. finansal çit.

Gelecek haftanın ilk günleri gelir, iş ve kariyer cephelerinde pek çok şeyi bir araya getirecekken, hafta sonunun diğer tarafında tetikte olmanız gerekiyor. Şimdi ve o zaman arasında sadece hafta sonu değil, hafta sonu ruhunu kucaklamayı kolaylaştıracak bazı maceralı ay titreşimleri var. Bu, profesyonel tanrılar bile bir bekle ve gör yaklaşımı talep ederken, aşırı düşünmeye karşı koruma sağlayabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.