Günlük Kariyer Burç Yorumları 10 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 10 Mart Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

10 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarın Ay’ın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda ve aynı zamanda asteroit Juno’nun hafta sonu gelir sektörünüze dönüşü ve Venüs’ün gelecek hafta dönüşü öncesinde, finansal çitin her iki tarafında bir bekleme çağrısı var ve yaklaşıma bakın. Mali çitin her iki tarafı da son haftalarda çok fazla destek aldı ve bu eğilim daha da devam edecek.

Dün iş sektörünüzden ayrılmadan hemen önceki Ay’ın dostane görünümü ve oradaki Dolunay’dan gelen destek sayesinde, Plüton yenilenmiş bir amaç duygusuyla kariyer sektörünüzdeki son iki haftasına giriyor. Değişim ve devrim gezegeni 15 yıldır buradayken ve yarım kalmış işleri halletmek için Haziran’da tekrar dönecek olsa da, bazı körü körüne inanç sıçramaları için çağrıda bulunmadan önce asla üstü örtülmemiş bir yer üzerinde seyahat etmek.


Boğa Burcu

10 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarın Ay iş sektörünüzden ayrılmadan hemen öncesine kadar dostça bir görünüm oluşturmayacak olsalar da, Mars gelir sektörünüzden ayrılmadan önceki bu son ziyaret onları uyumlu hale getiriyor. Satürn’ün kariyer sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, ancak Ay’ın Pluto’nun yerini almak için geri dönmesinden önceki son ziyareti olarak, gelir, iş ve kariyer cephelerinde bu, yeniden bir araya gelmek ve sıfırlamak için değerli bir şans.

Satürn’ün kariyer sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, Ay yalnızca iş sektörünüzde değil, Mars gelir sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyaretini yapıyor. Satürn, hem gelir hem de iş konularında baskın bir varlık ve destek olmuştur, ancak Pluto’nun kariyer cephesinde yerini almak üzere geri dönmesine hâlâ iki hafta varken, bu sadece onlara ve sonraki daha acil adımlarınıza odaklanmak için bir şanstır.


İkizler Burcu

10 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, iki yıl sonra gelir sektörünüze ilk ziyareti için geri dönmesine sadece 15 gün uzaklıktayken, Pluto finans sektörünüzdeki son iki haftasına girerken, birbirlerini sadece 24 saat özleyecekler. Bu, çatışma olmayacağı ve bunun yerine finansal çitin bir tarafından diğerine barışçıl bir güç geçişi olacağı anlamına gelir. O zamana kadar, odak noktası hâlâ mali durumunuz ve para meseleleriniz üzerindedir, ancak değişim ve devrim gezegeni, o ayrılmadan önce mümkün olan her şeyi değiştirmeye çalışırken.

Satürn’ün kariyer sektörünüze dönmesinden iki gün sonra, yarın Ay’ın iş sektörünüze dönmesiyle bu, işleri halletmek için bir şans. Bu aynı zamanda size Ay’ın kariyer sektörünüzde sadece Güneş ile değil, Merkür ve Neptün ile çatıştığını gören bir Dolunayın etkisinden kurtulma şansı da veriyor. Ay’ın yarın dönüşü, yeniden toparlanmak ve bu profesyonel yılın yeni dinamiklerini hissetmek için bir şans olacak.


Yengeç Burcu

10 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto, yaşamımız boyunca finans sektörünüze ilk ziyaretinden sadece iki hafta uzaktayken ve değişim ve devrim gezegeni olarak bu, bazı şeyleri değiştirmek için bir şans olacak, Satürn’ün ayrılmasından iki gün sonra ise her şeyi boş bırakma şansı var. önümüzdeki 14 gün için. O zaman Ay hareket edecek, ancak önümüzdeki haftaya kadar, işleri yoluna koyma ve aynı zamanda aşırı düşünmeye ara verme şansı ile.

Kariyer sektörünüzdeki son yedi gününe girdiği gün, Venüs, ev ve aile sektörünüze aylık ziyaretini yaparken Ay ile karşı karşıya geliyor. Jüpiter gibi gezegenler için bu aylık bir olaydır ve doğru iş/yaşam dengesini korumanın anahtarıdır, ancak Venüs’ün burada olduğu tek zamandır. Venüs bunu kolayca motivasyona çevirebilse de her zaman en az çabayla maksimum kazanıma odaklanacak bir gezegendir.


Aslan Burcu

10 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün iki gün önce finans sektörünüze dönmesi ve dün Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılması ve bunun yarattığı Dolunay’ın sona ermesinden sonra, tozun yatışmasına izin verme şansınız var. Aynı zamanda, finansal gücünüzü geri alma söz konusu olduğunda yeni bir kararlılık duygusuna uyum sağlarken, Pluto çalışma sektörünüzdeki son iki haftasına girerken ve bundan sadece yedi gün önce, bu sizi para için keskin bir burunla bıraktı. Paranın gezegeni Venüs, kariyer sektörünüze geri dönüyor.

Dün gelir sektörünüzden ayrılmadan hemen önce Ay’ın dostça bir görünümü sayesinde ve Venüs ve asteroit Juno ile kariyer sektörünüzden sadece birkaç gün uzaktayken, iş sektörünüzde Plüton’un son iki haftasına güvenle geçme şansı var. 15 yıl sonra kendini beğenmişlik ve aynı zamanda erteleme için çok fazla alan oldu, ancak değişim ve devrim gezegeni son 14 gününe girerken, her şey düşüyor.


Başak Burcu

10 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzü aylık ziyareti, gelir, iş ve kariyer cephelerinde önemli bir kavşakta gelirken, kendi başına da önemlidir. Bu size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir ve hem profesyonel hem de finansal olarak değişen gelgitlere bir pencere açarken, bu yine de para için burnunuzu keskinleştirebilecek ve bir tetikleyici görevi görebilecek sıradan bir aylık ziyarettir.

Satürn’ün iki gün önce iş sektörünüzden ayrılışı ile iki hafta sonra Plüton’un dönüşü arasında, 2020’den beri ilk kez haritanızın bu yoğun bölümünde gezegensel bir aktivitenin olmadığı 16 günlük bir boşluk var. Mars, kariyer sektörünüzdeki bu son haftalardan en iyi şekilde yararlanma şansıyla o zamanı doldururken, iş cephesinde günden güne eziyet etmekten çok profesyonel tutkularınızı, mücadelenizi ve rekabetçi ruhunuzu kucaklamaya odaklanıyor.


Terazi Burcu

10 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle bu, Satürn’ün iki gün önce iş sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti olacağından, Güneş oradayken ve Dolunay olarak çarpışmadan sonraki tek ziyaret, bir miktar uyumu yeniden sağlama şansı getirecektir. Gelir ve iş cephelerinde güçlendirici birkaç gün başlatmaktan bahsetmiyorum bile.

Satürn’ün iş sektörünüze dönmesinden iki gün sonra ve o sırada Güneş’e baskı yapan Dolunay ile savaş sisi dağıldı ve çalışma haftasının başlangıcından çok farklı bir manzara ortaya çıktı. Dolunayın sizi daha akıllıca çalışmaya ve hızınızı artırmaya çağırırken herhangi bir sorunu ortaya çıkarmış olabileceği yerde, bundan yeni bir kararlılık duygusu ve ne gerekiyorsa onu gerektiği sürece yapma kararlılığı doğdu.


Akrep Burcu

10 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarın Ay haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünden ayrılana kadar dostça bir açı oluşturmayacak olsalar da, Mars finans sektörünüzden ayrılmadan önceki bu son ziyaret onları şimdiden uyumlu hale getiriyor. Finansal güveninizi artırabilecek herhangi bir şey, kozmosun savaşçı gezegenini ve özellikle de finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu besleme görevinin son haftalarında cesaretlendirecektir.

Venüs, çalışma sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, hem o hem de Jüpiter, haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümüne aylık ziyaretini yapan Ay ile karşı karşıya geliyor. Jüpiter için bu, aylık bir olay ve iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda değerli bir hatırlatmadır. Ancak, Venüs buradayken tek ziyaret olarak, bu kolayca motivasyona dönüştürülebilir ve özellikle daha akıllıca çalışmak söz konusu olduğunda.


Yay Burcu

10 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün sadece kariyer sektörünüzü terk etmekle kalmamış, aynı zamanda Dolunay’ı da orada tamamlamış olan Ay’ın dostane bir görünümü sayesinde, Plüton’un gelir sektörünüzdeki son iki haftasına daha fazla içgörü, özgüven ve farkındalıkla geçme şansı var. Pluto sadece gelir sektörünüzdeki son haftalarını değerlendirmek için çalışmakla kalmayıp, aynı zamanda para tanrılarını bıraktığında kaynaklarını finansal çitin diğer tarafına taşıyacağını bildiğinden, profesyonel içgüdülerinizin ve hayal gücünüzün körüklenmesine yardımcı olur.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, Plüton gelir sektörünüzdeki son iki haftasına girerken ve iş cephesindeki yeni gelişmelerden sadece birkaç gün önce, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü ateşledi. Savaşın duygusal sisi ve Dolunay’dan kaynaklanan herhangi bir profesyonel baskı veya iş/yaşam dengesi gerilimi dağılırken, bu, yeni ve heyecan verici bir manzarayı ortaya çıkaracaktır.


Oğlak Burcu

10 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn’ün gelir sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra ve Pluto’nun kaldığı yerden görevi devralmasına sadece iki gün kala Ay, profesyonel oyununuza daha fazla odaklanma şansı getiriyor. Ay, cüce gezegen Ceres kariyer sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyaretini yapmakla kalmayıp, Mars çalışma sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyaretini yaptığından, bu, paraya ara vermek ve profesyonel ördeklerinizi arka arkaya almaya daha fazla odaklanmak için bir şans.

Yarın Ay kariyer evinizden ayrılmadan hemen öncesine kadar dostça bir görünüm oluşturmayacak olsalar da, Mars iş sektörünüzden ayrılmadan önceki bu son ziyaret, onları şimdiden uyumlu hale getiriyor. Profesyonel içgüdüleriniz ve körüklenen hayal gücünüz ile bu, Mars savaşçısı ve rekabetçi ruhu ve bunun nereye yönlendirileceği hakkında bilgi edinmeyi kolaylaştırıyor. Satürn’ün gelir sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, gelir, iş ve kariyer cephelerinde bu, yeniden bir araya gelme ve sıfırlama şansı.


Kova Burcu

10 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlediği bir durumda bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Bir Dolunay olarak, gelir sektörünüzde Güneş ile çarpışması, her yıl bu zamanlarda olduğu gibi, her zaman bir miktar finansal gerilim yaratacak ve işleri biraz sarsacaktı. Ancak, Satürn’ün dönüşünden iki gün sonra, herhangi bir mali gerginlik, kararlılık duygusunu ateşleyebilecek türden bir motivasyona dönüşüyor.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle bu, Satürn’ün iki gün önce gelir sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti değil, aynı zamanda Mars iş sektörünüze dönmeden önceki son ziyareti olacağı için. Bu aynı zamanda, haftanın başındaki bir Dolunaydan kaynaklanan herhangi bir finansal gerginliğin motivasyona dönüştüğü sırada gelir.


Balık Burcu

10 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün gelir sektörünüzdeki son yedi gününe girdiği gün, para gezegeni Ay, cüce gezegen Ceres ayrılmadan önce finans sektörünüze son ziyaretini yapan Ay ile karşı karşıya gelir. Mali çitin her iki tarafının da ilginizi çekmesi ve her ikisi için de önemli bir zamanda bu, bir miktar mali gerilim yaratabilir. Ancak Venüs bunu gelir cephesinde motivasyona çevirebilirken, Ceres bunu finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlamak için kullanacaktır.

Ay’ın hafta başında iş sektörünüzden ayrılışı ile üç gün içinde kariyer sektörünüze dönüşü arasında, açık fikirli olma şansı var ama aynı zamanda ikisi arasındaki ipler de açık. Moon’un iş ve meslek meseleleri hakkındaki sezgisel okumasını ne kadar çok tutarsanız ve bir bilgi indirme paketinin açılmasını ne kadar uzatırsanız, bunu elde etmek üzere olduğunuz ek bilgi ve içgörü ile o kadar fazla bütünleştirebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.