Günlük Kariyer Burç Yorumları 1 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Nisan Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, paranın gezegeni Venüs, gelir sektörünüzdeki son 10 gününe girerken, burada dün zirveye ulaşan Uranüs ile hizalanmasından ayrılıyor. Bu, çekim ve eşzamanlılık yasalarını bir araya getirerek beklenmedik, tesadüfi veya eureka anlarının potansiyelini artırdı ve sadece o anda değil. Bu, Venüs ayrılana kadar yürürlükte kalacak bir şeydir.

Ay, yarın iş sektörünüze dönene kadar, yalnızca geri çekilmekle kalmayıp, profesyonel ve genel olarak işlerin yoluna girmesine izin vermek için bir şanstan en iyi şekilde yararlanma şansı var. Pluto’nun kariyer sektörünüzü 2008’den beri ilk kez boş bırakarak terk etmesinden bu yana bir hafta geçti ve cüce gezegen Ceres artık iş sektörünüze geri dönerken, tüm değişikliklerden sonra iç pusulanız hala kendini yeniden ayarlıyor.


Boğa Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın gelir sektörünüzden ayrılmasından bir hafta sonra boş olabilir, ancak o zamandan beri Ay geçti ve şimdi paranın gezegeni Venüs sadece 10 gün uzakta. Mars, yedi aylık ziyareti sırasında barikatları ve engelleri aşmak ve gelecekteki büyüme için bir yol açmak dışında hiçbir şey yapmadıysa, bu, Venüs’ün en küçük potansiyeli bile nasıl kullanacağını bildiği için fazlasıyla yeterli.

Ay, dün kariyer sektörünüzdeki Plüton ile çarpışmasından ayrılıyorken, bunun yaratmış olabileceği herhangi bir profesyonel baskı veya iş/yaşam dengesi gerilimi şimdiden azalmaya başladı. Yine de bu tanıdık bir aylık hatırlatma olsa da, Satürn’ün ayrılmasından ve Plüton’un dönmesinden bu yana bu ilk çarpışma size yeni bir bakış açısı kazandıracak ve bununla birlikte önceliklerinizi gözden geçirme şansı verecek.


İkizler Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın gelir sektörünüze dönüşünden bir hafta sonra ve Ay sadece ilerlemekle kalmadı, aynı zamanda kariyer sektörünüzdeki Satürn’e olan dostane yönü, hak ettiğiniz şey için savaşmanız için size güven veriyor. Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması da size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir verdi ve Mars’ın savaşçı ruhunu daha etkili bir şekilde yönlendirmenize olanak sağladı.

Gelir cephesinde Mars ile kariyer cephesinde Satürn arasındaki dostane yön ayrılmaya başlarken, bu, her ikisinin de erken başlangıçlarını destekleyen bir ortaklığın sadece başlangıcıdır. Mars sadece bir haftadır gelir sektörünüzde ve Satürn, her iki cephede de güven ve kararlılık artışıyla profesyonel gücünüzü geri almaya yönelik üç yıllık bir yolculuğun ilk haftalarında.


Yengeç Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüze aylık ziyareti, para için burnunuzu keskinleştirmekten ve bir tetikleyici görevi görmekten daha fazlasını yapıyor. Yarın ayrılmadan önce kariyer sektörünüzdeki Güneş’e ve Jüpiter ve Merkür’e dostane bir yön, büyüyen profesyonel potansiyele kazançlı bir yön duygusu verirken karşılığında gelir potansiyeline vagonunu bağlayacak bir şey verme şansıdır.

Kariyer sektörünüzde Merkür ile cüce gezegen Eris arasındaki uyum zirveye ulaşırken, bu size yalnızca ne için savaştığınız konusunda daha iyi bir fikir vermekle kalmayacak, aynı zamanda savaşlarınızı akıllıca seçme ve ardından stratejik olarak oynama yeteneği de verecektir. Bu, tıpkı Güneş ve Ay arasındaki dostane bir yönün finansal ve profesyonel güveninizi artırmaya yardımcı olmasıyla birlikte gelir.


Aslan Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesi size finansal çitin gelir tarafına daha fazla odaklanma şansı vereceğinden, bu, bugün tüm dikkatinizi öncelikle finansal çitin diğer tarafına vermenizi sağlar. Haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümündeki Mars ile finans sektörünüzdeki Satürn arasındaki dostane bir açı olarak, yalnızca yeni bir güven duygusu değil, aynı zamanda olaylara nasıl baktığınız konusunda da olacaktır.

Kariyer sektörünüzdeki son 10 gününe girerken, Venüs, son birkaç gündür çekim ve eşzamanlılık yasalarını bir araya getiren Uranüs ile hizalanmasından ayrılıyor. Bu, o ayrılana kadar yürürlükte kalacak, beklenmedik, şans eseri veya eureka anları potansiyeliyle ve özellikle de kalbinize ve içgüdülerinize güvenmeye istekli olduğunuzda.


Başak Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde Merkür’ün cüce gezegen Eris, kozmosun savaşçı prensesi ile hizalanması zirve yaparken, bu iki farklı ama tamamlayıcı enerjinin bir araya gelmesidir. Merkür’ün para için akıllı kafası, para meselelerine nesnel bir şekilde bakmanıza izin verirken, Eris’inki mücadeleci ruhunuzu uyandırabilir.

Mars kariyer bölgenizden ayrılalı bir hafta oldu ama şimdiden köprünün altından çok sular geçti ve artık ne için savaştığınızı muhtemelen daha iyi anlayacaksınız. Bu, Ay’ın Mars ayrıldıktan hemen sonra geri dönmesi ve Pluto’nun iş sektörünüzdeki ilk haftasına yerleşirken dostane yönü sayesinde oldu. Kariyer evinizden sadece 10 gün uzakta olan Venüs ile o zamana kadar işleri yoluna koyma şansınız var.


Terazi Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs, finans sektörünüzdeki son 10 gününe girerken, son birkaç gündür çekim ve eşzamanlılık yasalarını bir araya getiren Uranüs ile hizalanmasından ayrılıyor. İki hafta önce geri döndüğünden beri, Venüs buradaki diğer gezegenleri yakalayıp solladı, bir noktaya kadar önde ve Merkür’e sadece birkaç gün kaldı, finansal güveninizi artırmaya ve neyin mümkün olduğu hissine odaklanmaya devam ediyor.

Dün Ay’ın kariyer evinizden ayrılması sayesinde profesyonel içgüdüleriniz keskin ve duygusal ve sezgisel olarak burada Mars ile iş sektörünüzdeki Satürn arasında dostane bir açı olarak nişanlanıyorsunuz. Bu, önümüzdeki iki ayı bu profesyonel yılın en önemli ayı yapmakla kalmayacak, aynı zamanda gelecek yıllar için de etkileri olacak bir ortaklığın başlangıcıdır.


Akrep Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın finans sektörünüzü terk etmesinden bu yana sadece bir hafta geçti ve yedi aylık ziyareti size finansal olarak istediğiniz şey için savaşmanız için gereken her şeyi verdi. Ay, Mars ayrıldığından beri çoktan hareket etti ve size bunu daha da iyileştirme şansı veriyor, ancak tüm ödülleri toplamaya başlamanızı görebilecek olan, paranın 10 gün içinde geri dönüş gezegeni Venüs’tür.

Güneş iş sektörünüzdeyken Ay’ın kariyer sektörünüze tek ziyareti, genel profesyonel dinamiklerin daha iyi bir resmini sağlarken onları her zaman uyumlu hale getirecekti. Güneş ve Ay dostça bir açıya girerken, bu, Güneş’in iş ve iş konularında daha siyah ve beyaz görüşünün ve Ay’ın profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleme yeteneğinin birleşmesi.


Yay Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün mali sektörünüzden ayrılması, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün alevlenmesi ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissetmeniz için bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Mars’ın bir hafta önce geri dönmesinden bu yana yapılan bu ilk ziyaret, size onun finansal tutkuları ve savaşma ruhu hakkında ve bunun dikkatinizi nereye çektiği hakkında erken bir okuma verdi.

İş sektörünüzdeki son 10 gününe girerken, Venüs, son birkaç gündür çekim ve eşzamanlılık yasalarını bir araya getiren Uranüs ile hizalanmasından ayrılıyor. Bu, özellikle kalbinize ve içgüdülerinize güvenmeye istekli olduğunuzda, beklenmedik, şans eseri veya eureka anları için potansiyeli artırmaya devam ediyor. Ancak, profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmek için yarın Ay’ın kariyer evinize dönmesi, bunu daha da kolaylaştıracak.


Oğlak Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde gezegensel bir aktivite olmadığı için, finansal çitin daha çok ne yaptığınıza ve sahip olduğunuz parayı nasıl yönettiğinize odaklandığı tarafında, Ay’ın aylık ziyaretleri kontrol etmek ve doğru yolda kalmanın anahtarıdır. Ay yarın ayrıldıktan sonra, odak tekrar finansal çitin gelir tarafına kayacak ve bu, duygusal ve sezgisel olarak meşgul kalırken finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinlemek için önemli bir gün haline gelecek.

Mars’ın iş sektörünüzden ayrılmasının üzerinden bir hafta geçti ve Venüs’ün hâlâ 10 gün uzakta olması, bu değerli bir ateş kovucu yaratıyor. Ay, Mars ayrıldığından beri zaten hareket ettiğinden, paketini açıp yedi aylık ziyaretinin sizi götürdüğü yolculuğu işlemeye başlama şansınız oldu, ancak Venüs’ün bir sonraki aşamaya başlamak için dönmesine 10 gün kaldı.


Kova Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, cüce gezegen Ceres’in finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi derinlemesine incelemeye devam etmek için geri dönmesinden bu yana ilk ziyareti için finans sektörünüze dönene kadar, odak noktası hala finansal çitin gelir tarafındadır. İşteki Mars ile gelir cephesindeki Satürn arasındaki dostane bir açı olarak, her iki cephede de gücünüzü geri alma dürtüsünü ve kararlılığını hissetmeye başlayacaksınız.

Dün Ay’ın iş sektörünüzden ayrılması sayesinde, duygusal ve sezgisel olarak burada Mars ve Satürn arasında dostça bir açıyla meşgulsünüz ve gelir sektörünüzde ayrılmaya başlıyor. Bu, gelir ve iş cephelerinde güçlendirici birkaç günden daha fazlası oldu ve bunun yerine önümüzdeki iki ay boyunca gelecek yıllar için bazı şeyleri tanımlayabilecek bir ortaklığın başlangıcı oldu.


Balık Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş gelir sektörünüzdeyken Ay’ın iş sektörünüze tek ziyareti, onları hem gelir hem de iş konularında daha iyi okumanızı sağlarken her zaman onları uyumlu hale getirecekti. Bu aynı zamanda her ikisi için de bir kazan/kazandır, iş ve meslek meselelerine hoş bir destek verirken, gelir cephesinde beslemek için artan bir ivme sağlar.

Ay’ın iş sektörünüze aylık ziyareti her zaman check-in yapmak için değerli bir şans olsa da, bilinçaltınız gittikten sonra içgüdülerinize güvenmeye devam etmenizi sağlayacak birçok bilgiyi indirebilir, bu da Güneş’in sizin için dostça bir yönüdür. gelir sektörü bunu daha da önemli kılmaktadır. Ay tam da gelir potansiyeli yükselirken geri döndü.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.