Günlük İş Burç Yorumları 31 Mart 2023

31 Mart work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 31 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bugün en iyi benliğiniz gibi hissetmeyi bekleyin! Aslan burcundaki ateşli ay burcunuzdaki güneşle üçgen açı yaptığından iş gününüzü atlatırken kendinizi dünyanın zirvesindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Bu geçişin sıcaklığı, hafta sonunuz başlamadan önce güçlü bir notla bitirmeniz için ihtiyacınız olan coşkuyu size verecektir. İş arkadaşlarınız, iyimserlik yayacağınız için gün boyunca ne kadar pozitif ve kendinden emin olduğunuzu bile söyleyebilirler. Ayrıca bu, tutkulu projelerinize dalmak için mükemmel bir geçiş olabilir!


Boğa Burcu

31 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyi seçeceksin Boğa? Aslan burcundaki ay hem Akrep burcundaki Güney Düğümü hem de burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığından, taahhütlerinizle bir dönüm noktasında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kareler, özellikle neye öncelik vermeniz gerektiğini anlamaya çalışıyorsanız, iki yol arasında sıkışıp kalmanızı önerir. Bir yandan, istemeseniz bile profesyonel taahhütlerinizin bazı yönlerini yerine getirmek için başkalarıyla birlikte çalışmanız gerekebilir. Ancak öte yandan, kareler sizi daha bağımsız bir rota izlemeye itebilir.


İkizler Burcu

31 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde neyi ele almanız gerekiyor, İkizler? Tartışılacak çok şey olabilir, ancak Aslan burcundaki ay hem Akrep burcundaki Güney Düğümü hem de Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığı için sohbete yaklaşmak kolay bir iş değildir. Her iki kare de, sohbeti nasıl başlatacağınız veya düşüncelerinizi nasıl dürüst ama profesyonel bir şekilde ileteceğiniz konusunda kararsız kalabileceğinizi gösteriyor. Bunda gezinmek kolay olmasa da, fırsat doğal olarak ortaya çıkmazsa, bu konuşmayı ertelemenin en iyisi olabileceğini görebilirsiniz.


Yengeç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bugün finansal ve profesyonel olarak kendinize güvenmeyi bekleyin. Aslan burcundaki ateşli ay Koç burcundaki yüce güneşle üçgen açı yaptığından, sıkı çalışmanızın işe yaradığını hissedebilirsiniz. Güvenlik bir numaralı önceliğiniz olduğundan, genellikle profesyonel ve finansal hamleleriniz konusunda temkinli olma eğilimindesiniz. Ancak cesur üçgen, ne yaptığınızdan ve hedeflerinizle nasıl ilerlediğiniz konusunda inanılmaz derecede kendinden emin hissedebileceğiniz için daha cüretkar bir güven uyandırabilir. Kariyer yolunuz ve para meselelerinizde doğru yolda olduğunuzdan emin olmanıza izin verin!


Aslan Burcu

31 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Buradan nereye gidiyorsun Leo? Bugün burcunuzdaki ay Akrep’teki Güney Düğümü ve Boğa’daki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığından, birkaç yol arasında seçim yapmak kolay bir girişim değildir. Bir yandan, kişisel meselelere öncelik vermeye çekildiğiniz için eviniz ve ailevi ilişkileriniz üzerinde çalışmaya çağrılmış hissedebilirsiniz. Ancak öte yandan, kariyer yolunuza odaklanmanız gerektiğini düşünüyorsanız, dikkatinizi çeken profesyonel fırsatlar olabilir. Bu kolay bir karar olmasa da, ihtiyacınız olan yere ineceğinizi bilin!


Başak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Karışık sohbetleri eğlendirmek yorucudur Başak. Aslan burcundaki ay hem Akrep burcundaki Güney Düğümü hem de Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığından, çalışma haftanız tuhaf bir notla sona eriyor, çünkü profesyonel konuşmalarda silahlarınızı kullanmanın zamanı olmadığını hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınız tartışmalı konuları gündeme getirebilir veya sizi bir döngüye sokabilecek güçlü yorumlar yapabilir. Neye inandığınızı iki katına çıkarmak cazip gelse de, bazı konuşmalar eğlenmeye değmeyeceği için yorumların omuzlarınızdan akmasına izin vermek daha iyi olabilir.


Terazi Burcu

31 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapacaksın Terazi? Aslan burcundaki ay hem Akrep burcundaki Güney Düğümü hem de Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığında aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok harika seçenek varmış gibi hissedebilirsiniz. Kaynaklarınızı farklı yollara yatırmanın güvenliğinden veya potansiyel refahından emin olamayabileceğiniz için meydanlarda gezinmek biraz stresli olacaktır. Neye öncelik vereceğinizden veya buradan nereye gideceğinizden emin olamasanız da, istediğinizi yapma gücüne sahip olduğunuzu unutmayın. Yani, dikkatli olun.


Akrep Burcu

31 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, profesyonel geçiminizde neye odaklanmak istiyorsunuz? Bağımsız bir rota ile profesyonel taahhütler arasında seçim yapmak kolay bir karar değildir, çünkü Aslan burcundaki ay hem burcunuzdaki Güney Düğümü hem de Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kare açı yapıyor. Her şeyi tek başınıza yapmakta kendinizi daha rahat hissedebilseniz de, başkalarıyla birlikte çalışırken daha fazla tatmin olduğunu fark edebilirsiniz. Ne de olsa “ekip”te “ben” diye bir şey yoktur, bu nedenle kariyer yolunuzda ilerlemek için ortaklıklar ve düzenlemeler peşinde koşmanız faydalı olabilir!


Yay Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendin olmak seni çok uzağa götürecek Yay! Özgün bir yangın işareti olarak, özgünlüğün profesyonel olarak başarılı olmanın anahtarı olduğunu zaten biliyorsunuz. Bu nedenle, bugün Aslan burcundaki ateşli ay Koç burcundaki yüce güneşle üçgen açı yaptığında kozmik olarak desteklenmiş hissedebilirsiniz. Yaratıcı arayışlarınız ve yetenekleriniz sizi profesyonel bir öncü yapabileceğinden, kendinizi ifade etme araçlarınıza yaslanmak sizi diğerlerinden ayıracaktır. Tutkulu projelerinize ve becerilerinize daldığınızda, önünüzde bir fırsatlar dünyasının kapılarının açılacağını fark edebilirsiniz. Bu olasılıkları açık fikirlilikle kucaklayın!


Oğlak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başlamak için neye ihtiyacın var, Oğlak? Aslan burcundaki ay Koç burcundaki yüce güneşle üçgen açı yaparken, bugün finansal varlıklarınıza ve borçlarınıza odaklanın. Ateşli üçgen, eviniz ve aileniz adına para meselelerinizi güvence altına alma dürtünüzü artıracaktır. Emeklilik fırsatlarınızı gözden geçirmeye veya tasarruf hesabınızı artırmanın daha iyi bir yolunu bulmaya meyilli hissedebilirsiniz. Üçgen, borcunuzu daha sonra değil, daha erken ödemek istiyorsanız, borcunuzu halletmeye bile teşvik edebilir.


Kova Burcu

31 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova burcu, hayatında neyi ilk sıraya koyacaksın? Aslan burcundaki ay hem burcunuzdaki Güney Düğümü hem de Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığı için kişisel ve profesyonel taahhütleriniz söz konusu. Bu kadar sadık bir arkadaş, aile üyesi ve meslektaş olduğunuz için taahhütlerinizi değiştirmekten mutsuz hissedebileceğinizden, her iki kare de gerginliğe işaret ediyor. Ancak, şu anda belirli taahhütlere odaklanmanız gerekiyorsa, belirli insanları hayal kırıklığına uğratma konusunda strese girmeden, kişisel yaşamınızda ve profesyonel yolunuzda neyin önce gelmesi gerektiğini bulmanız gerekir.


Balık Burcu

31 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Al şu parayı tatlım! Balık burcu, özellikle finansal olarak motive olmuş hissedebilirsiniz, çünkü işteki bir şey, Aslan burcundaki ay Koç burcundaki yüce güneşle üçgen açı yaptığında para meselelerinizin sorumluluğunu üstlenmenizi teşvik edebilir. Ateşli üçgen, meseleleri kendi elinize alarak özgüveninizi artıracaktır. Mali açıdan faydalı olacak profesyonel fırsatları araştırırken daha açık sözlü olabilirsiniz. Bu kozmik enerjiyi, zam veya terfi istemek için cesaretinizi toplamak için bile kullanabilirsiniz. Ne yaparsan yap, bunu yapacak güce sahip olduğunu bil yeter!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.