Günlük İş Burç Yorumları 28 Mart 2023

28 Mart work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 28 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şimdiden göğsünden çıkar, Koç! Burcunuzdaki Merkür burcunuzdaki Jüpiter ile birleştiği için bugün iki kez konuşmanızın söylenmesine gerek kalmayacak. Paylaşmak isteyeceğiniz o kadar çok şey var ki, iş arkadaşlarınızla veya iş hakkında yapmak istediğiniz sohbetlere başlamadan önce düşüncelerinizi topladığınızdan emin olun. Aksi takdirde, yanlışlıkla kendinizin önüne geçebilirsiniz. Ne olursa olsun, Yengeç burcundaki duygusal olarak katartik ilk dördün sırasında özellikle iyi hissedeceğiniz adımınızı atacağınızı bilin.


Boğa Burcu

28 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklında ne var Boğa? Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda zihninizin yarıştığını hissedeceksiniz. Ateşli kavuşum, iç monologunuzu hızlandıracak, böylece iş yerinde yapılacaklar listenizdeki her şeyi kontrol etmek için yarışırken bilinçaltı bir çılgınlık içindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Bu olumlu bir geçiş olduğundan, işle ilgili konularda son derece heyecanlı hissetmenize yardımcı olabilir. Hatta bugün geç saatlerde Yengeç burcundaki ilk dördün sırasında konuşmak için duygusal olarak motive olmuş hissedebilirsiniz.


İkizler Burcu

28 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuşmalarınıza ayak uydurun, İkizler. Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda, geri dönebileceğiniz epeyce insan olabilir. İş gününüz boyunca yanıtlanacak çok sayıda e-posta, DM, arama ve daha fazlası olacak. Başlangıçta ürkütücü gelse de, ateşli kavuşum, her bir profesyonel görüşmeyi halletmek için kendinize olan güveninizi artıracaktır. Yengeç burcundaki ilk dördün sırasında bu sohbetlerden birinde doğal olarak bir finansal fırsat bile ortaya çıkabilir. Nereye gidebileceğini görmek için her yazışmada gezinmek için sezginizi kullanın!


Yengeç Burcu

28 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, ne yapmak istediğiniz hakkında konuşun ve bunun sizi nereye götürebileceğini görün. Bir tatlı su burcu olarak, profesyonel hedefleriniz konusunda güven sorunlarından dolayı olabileceğiniz kadar açık olmayabilirsiniz. Bununla birlikte, bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda, özlemlerinizi sohbete dahil etme konusunda daha emin hissedebilirsiniz. Profesyonel planlarınız ve hedefleriniz hakkında açılmak büyük bir fark yaratabilir, çünkü diğer profesyonellerin planlarınızın onların fırsatları için de uygun olup olmadığını anlamalarına yardımcı olabilir.


Aslan Burcu

28 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seçeneklerini keşfet Leo. Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğundan profesyonel yolculuğunuzda yapacak, görecek ve keşfedecek çok şey var. Okula gitme, iş için yer değiştirme veya profesyonel ufkunuzu genişletmek için konfor alanınızın dışında bir şeyler deneme planlarıyla oynuyor olabileceğiniz için, dışarıda ne kadar olduğunu düşünmek başlangıçta bunaltıcı olabilir. Planları eyleme geçirmek stresli olabileceğinden, mesleki hedefleriniz için neyin en iyi olacağını bulmak için fırsatlarınızı araştırmayı düşünmelisiniz.


Başak Burcu

28 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Finansal fırsatlarınıza bakın, Başak. Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda seçeneklerinizi araştırarak gücünüzü geri alın ve para konularınızın kontrolünü ele alın. Ateşli kavuşum, finansal planlarınıza dalmak için kendinize olan güveninizi artırabilir, bu nedenle emeklilik planlarınızı, tasarruf hesabınızı, bütçeleme hedeflerinizi, vergilerinizi ve daha fazlasını gözden geçirmek için bir finansal danışmanla bağlantı kurmanın zamanı gelmiş olabilir. Durum ne olursa olsun, muhasebe konusunda uzman birinden öğrenerek finansal okuryazarlığınızı geliştirme fırsatlarını kucaklamak için bu geçişi kozmik ipucunuz olarak kabul edin.


Terazi Burcu

28 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yapabilirsin Terazi! Süper bağımsız olmak konfor alanınızın dışında olsa da, bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek için istediğiniz veya ihtiyacınız olan her şeyi yapmak için ilham hissedebilirsiniz. Ateşli kavuşum, kendi başınıza yeni profesyonel fırsatlar arama arzunuzu artıracak. Bu nedenle, iş hayatınızda öncelik verebileceğiniz potansiyel sözleşmeler veya yükümlülükler hakkında iş arkadaşlarınıza ulaşırken kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Mesleki düzenlemelerinizin ve ortaklıklarınızın sorumluluğunu üstlenin!


Akrep Burcu

28 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün iş yerinde konuşmalar kontrolden çıkacak. Cesur yorumlar, cüretkar açıklamalar ve daha fazlası, Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile birleşirken her yönden gelecek. Top bir kez yuvarlanmaya başladığında, bu ateşli birleşme sırasında durmayacaktır. Bu nedenle, bu geçiş sırasında pozitiflik tarafında hava, çünkü aynı zamanda hayal kırıklıklarını veya stresi de artırabilir. Bir konuşma sınırda tartışmaya dönüşürse, iş arkadaşlarınızı işyerinde olumlu bir havayı korurken anlaşmazlıkları önlemek için dikkatlerini daha heyecan verici konulara yönlendirmeye teşvik edin.


Yay Burcu

28 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nereden başlayacaksın Yay? Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda yapacak çok şey var. Heyecan verici olsa da, iş gününüz boyunca üzerinde çalışacak birden fazla tutkulu projeniz veya deneyecek birkaç fikriniz olabileceğinden, başlangıçta bunaltıcı olabilir. Bu ateşli enerjiyle başa çıkmanın en iyi yolu onu kucaklamaktır. Bir göreve bağlı hissetmekten sıkılmadan aynı anda birkaç şey üzerinde çalışabilmeniz için dönüşümlü olarak birkaç göreviniz olsun. Bu aynı zamanda gününüzün daha hızlı geçmesine de yardımcı olabilir!


Oğlak Burcu

28 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengeniz konusunda açık olun, Oğlak. Tipik olarak, programınız hakkında konuşurken soğukkanlı, sakin ve profesyonel olmayı seversiniz. Ancak bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda farklı hissedebilirsiniz. Ateşli kavuşum, size benzemeyen cesur bir doğrudanlığı güçlendirecektir. Özellikle “sormuyorum, size söylüyorum” havasındaysanız, aradığınız şey konusunda daha dürüst ve açık sözlü hissetmeye başlayabilirsiniz. İş-yaşam dengenizde neye ihtiyacınız olduğu konusunda kararlı kalırken yine de profesyonel olabileceğinizi unutmayın.


Kova Burcu

28 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şey tonda, çimde ve zamanlamada, Kova. Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda sohbetler heyecanla hızla genişleyecek. İşle ilgili konular hakkında konuşmak veya iş arkadaşlarınızla sohbet etmek, iş gününüz boyunca en sıcak konular olabilir. Ateşli kavuşum açık sözlü olacağından, herkesin söyleyecek bir şeyi olduğunu ve şimdi söylemesi gerektiğini hissedebilirsiniz! İletişim çılgınlığına atlamak isteseniz de, işle ilgili konularda istemeden agresif görünmekten kaçınmak için kendinizi nasıl savunduğunuza dikkat edin.


Balık Burcu

28 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Paranı ne yapacaksın Balık? Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşurken, para meseleleri hakkında ne kadar çok konuştuğunuzla piyangoyu kazanmış gibi hissetmiş olabilirsiniz. Ateşli kavuşum, harcama arzunuzu artıracak, bu nedenle ne satın alabileceğinizi veya bir satın alma işleminde savurganlık yapıp yapmayacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Hatta bir arkadaşınız veya meslektaşınız sizi de satın alma taahhüdünde bulunmaya teşvik edebilir! Ancak, bu harcamanın bütçenizi nasıl etkileyeceğini düşünmeniz gerekiyorsa tetiği çekmemek en iyisi olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.