Günlük İş Burç Yorumları 26 Mart 2023

26 Mart work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 26 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Mart 2023 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fikrini söylemek göründüğü kadar kolay değil Koç. İşle ilgili konularda genellikle açık sözlü, özlü ve dürüst olma eğilimindesiniz. İş arkadaşlarınız, doğrudan tavsiye veya geri bildirim için size gelebileceklerini bilirler. Ancak burcunuzdaki Merkür burcunuzdaki Kayron ile kavuştuğunda konuşmak zor olabilir. Özellikle bir iş arkadaşınızın duygularını istemeden incittiyseniz, her zamanki yorumlarınızın aynı sonucu vermediğini hissedebilirsiniz. En iyi seçeneğiniz, özür dileyerek ve daha iyisini yapmaya çalışarak kendinizi sorumlu tutmaktır.


Boğa Burcu

26 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne söylemek istiyorsun Boğa? Koç burcundaki Merkür, Koç burcundaki Kayron ile kavuşum yaptığı için aklınızdan geçenleri söylemek yorucu olabilir. İş yerinde veya iş arkadaşlarınızla sizi stresle rahatsız eden birçok şey olabilir. Ancak bu kavuşum sırasında odadaki file hitap etmekte zorlanıyor gibisiniz. Belki karşı karşıya gelecek türden bir meslektaş değilsiniz veya belki de şu anda konuyla ilgili çok fazla hüsrana uğramış olabileceğiniz için geri bildiriminizi nasıl ileteceğiniz konusunda endişeleniyorsunuz. Günlük tutmak, büyük duygularınızı aşmanın en iyi yolu olabilir!


İkizler Burcu

26 Mart 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kimsenin seni yarı yolda bırakmasına izin verme İkizler! Peşinden koşacağınız pek çok harika profesyonel hayaliniz ve olasılığınız var, ancak Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğunda güven eksikliği hissetmenize neden olmak için yalnızca bir yorum yeterli olabilir. Özlemlerinizi çevrimiçi veya şahsen paylaşmak, coşkunuz aşikar olduğu için iyi yaptığınız bir şeydir. Ancak, ne yapmak istediğiniz konusunda hem bağlantılarınızdan hem de arkadaşlarınızdan gelen birkaç şüpheli yorumla karşılaşabilirsiniz. Zor olacak olsa da, yorumlarının omuzlarınızdan uçup gitmesine izin vermelisiniz.


Yengeç Burcu

26 Mart 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nefret edenleri görmezden gel, Yengeç. Kariyer yolunuzda çok şey başardınız, bu yüzden kimsenin aksini düşünmesine izin vermeyin, çünkü Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuşuyor. Başladığınız yere karşı şimdi olduğunuz yere bakın. Mesleğinizde yeni zirveler peşinde koşmak için birkaç inanç sıçraması yaparak uzun bir yol kat ettiniz. Ancak bu, profesyonel fıstık galerisinin kariyer yolunuzu aynı şekilde göreceği anlamına gelmez çünkü bağlaç, bir meslektaşın zarar verici bir yorum yapmasına işaret edebilir. Kimsenin kabalığının seni üzmesine izin verme!


Aslan Burcu

26 Mart 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlerlemeye devam et Leo. Genellikle, ilerlemeye devam etmek için cesaret ve cesaret eksikliği olmayan, kendine güvenen bir ateş burcusunuz. Ancak bugün mesleki yolculuğunuzu düşünürken farklı hissedebilirsiniz, Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuşuyor. Kavuşma, özellikle yeni bir şey denemek için cesur bir inanç sıçraması yapmaktan endişe ediyorsanız, profesyonel yolculuğunuzda hassas bir noktayı tetikleyecektir. Birisi, kendinizi ikinci kez tahmin etmenize neden olacak bir şey söyleyebileceğinden, planlarınızda tereddüt etmenize de neden olabilir. Bu şüphe anını yakıt olarak kullanın!


Başak Burcu

26 Mart 2023 Pazar Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güç sende Başak. Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğunda böyle hissetmeyebilirsiniz, ancak mesleki ve finansal konularda kendinize sandığınızdan daha fazla yetkiye sahipsiniz. Düşüncelerinizde veya planlarınızdan bahsederken bir an şüphe doğabilir. Yeterli zamanınız, enerjiniz, kaynaklarınız ve paranız olmadığından endişelenebilirsiniz. Sahip olmadığınız şeylere odaklanmak yerine, profesyonel ve finansal planlarınızda ilerlemek için dikkatinizi emrinizde olan her şeye çevirin.


Terazi Burcu

26 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ilişki sorunlarının seni strese sokmasına izin verme. Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile birleştiği için söylemesi yapmaktan daha kolay. Bir ortaklık içinde çalışmayı tercih eden burç tipisiniz, çünkü iş gününüzü atlatmak genellikle biriyle yapmak, kimsesiz yapmaktan daha kolaydır. Ancak, iş arkadaşınız size karşı huysuz veya kaba olabileceğinden, iş arkadaşınızla birlikte çalışmaktan emin olamayabileceğiniz için, bağlaç ortaya çıktığında durum böyle olmayabilir. Yeniden bir araya gelmek için bir adım geri atın, ancak bu çok kabaysa, o zaman bağımsız çalışmayı düşünün.


Akrep Burcu

26 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dramadan uzak dur, Akrep. Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğunda mutfakta çok fazla aşçı var. Tüm iş arkadaşlarınız gergin olabileceğinden, çalışma ortamınız bir aktivite yatağıdır. Kavuşma iş yerinde bazı ego dalgalanmalarını tetikleyebileceğinden, hızlı yorumlar ve öfke patlamaları mümkündür. Savunmacı hissedebilseniz de, potansiyel olarak sinir bozucu herhangi bir konuşmadan veya kavgadan uzak durmak en iyisi olabilir. Aşırı stresli bir iş günü yaratmaktan kaçınmak için bu geçiş sırasında savaşlarınızı akıllıca seçin.


Yay Burcu

26 Mart 2023 Pazar Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hiçbir yorumun güveninizi sarsmasına izin vermeyin Yay burcu. Genellikle işyerindeki yaratıcı çabalarınız ve fikirlerinizle ilerleyebilen kendine güvenen bir ateş burcusunuz. Ancak, Koç burcundaki Merkür bugün Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğunda bugün farklı hissedebilirsiniz. Tutku projeleriniz ve fikirlerinizle ne yapmak istediğiniz hakkında konuşurken, konuşmanın tonunun değiştiğini fark edebilirsiniz. İş arkadaşlarınız, süreçlerinizden emin olmamanıza neden olacak bir şey söyleyebileceklerinden, o kadar destekleyici olmayabilirler. Yorumlarının tüylerinizi ürpertmesine izin vermeyin!


Oğlak Burcu

26 Mart 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, özel hayatınızda bu kadar çok şey olurken iş hayatınıza odaklanmak zor olabilir. Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğu için, eviniz ve aileniz sizin için bir endişe kaynağı olabileceğinden, kişisel meseleler yüzünden bunalmış hissedebilirsiniz. Yapmanız gereken çok şey olduğu göz önüne alındığında, iş arkadaşlarınız veya amiriniz ile bu konu hakkında konuşmayı düşünmek en iyisi olabilir. Bir meslektaşınızla çok ihtiyaç duyduğunuz samimi bir görüşme gerçekleştirebilir veya kişisel konulara odaklanmak için bir adım geri atmanız gerekebileceğini patronunuza bildirebilirsiniz.


Kova Burcu

26 Mart 2023 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova burcu, kimsenin sizi sohbette ezip geçmesine izin vermeyin. Tipik olarak, işteyken bile kimse size neyi söyleyip neyi söyleyemeyeceğinizi söyleyemez! Ancak bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile birleştiği için parçanızı söylemenin zor olduğunu hissedebilirsiniz. Bir iş arkadaşınız size söz vermeyerek veya konuşmada ele almak istediğiniz şeyi reddederek kasıtlı olarak kendinizi kapatmanıza neden olabilir. Bunun güven seviyenizi etkilemesine izin vermek yerine, aktif dinleme becerilerinizi geliştirmek için mükemmel bir zamanmış gibi görün.


Balık Burcu

26 Mart 2023 Pazar Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, finansal korkuların ve stres faktörlerinin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Bugün Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile birleştiğinden, para meseleleriniz hakkında konuşmak veya düşünmek biraz tetikleyici olabilir. Kavuşma, özellikle profesyonel veya finansal fırsatlarınıza (veya bunların eksikliğine) kızgınsanız, çok fazla finansal sıkıntıya neden olabilir. Bu, gezinmesi zor bir geçiş olabileceğinden, bunu korkularınızla yüzleşerek yenmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Bir mali danışmanla konuşun, banka ekstrenizi kontrol edin ve sizi rahatsız eden her ne varsa onunla yüzleşin!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.