Günlük İş Burç Yorumları 19 Mart 2023

19 Mart work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 19 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

19 Mart 2023 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Daha doğrudan olma zamanı, Koç. Son haftalarda ne söyleyeceğiniz veya ne zaman söyleyeceğiniz konusunda biraz emin olamamış olabileceğiniz için işyeri diyaloglarına daha pasif bir yaklaşım benimsemiş olabilirsiniz. Bu iç gözlem dönemi, Merkür’ün bugün burcunuza girmesiyle sona eriyor! Burcunuzda ateşlenen kozmik haberci ile, son birkaç hafta içinde iş konuşmalarını nasıl ele aldığınıza kıyasla, görüşleriniz veya geri bildirimleriniz hakkında daha açık hissedebilirsiniz. Bu Mercurial geçişi sırasında konuşun!


Boğa Burcu

19 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kedi dilini mi aldı Boğa? Artık Merkür ateşli Koç burcunda olduğuna göre, iş yerinizde paylaşmak isteyeceğiniz çok şey olabileceğinden, her zamankinden daha doğrudan hissedebilirsiniz. Ancak bu Merkür geçişi bilinçaltı bir etki olacak, bu nedenle zihniniz işyerinde ne kadar çok konuşmak istediğinizle dalgalanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak, bu enerji sizi bir dereceye kadar geride tutabilir, bu nedenle zihinsel çevikliğiniz ve düşüncelerinizle bunalmış hissetmemek için çalışmanız gerekebilir.


İkizler Burcu

19 Mart 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini ortaya koy, İkizler! Merkür ateşli Koç burcuna girerken, dünyanın dört bir yanındaki profesyonellerle bağlantı kurmak için her zamankinden daha fazla motive hissedebileceğiniz için ağ oluşturma aklınızda. Bu Mercurial geçişinin cesur enerjisi, profesyonel etkinliklere katılmak, kendinizi yeni profesyonellerle tanıştırmak ve hatta sizi hangi fırsatların beklediğini görmek için soğuk aramalar yapmak konusunda kendinize güvenmeniz için tam da ihtiyacınız olan şeydir. Koç’taki Merkür’ün liderlik becerileri güçlendirilecek, bu nedenle profesyonel hedeflerinize dalmaya meyilli bile hissedebilirsiniz!


Yengeç Burcu

19 Mart 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gittiğine bak, Yengeç! Bugün Merkür Koç burcuna girdiğinde herkes iki sentiniz için size dönüyormuş gibi hissedebilir. Mercurial enerjisi, profesyonel tavrınızı güçlendirecek. Bu nedenle, insanlar hızlı tavsiyeleriniz ve dürüst geri bildirimleriniz için size gelecekler. özellikle işle ilgili duygu ve düşüncelerinizi iletmek sizin için zorsa, her zamankinden daha doğrudan hissedebilirsiniz. Neyse ki, Koç burcundaki Merkür işle ilgili konularda özlü ama doğrudan olma zamanı çünkü iş arkadaşlarınız hızlı cevaplar ve sohbetler isteyecek.


Aslan Burcu

19 Mart 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Açık fikirli ol Leo. Merkür Koç burcuna girdiğinde profesyonel yolculuğunuzda başka neler olduğunu görmek için her zamanki konfor alanınızdan ayrılma zamanı. Her zamankinden daha meraklı hissedebilirsiniz, bu nedenle şimdi fikirleriniz veya merakınızla harekete geçmek için mükemmel bir zaman olabilir. Mesleki yolculuğunuzu nereye götürebileceğinizi görmek için iş arkadaşlarınızla ve profesyonel danışmanlarınızla konuşun. Hatta bu konuşmalardan bazıları, kariyer yolunuzdaki niş bir yönü keşfetme ilginizi çekebilecek fırsatlar bile verebilir.


Başak Burcu

19 Mart 2023 Pazar Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para meseleleriniz hakkında konuşun, Başak. Tipik olarak, başkalarından yardım isteme veya kabul etme konusunda emin değilseniz, karmaşık finansal sorunlarınız hakkında açılmanız sizin için zor olabilir. Ancak bugün Merkür Koç burcuna girerken bu durum değişebilir çünkü bu, finansal stres etkenleriniz ve hedefleriniz konusunda daha doğrudan olmanızı sağlayabilir. Bu Mercurial geçişini partneriniz, iş arkadaşınız veya mali danışmanınızla başarmak istediğiniz şey hakkında bir sohbete dalmak için kullanabilirsiniz. Açık ve dürüst olmak, para meselelerinizi daha güçlü bir yöne götürmenize yardımcı olabilir!


Terazi Burcu

19 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sınırlarını koy Terazi. Genellikle, silahlarınıza yapışmak yerine profesyonel ilişkilerinizi yatıştırarak güvenli bir şekilde oynama eğilimindesiniz. Ancak bugün Merkür Koç burcuna girerken sınırlarınız ve beklentileriniz konusunda daha iddialı olmanın zamanı gelmiş olabilir. Artık Merkür karşıt burcunuzda olduğuna göre, mesleki ilişkilerinizde ve düzenlemelerinizde aradığınız şey konusunda daha açık sözlü olma eğiliminde olabilirsiniz. Bu yüzleşmeden de çekinme çünkü bu, başkalarını memnun etme stresini kendi pahasına hafifletirken daha tatmin edici bir şeye yol açabilir.


Akrep Burcu

19 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş konuşmalarınızın kontrolden çıkmasını izleyin, Akrep! Bugün Merkür Koç burcuna girerken, iş yeri yazışmalarında bir değişiklik fark edebilirsiniz. Siz ve iş arkadaşlarınız arasında, bu ateşli Mercurial geçişi sırasında tartışılacak çok şey olabilir. Herkes duyulmak isteyecektir, bu nedenle insanlar başkaları yerine konuşmaya çalışırsa veya odadaki en yüksek sese sahip olursa şaşırmayın. Herkes sohbette liderliği almak isteyecektir, bu nedenle bu bazı çekişmelere yol açabilir. Ne olursa olsun duyulacağınızdan emin olun.


Yay Burcu

19 Mart 2023 Pazar Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tüm fikirlerinizi not edin, Yay! Bugün Merkür Koç burcuna girerken, yaratıcılığınız muazzam bir tutkuyla artmak üzere. Bu yeni Mercurial geçişi, meraklarınızı, fikirlerinizi ve yaratıcı girişimlerinizi keşfetmek için mükemmel. Düşüncelerinizle harekete geçme konusunda her zamankinden daha emin hissedebilirsiniz. Bu geçiş sırasında kendinizi çok daha yaratıcı hissedeceğiniz için, ne kadar çok şeyi başarmak veya denemek istediğiniz konusunda biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Unutmamak için tüm profesyonel tutku projelerinizi yazarak takip edin.


Oğlak Burcu

19 Mart 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İddialı ol, Oğlak. Bir işkolik olarak, evde vakit geçirmek yerine ilerlemeye ve kariyer yolunuza daha fazla odaklanma eğilimindesiniz. Ancak bugün Merkür Koç burcuna girdiğinde iş-yaşam dengeniz aklınıza gelecek. Evde olmaya veya aile ile vakit geçirmeye daha fazla odaklanmanın zamanı gelmiş olabilir. Bunu yapmak için mutlaka işten izin almanız gerekmez. İş-yaşam dengeniz hakkında konuşurken programınızda öncelik vermek istediğiniz şeyler hakkında kısa ve öz olmak için Merkür’ün kendine güvenen, doğrudan enerjisini kullanın.


Kova Burcu

19 Mart 2023 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Atlarını tut, Kova! Bugün Merkür doğrudan Koç burcuna girerken, sohbete dahil olmak geri durmaktan daha doğal olacaktır. Ateşli Mercurial enerjisi, çalışma ortamındaki geri bildirimleriniz, sorularınız veya girdileriniz konusunda daha doğrudan olmanız için ihtiyacınız olan şeydir. Bu Mercurial geçişi sırasında daha iddialı görünebilirsiniz, bu nedenle agresif görünmekten kaçınmak için üslubunuza, çevrenize ve zamanlamanıza dikkat etmeniz gerekecek. Bunun dışında, Koç burcundaki Merkür, iş arkadaşlarınızla daha güçlü sınırlar uygulamanız gerekiyorsa, kendinizi savunmanıza yardımcı olabilir!


Balık Burcu

19 Mart 2023 Pazar Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Değerleriniz hakkında konuşun, Balık. Merkür Koç burcuna girerken iş hayatınızda istikrarlı ve güvende hissetmek için aradığınız şey konusunda daha doğrudan olun. İddialı bir yaklaşım yerine pasif bir yaklaşımı tercih edebileceğiniz için doğrudan olmak her zamanki doğanızda yoktur. Ancak daha fazla para kazanmak veya iş güvenceniz hakkında daha iyi hissetmek istiyorsanız, Mercury doğal olarak mücadele edebileceğiniz konuşmaları açmanıza yardımcı olabilir. Bunu yapmak, zam ile gelebilecek yeni bir profesyonel fırsat gibi, hayatınıza daha fazla bolluk getirebilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.