Günlük İş Burç Yorumları 18 Mart 2023

18 Mart work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 18 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuşmakta güç var, Koç. Parçanızı Balık burcundaki Merkür’ün Oğlak burcundaki Plüton’la altmışlığı olarak söyleyin. Kariyer yolunuz ve mesleğinizde daha fazla tanınmak için ne yapmak istediğinizle ilgili aklınızda çok şey var. Bugünün altmışlık sesi, sesinizi bulmanız için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Bir şey söylemeden önce neyi başarmak istediğinizi veya ideal profesyonel dilek listenizin neler içerdiğini gözden geçirin. Konuşma bir kez başladığında, kariyer yolunuz ve profesyonel itibarınız ile ilgili inanılmaz bir dönüştürücü enerjiyi harekete geçirebilir.


Boğa Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne yapmayı hayal ediyorsun Boğa? Profesyonel Yolculuğunuz için pek çok olasılık var, bu yüzden Merkür Balık burcundaki Oğlak burcundaki Plüto ile 60’lık açı yaptığında sohbeti açmanın zamanı geldi. Arkadaşlarla, profesyonel kurumlarda çalışmanın veya arzularınızın peşinden koşmanın hayalleri aklınıza gelecek. Ama sen istersen hayaller gerçek olabilir. Şimdi, daha büyük profesyonel topluluğunuzda herhangi bir fırsatın yolculuğunuzda ilerlemenize yardımcı olup olmayacağını görmek için konuşarak ve kendinizi oraya koyarak proaktif olma zamanı.


İkizler Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünü bul, İkizler. Kariyer yolunuzla ne yapmak istediğinizi zaten biliyorsunuz, ancak Balık burcundaki Merkür altmışlık Oğlak burcundaki Plüton olarak hayallerinizin peşinden gidecek kadar kendinize güvenmek için çalışmanız gerekecek. Gün boyunca nereye gidebileceğiniz veya neyle tanınabileceğinizle ilgili sohbetler gündeme gelecek. Aklınız, parmaklarınızın ucunda olan tüm olasılıklardan memnun olabilir. Hayalinizdeki kariyer yolunu gerçekleştirmek için zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı buna göre kullanabilmek için gücünüzü bulun.


Yengeç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlerlemek için ne söylemen gerekiyor Yengeç? Mesleki yolculuğunuzda ilerleme kaydetmek istiyorsanız bir şeyler vermeniz gerekir, bu nedenle bugün sizi Balık burcundaki Merkür altmışlık Plüto Oğlak burcundaki Plüton olarak konuşmaya itebilir. Kariyer yolunuzu çeşitlendirmenize yardımcı olacak iş için seyahat etmek, yer değiştirmek veya yeni bir şeyler öğrenmek gibi aklınızda bir hedef olabilir. Her ne olursa olsun, düşüncelerinizi toplayın ve bugün bunları bir sohbette gündeme getirmeyi planlayın, böylece siz ve diğer herkes ne yapmak istediğiniz konusunda aynı fikirde olabilirsiniz.


Aslan Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para meseleleri ve sınırlar, aklındaki konu olacak Leo. Balık burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüto’yu altmışken, kendinizi daha güçlü ve kontrollü hissedebilmek için iş hayatınızda büyük bir değişiklik yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Finansal istikrarınızı iyileştirip iyileştiremeyeceğinizi görmek için mevcut işinizdeki finansal olasılıkları bir amirle ele almanın zamanı gelmiş olabilir. Kendinizi güvende tutarken çizgiyi aşmaktan kaçınmak için iş arkadaşlarınızla daha güçlü duygusal ve psikolojik sınırlar oluşturmak için de ilham alabilirsiniz.


Başak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak, yaratıcı girişimlerinizle her şeyi yapın. Balık burcundaki Merkür’ün Oğlak burcundaki Plüton’u altmışlık derecesine getirmesiyle yapmak zorunda hissedebileceğiniz bir fikir veya tutku projesi var. Yaratıcılığınızı takip etmek ve yeteneklerinizi iş alanınızda kullanmaya odaklanmak, inanılmaz derecede tatmin olmuş hissetmenize yardımcı olabilir. Ancak, odaklanmak istediğiniz girişimlere yer açmak için mevcut profesyonel taahhütleriniz ve ortaklıklarınızda bazı şeyleri ayarlamanız gerekebilir. Bugün, peşinden gitmek istediğiniz şey hakkında kesin ama şefkatli bir konuşma yapmaktan korkmayın.


Terazi Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Düşüncelerini temizleme zamanı Terazi! Çalışma alanınızda tartışmalı olmaktansa tarafsız olmayı tercih ettiğiniz için genellikle saldırgan olmayı seversiniz. Ancak bugün Merkür Balık burcunda Oğlak burcundaki Plüto ile 60 açıda iken bir şeyler söylenmesi gerekiyorsa farklı hissedebilirsiniz. Çalışma ortamınızda kendiniz veya başkaları için ayağa kalkma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Bu düşünceler ve duygular epeydir iç içe geçmiş durumda. Bugün konuştuğunuzda, çalışma alanınızda daha iyi sınırlar oluşturmak için muazzam bir yetkiye ve güce sahip olacağınızı bilin.


Akrep Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hepsini bırak, Akrep. Balık burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaptığında, kendinizi yaratıcılıkla dolup taşmış gibi hissedebilirsiniz. Bu geçiş sırasında yapacak, keşfedecek ve deneyecek çok şey var. Ne kadar ilham aldığınız göz önüne alındığında, tüm fikirleriniz ve tutku projelerinizle ilgili güzel sözleri yaymanın zamanı geldiğini hissedebilirsiniz. Bugün yakın iş arkadaşınızla neyin peşinden gitmek istediğiniz ve bu konuda nasıl ilerlemeyi planladığınız hakkında konuşun. Arkadaşınız size kullanabileceğiniz mükemmel bir tavsiye verebilir!


Yay Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Arındırmak için neye ihtiyacın var, Yay? Balık burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile 60’lık açı yaptığında ne kadar sahip olduğunuz konusunda biraz bunalmış hissedebileceğiniz için, eşyalarınızı ve eşyalarınızı gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Altmışlık, bağışlayabileceğiniz, atabileceğiniz veya tutabileceğiniz her şeyin bir listesini yapmak için mükemmel bir zamandır. Bu enerji artışı, bahar temizliğine biraz erken başlamanıza yardımcı olabileceği için mükemmeldir. Hepsinin manevi değeri olmayacağı için bazı öğelerinizi bırakmaya açık olun.


Oğlak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, profesyonelliğiniz konusunda fikriniz değişebilir. İş arkadaşlarınızla bir yakınlık anı veya iş-yaşam konuşmanız üzerine düşünme anı, Balık burcundaki Merkür burcunuzdaki Plüto ile 60 açı yaptığında gerçekleşebilir. Çalışkan bir dünya burcu olarak, profesyonel kişiliğinizi ve mizacınızı her zaman değiştiriyorsunuz. Bu nedenle, iş arkadaşlarınızın kişisel gelişim alanından yansıtabileceğiniz herhangi bir tavsiyesi veya geri bildirimi olup olmadığını görmek zarar vermez. Söylenecek her şey şefkatle söylenecek ve öz-değer yolculuğunuzla uyumlu olacaktır.


Kova Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, istikrarınızı sarsıyorsa, finansal korkularınızı ve iş stresinizi bırakın. Balık burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton’u 60’lık açı yaptığında daha fazla güvenliğe ulaşmak için içsel hayal kırıklıklarınızı serbest bırakmanızın zamanı geldi. Para meseleleriniz ve mesleki kaygılarınız hakkında konuşursanız, bilinçaltınızda kendinizi değişmiş hissedebilirsiniz. Ekstra maliyetlere katlanmamak için paranızla neler yapabileceğiniz veya sahip olduğunuz işle nasıl çalışabileceğiniz hakkında konuşmak, daha fazla istikrar elde etmenize yardımcı olabilir. Savunmasız ol!


Balık Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, dikkatinizi çeken bir şey olursa konuşun. Değişken bir su burcu olarak, hayatın sizi götürdüğü yere gitme eğilimindesiniz. Ancak, burcunuzdaki Merkür Oğlak burcundaki Plüto ile 60’lık açı yaptığında, profesyonel arzularınızla uyumlu olduğunu düşündüğünüz bir fırsat varsa, bugün daha proaktif olmanız gerekebilir. özlemleriniz, hayalleriniz veya ağ kurma hedeflerinizle uyumlu harika bir şey ortaya çıkabilir. Zamanlama doğru geliyorsa harekete geçmekten çekinmeyin. Fırsatlarınızın sorumluluğunu üstlenmek, güçlenmiş hissetmenize yardımcı olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.