Günlük İş Burç Yorumları 17 Mart 2023

17 Mart work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 17 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuşmak kolay değil Koç. Aklınızda çok şey var ama Merkür Balık burcunda Güneş ile Balık burcunda kavuşum yaparken ve Mars İkizler burcunda kare açı yaparken zihninizde ne kadar prova yaparsanız yapın doğru çıkmayabilir. Söylemek istediklerinin içinden geçmek kolay olsa da, içinden çıkarmak başka bir şeydir. Artı, iş arkadaşlarınız anlamayabileceğinden yapabileceğiniz çok şey var. Neyse ki, Boğa burcundaki Venüs Balık burcundaki Satürn’ü altmışlık açı yapacağından, amacınızı anlamanıza yardımcı olacak görsel bir sunum oluşturabilirsiniz.


Boğa Burcu

17 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taurus’ta çevrimiçi ve çevrimdışı olarak daha büyük topluluğunuzdaki diğer profesyonellerle bağlantı kurun. Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki güneşle kavuşum yaptığı ve İkizler burcundaki Mars’la kare açı yaptığı için perspektiflerdeki bazı potansiyel farklılıklara rağmen yakın ve uzak ağ oluşturmaya açık olun. Kariyer yolunuzda siz ve bir başkası farklı şeylere değer verebileceğiniz için iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Nihayetinde, bu farklılıklar size kiminle çalışmak istediğiniz veya hangi profesyonel hayallerin peşinden gideceğiniz konusunda daha büyük bir bakış açısı sağlayacaktır çünkü burcunuzdaki Venüs aynı zamanda Balık burcundaki Satürn’ü altmışlık açı yapacaktır.


İkizler Burcu

17 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, kendinizi nasıl gördüğünüz, başkalarının sizi nasıl gördüğü gibi olmayabilir. Mesleki itibarınız ve statünüz sohbette gündeme gelecek ve bu, Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki güneşle birleştiğinde ve burcunuzdaki Mars’la kare açı yaptığında sizi bir döngüye sokabilir. Geçişler, pembe gözlüklerinizin kapılacağını gösteriyor, bu nedenle profesyonel bir ortamda edepiniz hakkında geri bildirim alırken hazırlıksız yakalanabilirsiniz. Bu geri bildirim, bir profesyonel olarak geliştirmeniz gereken şey olabileceğinden, savunmaya geçmemeye çalışın.


Yengeç Burcu

17 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki yolculuğun nereye varacak Yengeç? Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki güneşle kavuştuğunda kariyer yolunuzda ilerlemek için yapabileceğiniz her şeyi düşünün. İş için seyahat etmek veya profesyonel bir yönü geliştirmek için yeni bir şeyler öğrenmek gibi keşfetmeniz gereken o kadar çok olasılık var ki, ilerlemek isteyebilirsiniz. kariyer yolunuz. Ama bunu yapmadan önce, ne düşündüklerini görmek için bir arkadaşınıza sorun.


Aslan Burcu

17 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yapabilirsin Leo! Neye yatırım yapmak istediğinizi gözden kaçırmamaya çalışın çünkü bu, Balık burcundaki Merkür İkizler burcundaki Mars’ı karelerken, Boğa burcundaki Venüs Balık burcundaki Satürn’ü 60’lık açı yaparken, üzerinde olmak istediğiniz kariyer yolunu istikrara kavuşturmanıza yardımcı olabilir. Geliştirmeniz için pek çok fırsat var, ancak her bir olasılığı sıralamak göz korkutucu olabilir. Bunalmak yerine, sizin ve kariyer yolunuz için neyin uyumlu olduğunu gözden geçirmek için bir adım geri atın. Sezginizi dinleyin!


Başak Burcu

17 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hangi profesyonel taahhüdün peşine düşmeye değer, Başak? Balık burcundaki Merkür Balık burcunda güneşle kavuştuğunda ve İkizler burcunda Mars ile kare açı yaptığında, tabağınızdaki ne kadar çok yükümlülük, sorumluluk ve ortaklık olduğunu görünce biraz bunalmış hissetmeyi bekleyin. Meşgul bir arı olarak, kariyer yolunuzun mümkün olan her şekilde ilerlemesine yardımcı olmak için elinizden geldiğince çok şey üstlenmeye çalışırsınız. Ancak ne kadar devam ettiğiniz konusunda stresli olabilirsiniz. Odaklanmak istediğiniz düzenlemeleri daraltmak için bugünü mükemmel bir zaman olarak düşünün.


Terazi Burcu

17 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün acele etme. Balık burcundaki Merkür Balık burcunda güneşle kavuşurken ve İkizler burcunda Mars ile kare açı yaptığından, profesyonel yolculuğunuzda ilerleme kaydetmek istiyorsanız, şimdi ya da asla fikirlerinize göre hareket etmemek gibi hissedebilirsiniz. Yapmak istediğiniz şeye hemen dalmak cazip gelse de, düşünmeden hareket ediyorsanız istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Mesleki planlarınızın her yönünü hesaba kattığınızdan emin olmak için iş gününüz boyunca tüm ayrıntıları çalışın.


Akrep Burcu

17 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyi düzene sokman gerektiğini bul, Akrep. Zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı yatırmaya değecek birkaç yaratıcı Girişim var. Bununla birlikte, Balık burcundaki Merkür Balık burcunda güneşle kavuştuğu ve İkizler burcunda Mars’la kare açı yaptığı için, inanç uykusunu çekmeden önce tüm karışıklıkları halletmeniz gerekecek. Planlarınızın nasıl sonuçlanacağı hakkında bir fikriniz olması için neye yatırım yapmak istediğiniz konusunda net ve özlü olun. Acele etmeyin, öngörülemeyen maliyetler ve borç olasılığını dengelemenize de yardımcı olabilir.


Yay Burcu

17 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, ev ve aile için daha fazla alan ayırmanın zamanı gelmiş olabilir. Profesyonel olarak oldukça aktifsiniz, bu nedenle Merkür Balık burcunda Güneş ile Balık burcunda kavuşurken ve İkizler burcunda Mars ile kare açı yaparken kişisel zamanınıza öncelik vermeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Programınızla neler yapabileceğiniz hakkında konuşmak bir şeydir, ancak değişiklikleri yapmak tamamen başka bir top oyunudur. Daha iyi bir iş-yaşam dengesinin tadını çıkarmak için bazı taahhütleri üzerinizden kaldırmanız gerekirse, biraz stresli olabilirsiniz. Merak etme. Her şey planlandığı gibi çalışacak.


Oğlak Burcu

17 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Çeviride bir şeyler kaybolabilir, Oğlak. Balık burcundaki Merkür, Balık burcundaki güneşle kavuşum yaptığı ve İkizler burcundaki Mars’la kare açı yaptığı için işle ilgili konuları tartışırken veya iş arkadaşlarınızla konuşurken kafanızın biraz karışmasını bekleyin. Bu konuşmaları sürdürürken aynı anda birden fazla iş yapmaya çalışıyorsanız, dikkatinizi konuşmadan kendi görevinize çevirecek kadar enerjiniz olmayabilir. Bu nedenle, bazı önemli bilgileri kaçırabilir veya söylenen bir şeyi yanlış duyabilirsiniz. İletişimsizlik varsa kendinizi hırpalamayın. Sadece özür dile, kendini sorumlu tut ve açıklama iste!


Kova Burcu

17 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Organize ol, Kova. Tutkulu projeleriniz inanılmaz derecede başarılı olabilir, ancak Balık burcundaki Merkür Balık burcunda güneşle kavuşurken ve İkizler burcunda Mars’la kare açı yaparken her şeyin hayata geçmesi için ayrıntıları çözmeniz gerekir. Takip etmeniz gereken pek çok olasılık ve fırsat var. Hemen konuya dalmak yerine, neyin doğru hissettirdiğini düşünün ve fikirlerinizin arkasındaki mantıkla eşleşin. Tutkulu projelerinizin ilerlemesini dengelemek için sorular sorun, sohbetler yapın ve bir plan oluşturun. Bunu yapmak daha fazla bolluk getirebilir!


Balık Burcu

17 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Balık burcu, içsel otoritene yaslan. Burcunuzdaki Merkür burcunuzdaki güneşle kavuşum yaptığı için her zamankinden daha iletişimsel hissedebilirsiniz. Neyi sürdürmek istediğiniz hakkında konuşmak ve işyerinde geri bildiriminizi paylaşmak oldukça doğal bir şekilde gerçekleşecektir. İş arkadaşlarınız, burcunuzdaki Satürn’ün Boğa burcundaki Venüs ile 60’lık açı oluşturduğu göz önüne alındığında, bir otorite havasına sahip olacağınız için söyleyeceklerinizi dinlemekten fazlasıyla mutlu olacaklardır. İş yerinde daha fazla sorumluluk almak istiyorsanız, kendinizi güçlü bir konuma getirmek için her iki geçişi de kullanın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.