Günlük İş Burç Yorumları 16 Mart 2023

16 Mart work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 16 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gökyüzünde yoğun bir gün, Koç! Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile kavuştuğunda, profesyonel fırsatlarınız ve yapmak istediğiniz her şey hakkında hayal kurarken zihinsel olarak normalden daha aktif hissedebilirsiniz. Ancak hayallerinizi takip etmek veya onlar hakkında konuşmak zor olabilir, çünkü Güneş Balık burcunda İkizler burcunda Mars ile kare açı yapacak ve burcunuzdaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapacaktır. Neyse ki, öz değerinizi bildiğiniz için peşinden koşmanız veya yaratmanız gerektiğini düşündüğünüz her şeyin sorumluluğunu üstlenecek profesyonel güce sahipsiniz.


Boğa Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini ortaya koy Boğa! Şimdi, birlikte çalışmayı hayal ettiğiniz profesyonellerle iletişim kurmanın tam zamanı, özellikle de Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile kavuştuğunda, aklınızda bir arzu varsa. Ancak, Balık burcundaki güneşin aynı zamanda İkizler burcundaki Mars’la kare açı oluşturacağı göz önüne alındığında, çabalarınızın sözde değeri, istikrarı ve güvenliği konusunda endişeli olabilirsiniz. Çözülmesi gereken birkaç ayrıntı olsa da, mesleki fırsatlarınız konusunda oldukça umutlu hissedebilirsiniz. Bugün ilerleyen saatlerde Venüs burcunuza girdiğinde yeni maceralara atılmaktan korkmayın.


İkizler Burcu

16 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda yapabileceğin çok şey var İkizler. Ama önce zihninizi boşaltın ve Merkür Balık burcunda Neptün Balık burcunda kavuştuğunda hayalinizdeki kariyerin ne olacağını düşünün. Vizyonlarınız aklınıza geldikçe, Balık burcundaki güneşin burcunuzda Mars’la kare açı yapacağı göz önüne alındığında, birçok hareketli parça olabileceğinden, biraz dağınık olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz her şeyin peşinden gidecek becerilere ve hırsa sahip olduğunuz için, sahip olabileceğiniz dileğin sayısına boğulmamaya çalışın.


Yengeç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Pek çok olasılık var Yengeç. Koç burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaparken, mesleki taahhütlerinizin ve ortaklıklarınızın kariyer yolunuzda masaya getirebileceği dönüştürücü güç konusunda kararsız hissedebilirsiniz. Kare ayrıca, sürekli büyüyen profesyonel varlığınızı desteklemek için bazı düzenlemeleri sonlandırmanın veya bunların değişmesine izin vermenin önemini vurgulayabilir. Neyse ki günün sonunda Venüs Boğa burcuna girerken bu gerilim azalacak. Bu yeni Venüs geçişi boyunca, yakın profesyonel arkadaşlarınızla hedefleriniz doğrultusunda çalışmak için ilham almış hissedebilirsiniz.


Aslan Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapacaksın Aslan? Balık burcundaki güneş İkizler burcundaki Mars’la kare açı yaptığında, arzularınızın peşinden gitmek veya dinamik profesyonellerle çalışmak için sahip olduğunuz tüm olasılıklar karşısında bunalmış hissedebilirsiniz. Yeni bir girişimi üstlenmek heyecan verici ama yıldırıcıdır çünkü işe yaraması için zaman, enerji ve kaynaklar gerekir. Borç-maliyet oranından emin olamasanız da taahhütleriniz konusunda açık fikirli olun, çünkü bugün ilerleyen saatlerde Venüs Boğa burcuna girdiğinde her biri genel kariyer yolunuza yaptığınız yatırımı dengeleyecektir.


Başak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinle ne yapmak istiyorsun Başak? Sadece düşünmeyin, Balık burcundaki Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile ne zaman kavuştuğu hakkında konuşun. Ortaklıklarınıza veya yükümlülüklerinize dahil etmeye değecek bazı harika fikirleriniz olabilir. Kendinizi tanıtmak başka bir olasılıktır! Ancak, Balık burcundaki güneşin aynı zamanda İkizler burcundaki Mars’la kare açı yapacağı göz önüne alındığında, odaklanmak isteyeceğiniz düzenlemeleri ve ilişkileri daraltmanız gerekecek. Tüm fırsatlarınız karşısında bunalmış hissetmekten kaçınmak için organize olun.


Terazi Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Açık ve öz olun Terazi. Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile kavuşum yaparken kendinizi fazla kaptırmadan iş gününüz boyunca keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Sulu kavuşum kolayca dikkati dağıtabilir, özellikle de Güneş’in Balık burcundaki Mars’ı İkizler burcunda kare yapacağı göz önüne alındığında, belirli konuşmalar farklı yönlere gidiyorsa. İyi oynamak isteseniz de, iş gününüz boyunca görevde kalmak için konuşmayı gerektiği gibi düzeltmeniz gerekecek. Bunun dışında, varlıklardan ve yatırımlardan elde ettiğiniz mali refah, bugün Venüs Boğa burcuna girdiğinde potansiyel olarak artabilir.


Akrep Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayata ne getireceksin, Akrep? Balık burcundaki Merkür, Balık burcundaki Neptün ile kavuşum yaptığında inanılmaz derecede ilham almayı bekleyin. Sulu bağlantı, ne yapmak istediğinizi veya yaratıcı süreçlerinizi nereye götürebileceğinizi görselleştirmeniz için sizi teşvik edecektir. Hayal kurun, deneyler yapın ve tutku projelerinizle oynayın. Koç burcundaki Venüs’ün Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapması göz önüne alındığında ne kadar değişebileceklerine şaşırabilirsiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde Venüs karşıt burcunuz Boğa’ya girdiğinde istikrarlı, değerli ve müreffeh olabileceği için yaratıcı akışınıza bağlı kalın.


Yay Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, kişisel ve profesyonel taahhütlerinizle ilgili bazı sorunlar olabilir. Balık burcundaki güneş İkizler burcundaki Mars ile kare açı yaptığında çok fazla yükümlülük arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Özellikle bir arkadaşınızı, ailenizi veya iş arkadaşınızı hayal kırıklığına uğratmaktan endişe ediyorsanız, bugün her görevi kafa kafaya yapmak zor olabilir. Ancak Koç burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaptığında kontrolün sizde olduğunu hissetmek için neye odaklanmak istediğiniz konusunda kararlı olmanız gerekebilir. Bir karar vermezseniz, herkesi mutlu etmeye çalışırken kendinizi stresten öte hissedebilirsiniz!


Oğlak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Doğrudan ama şefkatli olmaya çalış, Oğlak. Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile kavuşacağından, sohbetler manevra yapmak zor olabilir. Bu, iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için mükemmel bir geçiş olsa da ilgili bilgilerin aktarılmasını zorlaştırabilir. Ayrıntıları aktarmakta veya bazı şeyleri doğru bir şekilde hatırlamakta zorlanabilirsiniz, bu da ileride bazı sorunlara yol açabilir. Balık burcundaki güneş aynı zamanda İkizler burcundaki Mars’la kare açı yapacağı için düzeltilebilir hatalar üzerine herhangi bir söylemde bulunmamaya çalışın. Tartışmak asla çözüm değildir, özellikle de işyerindeki yanlış iletişimi çözerken.


Kova Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Finansal hayalleriniz hakkında konuşun Kova. Balık burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile kavuştuğunda, bunlar sizin realiteniz haline gelebilecekleri için paylaşmaya değer finansal dilekleriniz var. Organize olmak için neler yapabileceğinizi görmek için bankanızdaki bir mali danışmanla konuşmak için zaman ayırın. Balık burcundaki güneşin aynı zamanda İkizler burcundaki Mars ile kare açı yapacağı göz önüne alındığında, mali hedeflerinize ulaşmak için tasarruf etmeniz veya bütçe ayırmanız gerekiyorsa, paranızı doğru harcamadığınızı kabul etmeniz gerekebilir. Savunmaya geçmeyin. Alabileceğiniz her türlü tavsiyeye açık olun.


Balık Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, duruma ayak uydurmak için kendinize meydan okuyun. Koç burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton’la kare açı yaparken, ağ kurma ve profesyonel özlemlerinizi sürdürme taahhüdünüz hakkında konuşmanız için biraz baskı var. Bu meydanda yapacağınız düzenlemelerde istikrar ve güvenliğinizden emin olamayabilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmenin veya inanılmaz profesyonellerle çalışmanın değerinden güç almak istiyorsanız, bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Bugün ilerleyen saatlerde Venüs Boğa burcuna girdiğinde, bu fırsatları değerlendirmek için neye ihtiyaç duyacağınız hakkında konuşurken kendinizi daha hafif hissedeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.