Günlük İş Burç Yorumları 1 Nisan 2023

1 Nisan work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 1 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Düzensiz bir şey yapmamaya çalış Koç. Aslan burcundaki dramatik ay Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaparken ve burcunuzdaki Jüpiter ile üçgen açı yaparken, hayattan daha büyük duygulara sahip olmanıza rağmen bugün kendiniz gibi hissetmeyebilirsiniz. Bu iki geçiş arasında, sizi alt edecek ani ruh hali değişimleri yaşayabilirsiniz. Kendinizi ne kadar güvende veya mutlu hissettiğinize bağlı olarak, bu geçişler sizi birkaç farklı yöne götürebilir. Her zamankinden daha fazla para harcamak veya işte bir şeyler hissetmek için büyük riskler almak yerine, duygularınıza dayalı bir karar vermekten kaçınmak için kendinizi topraklamaya odaklanın.


Boğa Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün işinize odaklanmak zor olabilir. Aslan burcundaki ay hem burcunuzdaki Uranüs’ü hem de burcunuzdaki Venüs’ü kare yaptığında, ev hayatınızda veya ailenizle ilgili bir şeyler beklenmedik bir şekilde gündeme gelebilir. Bir an kendinizi iyi hissedebilirsiniz, sonra bir sonraki an dünya çöküyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu nedenle, işte profesyonel olmak zorlayıcı olabilir, ancak Venüs, profesyonel meselelerin yanı sıra kişisel meselelerle uğraşırken itibarınızı kurtarmanıza yardımcı olmak için yanınızda. Ancak kendinize odaklanmak için işten geri adım atmaktan korkmayın.


İkizler Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün sohbet ederken incinmekten kaçının. Aslan burcundaki ateşli ay hem Koç burcundaki Jüpiter’i hem de Koç burcundaki Chiron’u üçgen açı yaptığında, iş hakkında veya iş arkadaşlarınızla konuşmak iki yönden birine gidebilir. Bir yandan, ay-Jüpiter üçgeni sayesinde keşfedilecek pek çok yolla sohbet hafif ve heyecan verici olabilir. Ancak öte yandan, ay-Khiron üçgeni, sizin ya da diğerinin incinmiş duygularla sonuçlanacağı bir konuşmada yanlışlıkla aşırıya kaçmaya yol açabilir. Olumlu tutun ve olası herhangi bir yanlış adımdan kendinizi sorumlu tutun.


Yengeç Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yengeçler, para meseleleri kariyer yolunuz için hassas bir konu olabilir. Aslan burcundaki ateşli ay hem Koç burcundaki Jüpiter hem de Koç burcundaki Chiron ile üçgen açı yaptığından, yeni profesyonel çabaların istikrarı veya güvenliği konusunda emin olamayabilirsiniz. Geçişler, finansal ve profesyonel istikrar konusunda şansın yanınızda olduğunu hissedebileceğiniz için kariyer yolunuz hakkında oldukça emin hissedebileceğinizi gösteriyor. Ancak olumlu duygulara rağmen yine de tetikleyiciler ortaya çıkabilir, bu nedenle yanlışlıkla sizi geride tutabilecek korku veya endişelerin üstesinden gelmeniz gerekecektir.


Aslan Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Aslanlar, bugün düzensiz ama değerli değişiklikler olabilir! Ay burcunuzdaki Boğa burcundaki Uranüs ve Boğa burcundaki Venüs ile kare açı yaptığından, kariyer yolunuzda büyük bir değişiklik yapmaya sezgisel olarak çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Kareler, daha fazla profesyonel ilerleme ve istikrar elde etmek için konfor alanınızdan çıkmayı düşünmeniz gerekebileceğinden, gerginliği gösterir. Bunun bir kısmı, yol boyunca kariyer yolunuzu hangi taahhütlerin veya ilişkilerin etkileyeceğini değiştirmek olabilir. Ancak bu değişikliklerden bazıları alışılmadık olabileceğinden, açık fikirli olmanız gerekecek!


Başak Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Düşündüğünden daha fazla güce sahipsin Başak. Kariyer yolunuza ve tutku projelerinize yatırım yapmak için pek çok harika fırsat ortaya çıkacak. Ancak, Aslan burcundaki ateşli ay hem Koç burcundaki Jüpiter’i hem de Koç burcundaki Chiron’u üçgen açı yaptığında, her fırsatın nereye gideceği konusunda biraz şüphe duyabilirsiniz. Mesleki veya mali olanaklarınızla ilgili bir şey, otoritenizden şüphe duymanıza neden olabilir. Yeni bir şeye dalmak gözünüzü korkutsa da, refahınızı artırmak için yeteneklerinize güvenmek için tam da ihtiyacınız olan şey bu olabilir.


Terazi Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye söz vereceksin Terazi? Ortaklıklar ve düzenlemeler, bir Venüs burcu olarak bir numaralı önceliğiniz olma eğilimindedir, bu nedenle yeni profesyonel fırsatların peşinde olabilirsiniz. Ancak, Aslan burcundaki Ay hem Koç burcundaki Jüpiter hem de Koç burcundaki Chiron ile üçgen açı yaptığı için bulduğunuz şey umduğunuz veya beklediğiniz gibi olmayabilir. Her iki geçiş de size pek çok kapının açılacağını gösteriyor, ancak her kapıda size uymayan bir şeyler olabilir. Emin değilseniz acele karar vermeyin.


Akrep Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne ile tanınmak istiyorsun, Akrep? Bugün Aslan burcundaki Ay hem Koç burcundaki Jüpiter hem de Koç burcundaki Chiron ile üçgen açı yaptığı için kariyer yolunuz ve profesyonel statünüz aklınızda olabilir. Her iki geçiş de, üretken, azimli ve sorumluluğu üstlenmeye hazır olduğunuz için, acele etme konusundaki günlük çabalarınızın karşılığını alacağınız anlamına gelir. Ancak bazı eylemleriniz en kısa sürede meyvesini vermiyorsa, nerede durduğunuz konusunda biraz emin olamayabilirsiniz. Bu konuda kafanızı karıştırmak yerine, bu geçişleri güveninizi yeniden kazanmak için bir fırsat olarak düşünün!


Yay Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, olmak istediğiniz yere ulaşmak için ne yapmanız gerekiyor? Geniş, macera arayan bir burç olarak, profesyonel yolculuğunuzda yeni zirvelere ulaşmak için her zaman hareket halindesiniz. Ancak, Aslan burcundaki ay Boğa burcundaki Uranüs ve Boğa burcundaki Venüs ile kare açı yaptığında ilerlemek için bazı önemli ayarlamalar yapmanız gerekir. Verimliliğinizi artırmak için rutininizi değiştirerek veya yeni yöntemler deneyerek iş hayatınızın istikrarını sarsabilirsiniz. Bunu yapmak, profesyonel yolculuğunuzda ilerlemenize bile yardımcı olabilir.


Oğlak Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Bol miktarda yatırımınız olabileceği, tesadüfi bir şeyi miras alabileceğiniz veya Aslan burcundaki Ay Koç burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yaptığında borcunuzu ödeyebileceğiniz için para meseleleriniz özellikle müreffeh olabilir. İyi talihinize rağmen, Ay’ın Koç burcundaki Kayron’u da üçgen açı yapması nedeniyle beklemediğiniz bir bedelle gelebilir. Her iki üçgen arasında, finansal bolluğunuzun ne kadar acı tatlı olabileceğine ve hatta daha fazla refah elde etmek için neler yapmanız gerektiğine şaşırabilirsiniz.


Kova Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye söz vereceksin Kova? Aslan burcundaki ay hem Boğa burcundaki Uranüs’ü hem de Boğa burcundaki Venüs’ü kare yaptığından profesyonel düzenlemelerinizin öngörülemezliğine şaşırabilirsiniz. Ay-Venüs yönü, yükümlülükleriniz ve ortaklıklarınız konusunda istikrar önerse de, ay-Uranüs yönü sayesinde şaşırtıcı şekillerde değişime tabidir. Bir alışkanlık yaratığı olduğunuz için, kontrolünüzde değilseniz, bu ayarlamaları sindirmekte zorlanabilirsiniz. Bunu, odaklanmanız gereken şeye radikal bir şekilde yeniden uyum sağlamak için mükemmel bir fırsat olarak kabul edin.


Balık Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Stres yapma, Balık. Bugün Aslan burcundaki Ay hem Koç burcundaki Jüpiter’i hem de Koç burcundaki Chiron’u üçgen açı yaptığından finansal ve profesyonel istikrar yolda. Ancak, elinizdekilerle veya iş hayatınızda yükselme fırsatını ne kadar zamandır beklediğinizle ilgili biraz güvensiz hissedebileceğiniz için öyle hissetmeyebilirsiniz. Ay-Kiron yönü, incinmiş duyguları tetikleyebilir, bu nedenle kendinizi dengeli bir konumda değilmiş gibi hissedebilirsiniz. Ancak, Ay-Jüpiter açısı sizi iyi tarafından bakmaya teşvik edebilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.