Günlük Güzellik Burç Yorumları 7 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Mart Salı gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Görünüşünde devrim yapmak istiyorsun, ama derinlerde bir şey en sevdiğin bir kot pantolona tutun ve saçlarını biraz daha uzatmanı söylüyor. Sezginizi dinleyin ve orada kalın.


Boğa Burcu

7 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eski moda bir tarz aslında pratik de olabilir. O tüllü küçük şapka sadece saçınızı yerinde tutmakla kalmıyor, aynı zamanda gözünüze toz kaçmasını da engelliyor. Mantıklı, özellikle senin üzerinde seksi olabilir.


İkizler Burcu

7 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Giydirme oynama dürtüsünü hissediyorsun. Göreyim seni! Çocuklar neden tüm eğlenceye sahip olmalı? Boş bir veya iki saatiniz varsa, genellikle deneme fırsatı bulamadığınız farklı makyaj stillerini ve kıyafet kombinasyonlarını deneyin.


Yengeç Burcu

7 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazı günler yüksek hacimlisiniz: keskin hatlı deri ceketi düşünün. Diğerlerinde, daha çok fısıltısın ve daha yumuşak giysilere ihtiyacın var. Bugün iki dürtünün karışımı. En sert dış giyiminizin altına ipek bir kaşkorse giyin.


Aslan Burcu

7 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu güzellik ürünü zaten nasıl çalışıyor? İçindekiler listesini okuyun ve biraz araştırma yapın. Daha ucuz, daha iyi bir çözüm olabilir mi yoksa halihazırda sahip olduğunuz öğelerden uydurabileceğiniz bir çözüm olabilir mi?


Başak Burcu

7 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendinizi bir stil rutininden kurtarmak için iyi bir zaman. Saçınıza birkaç çizgi çekin veya aşırı derecede karakter dışı bir aksesuar satın alın. Alışmak biraz zaman alabilir, ancak görünüşünüzün gelişmesine ve büyümesine yardımcı olacaktır.


Terazi Burcu

7 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir şeyi deneyene kadar şüpheci olmak kolaydır. Örneğin, limon kokusunun sizi gerçekten neşelendirdiğini ve nanenin sindirim sisteminizi yatıştırdığını fark edene kadar aromaterapinin aptalca olduğunu düşünebilirsiniz.


Akrep Burcu

7 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendini çok zorlama. Vücudunuzun ne dediğini dinleyin ve doğru yorumlayın. Her zaman yorgunsanız, koşu bandında fazladan yirmi dakika geçirmek yerine daha fazla uykuya ve besleyici yiyeceklere ihtiyacınız olabilir.


Yay Burcu

7 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Renk uzmanınızın sanatsal vizyonları var, ancak siz gitmesi gereken bir işi olan bir insansınız ve ne kadar gurur verici olursa olsun mor çizgiler onu kesmeyecek. Israrına gülümse ama ihtiyaçlarınız konusunda kararlı olun.


Oğlak Burcu

7 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Peeling ve nemlendirici sadece yüzünüz için değildir. Vücudunuzun ihmal edilen bölgelerine dikkat etmek için iyi bir zaman: kendinize derin bir ayak masajı yapın ve dizlerinize ve dirseklerinize ekstra özen gösterin.


Kova Burcu

7 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazen bir lüks, özellikle yaşam kalitenizi önemli şekillerde önemli ölçüde artıracaksa, bir zorunluluktur. Gözünüzü tahriş etmeyen ve kontakt lens ile çalışan pahalı bir maskara fiyatına değer.


Balık Burcu

7 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Önleyici tedbirler, görünümünüzün daha uzun süre dayanmasını sağlar, bu nedenle manikürünüze o son katı sürün ve dişlerinizi beyazlattıktan sonra koyu renkli sıvılar içmeyin. Stil dolarınızdan alabildiğiniz tüm mesafeyi elde etmek istiyorsunuz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.