Günlük Güzellik Burç Yorumları 6 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Mart Pazartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Belki de en sevdiğiniz ipek bluzunuzdaki ketçap lekesini evde çıkartabilirsiniz ama buna değer mi? Bu, gardırobunuzun temel bir parçasıysa, kuru temizlemeye götürün ve uzmanların sihirlerini yapmasına izin verin.


Boğa Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendinizi rahat hissetmenizi ve çok çeşitli etkinlikler için harika görünmenizi sağlayan, kesin, asla başarısız olmayan bir kıyafetiniz var. Yine de, ilk grubun temizlikçilerde olması durumunda bir yedeğe sahip olmaktan asla zarar gelmez.


İkizler Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Rutininizi kulağına çevirmek, yeni olasılıkları görmenizi sağlar. İş sonrası koşu bandı seansı yerine sabahın erken saatlerinde koşmayı deneyin. Kot pantolon ve topuklu ayakkabılar yerine kısa etekli düz çizmeler giyin.


Yengeç Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Beklenmedik bir yerde bir hazine bulabilirsiniz. Garaj satışlarına, bit pazarlarına ve eskici dükkânlarına gitmek için iyi bir zaman. Kazmaktan korkma. Eski bir balo elbisesi, bir yığın bahçe aletinin arkasına saklanıyor olabilir.


Aslan Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Paradan tasarruf etmek istiyor ama yine de harika görünmek mi istiyorsunuz? Pazarlık avı ve Kendin Yap ruhu size yardımcı olacaktır. Öğretim gecelerinde bir salona gidin. Bir ev boyama kiti alın ve kendinize güneşten öpülmüş bazı vurgular verin.


Başak Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sabah karar vermek zor olabilir. Birkaç parça eşyayı rafa koyun veya kozmetik görevlisine daha sonra döneceğinizi söyleyin. Akşam dönün — o zaman neye ihtiyacınız olduğunu seçmenin çok çok daha kolay olduğunu göreceksiniz.


Terazi Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu üst düzey parfüm bir savurganlık gibi görünüyor, ancak daha az sevmediğiniz ve asla kullanmayacağınız daha ucuz bir parfüm almak daha mı iyi? Bu israf. Uzun vadede bazı müsamahalar gereklidir.


Akrep Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bunu kastettiğinizde övgüde bulunun ve karşılığını alacaksınız. Stilistinize saç kesimleriyle ilgili neyi beğendiğinizi söylemek, onun ne yapacağını bildiğinden emin olmasını sağlar. Aynı şekilde, hoşlanmadığınız şeyleri paylaşmak, gelecekteki yuhalamalardan uzak durmasına yardımcı olur.


Yay Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Her gün çalışmak için aynı eski şeyi giymekten bıktınız mı? Biraz renk patlaması eklemek, ruh halinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır. Ayak parmaklarınızı parlak, güneş alan bir gölgeye boyayın veya kıyafetinize birincil tonda bir fular ekleyin.


Oğlak Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sevgili bir arkadaşınızın yaklaşan bir doğum günü var ve ona ne alacağınız hakkında hiçbir fikriniz yok. Bir dahaki sefere onun evine gittiğinizde, makyaj çekmecesi veya parfüm zevkleri hakkında ihtiyatlı bir araştırma yapın. Artık nereye gideceğinizi biliyorsunuz.


Kova Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir dolarlık bir kalıp sabun aldığınızda tutumlu davrandığınızı düşünürsünüz, ama yirmi tane alırsanız, bu pek bir anlam ifade etmez. Daha fazla dağınıklık eklediniz ve cüzdanınızı tükettiniz, bu yüzden ne satın aldığınız konusunda daha dikkatli olun.


Balık Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Diğer kişi ne olduğunu bilmiyorsa, ihtiyaçlarınızı karşılayamazsınız. Bu yüzden masaj terapistinize, evet, sırtınız üzerinde daha fazla baskıya ihtiyacınız olduğunu veya Fransız maniküründen nefret ettiğinizi tırnak teknisyeninize söyleyin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.