Günlük Güzellik Burç Yorumları 31 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Mart Cuma gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Son zamanlarda kendinizi biraz sessiz hissediyorsanız, sesi biraz artırmanız yeterlidir. Saçınızı aydınlatmak için renkli bir durulama ekleyin veya hafif bir parlaklıktan daha pigment açısından zengin bir ruj tonuna geçin.


Boğa Burcu

31 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Manikür salonunuzda bir dergiyi karıştırırken, istediğiniz saç kesimini görüyorsunuz. Yırtmadan veya sorunu kaçırmadan önce sorun. Ne de olsa müdavimiyseniz, geri dönebilmek için iyi ilişkiler sürdürmek istersiniz.


İkizler Burcu

31 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Daha fazla makyaj yapmayın – tamamen gereksiz. Maske takıyormuş gibi görünmek istemezsin. Uyguladığınız herhangi bir kozmetik, zaten orada olan güzelliği artırmalıdır. Bunun yerine özgüveniniz üzerinde çalışın.


Yengeç Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Çok fazla kahve, yeterli uyku yok ve bedelini cildiniz ödüyor. Sizin için stresli bir zamansa, daha fazla su içmeye ve sağlıklı beslenmeye çalışın. Erken yatma zamanları lehine sosyalleşmeyi azaltın.


Aslan Burcu

31 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tüm güzellik rutininiz için zamanınız yok. Gözlerde, dudaklarda ve yanaklarda çalışan kalıcı saç kremi veya makyaj gibi çift görevli ürünler arayın. Hazırlanmak için sadece birkaç dakikanız olsa bile harika görüneceksiniz.


Başak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Küçük, lüks dokunuşlar moralinizi kat kat yükseltebilir. Pedikürün ayak ıslatma kısmında leğene gül yaprakları koydukları bir salona gidin ya da banyo zamanınız için yeni bir ovma fırçası alın.


Terazi Burcu

31 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzellik çoklu görevi günü kurtarır. Bacaklarınızı tıraş ederken ve bir yüz maskesi takarken derinlemesine bakım uygulayın. On beş dakika içinde kendinizi tepeden tırnağa yepyeni bir kadın gibi hissedeceksiniz.


Akrep Burcu

31 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzellik rutininizden birkaç dakika ayırın: SPF içeren renkli bir nemlendirici veya aynı anda hem nemlendiren hem de temizleyen bir vücut losyonu bulun. Artık bir fincan kahve ve gazete için daha çok zamanınız var.


Yay Burcu

31 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yoga öğretmeniniz zorlu bir pozun bir sonraki varyasyonuna hazır olduğunuzu düşünüyor, ancak siz o kadar emin değilsiniz. Sınırlarınızı ondan daha iyi biliyorsunuz. Sadece hayır, teşekkür et ve buna saygı duyması gerekecek.


Oğlak Burcu

31 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sahte ekonomilere aldanmayın. Yani bu spor salonu biraz daha pahalı — ama aynı zamanda yürüme mesafesinde ve birçok imkana sahip. Bu, vücudunuzu çok daha fazla hareket ettireceğiniz anlamına geliyorsa, bedeline değer.


Kova Burcu

31 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İkiye bir fırsatlar, cüzdanınız ve sosyal yaşamınız için iyidir. Bakalım sevgilinle masaj ve en iyi arkadaşınla manikür pedikür programlayabilecek misin? Siz de yetişebilir ve biraz şımartabilirsiniz.


Balık Burcu

31 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sor ve alacaksın, özellikle ihtiyacın olduğunu hissettiğin güzellik tavsiyesiyse. Bir arkadaş veya aile üyesi, ustalaşmaya çalıştığınız beceride eski bir eldir, bu yüzden bu bilgeliğe erişin. Likit eyeliner yanıltıcı olabilir!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.