Günlük Güzellik Burç Yorumları 30 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Mart Perşembe gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Besin açısından daha yoğun yiyecekler yemek daha iyi hissetmenize, daha iyi görünmenize ve daha uzun süre konsantre olmanıza yardımcı olur. Bu nedenle, beyaz pirinci kahverengi ile değiştirin ve meyve veya tam tahıllı enerji atıştırmalıkları için şeker çubuklarını değiştirin.


Boğa Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle yapılacaklar listeniz öğelerle doluysa, bir arkadaşınızla alışveriş randevusu yapmak bunaltıcı olabilir. Kuru temizlemeciye ve kuaföre gitmeniz gerekiyor. Belki sen ve arkadaşın daha sonra kahve içersiniz?


İkizler Burcu

30 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Konu giyinmeye geldiğinde spontane olmak işinize yarar, ancak özellikle yaklaşan önemli bir etkinliğiniz (iş görüşmesi, parti, iş toplantısı) varsa, önceden bir kıyafet planlamayı düşünün.


Yengeç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Süslü şişeler ve güzel etiketler güzeldir, ancak bir mağaza markasının maliyetinin çok altında bir fiyata tam olarak söylediklerini yapan bir cilt ürünü bulursanız, gerçekten ondan vazgeçecek misiniz? Duyarlı olmak.


Aslan Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bugün birkaç dakika uygun hizada durmayı deneyin. Sonra yarın ve ertesi gün birkaç dakika daha ekleyin ve böyle devam edin. Farklı bir iyi duruşun görünüşünüze ve özgüveninize neler katabileceği inanılmaz.


Başak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle iş yerinde büyük bir sunumunuz veya büyük bir aile etkinliğiniz varsa, klasiklere geri dönün. Önünüzdeki diğer görevlere odaklanmanız gerektiğinde ne giydiğiniz konusunda endişelenmek istemezsiniz.


Terazi Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir arkadaşınız kaşlarınızı yaptırmak istiyor ve bir anlık cesaretinizle kabul ediyorsunuz. Harika bir iş çıkardığı ortaya çıktı. Benzer bir yeteneğiniz var mı? Belki de düzenli bir değiş tokuş programı düşünmenin zamanı gelmiştir.


Akrep Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eski ürün kaplarınızın daha az çevresel etkiye sahip olmasının zamanı geldi. Mümkün olduğunca geri dönüştürmeye ve yeniden kullanmaya özen gösterin Eski bir losyon şişesi, spor salonu için harika bir şampuan kabı olur.


Yay Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Zaten kalabalık olan cüzdanınıza daha fazla kağıt parçası eklemekten nefret ediyorsunuz, ancak güzellik uzmanınız size şu on alana bir bedava delikli kartlardan birini teklif ederse, her ihtimale karşı onu alın. Asla bilemezsin.


Oğlak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Koşu bandına binmek yerine mahallenizde veya yerel bir parkta koşuya çıkın. Açık havada olmak (ve daha da iyisi, yeşil bir yerde olmak) doğayla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olur. Sonrasında kendinizi daha topraklanmış hissedeceksiniz.


Kova Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Premium denim belirli bir düzeyde özen gerektirir. Etiketi okuyarak ve talimatları izleyerek pantolonunuzu şık tutabilirsiniz. Onları tersyüz etmek ve soğuk suda yıkamak giyilebilirliklerine yıllar katabilir.


Balık Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

O sadece özel günler için olan parfüm – ne zamandır sende? Aradan bunca yıl geçtiği için gerçekten renk mi değiştirdi? Onu kullanmanın ya da kaybetmenin zamanı geldi. Hayatınız kutlamayı hak ediyor, o yüzden şimdi başlayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.