Günlük Güzellik Burç Yorumları 29 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Mart Çarşamba gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu oranları değiştirmek, çok ileri gidiyormuşsunuz gibi hissetmenize neden olmadan görünümünüzü taze tutmanıza yardımcı olacaktır. Uzun, bluzlu bir üst ile kısa bir etek giyin veya çıplak bir ağızla dramatik gözleri deneyin.


Boğa Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Günün ilk yarısı eğlence içindir, bu yüzden bunu dergilere göz atmak ve moda sahnesindeki yenilikleri görmek için kullanın. Daha sonra, makyaj çekmecenizi düzenlemek gibi daha ayrıntılı etkinliklerle uğraşmanız daha iyi olur.


İkizler Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

O pahalı göz kremini satın alabilirsin ama önce içindekiler listesini oku. Orada eczane markanızda olmayan bir şey var mı? Ekstra uyku, daha fazla su ve düzenli güneş kremi uygulamaları da yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendinize de olsa derin, karanlık bir tarz sırrını itiraf etmenin zamanı geldi. Belki Pilates size bir anlam ifade etmiyor ya da bacak ağdasının zaman kaybı ve üstelik acı verici olduğunu düşünüyorsunuz. Artık sizin için önceliğin ne olduğunu biliyorsunuz.


Aslan Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bugün gibi bir günde kuralları çiğnemek şarttır. Parlak dudakları dramatik gözlerle eşleştirmeyi deneyin veya uzun bir etekle düz bir etek giyin. Bunu kaldıracak gösterişin var. Başkaları size nereden alışveriş yaptığınızı sorarsa şaşırmayın.


Başak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ürün paranoyasına düşmek kolaydır, ancak bu dürtü, bir ürünü gerçekten yönetilemeyecek miktarlarda stoklamanıza neden olur. Tüpte veya şişede ne kadar kaldığına gerçekten bir bakın – gerçekten çok fazla.


Terazi Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Daha zengin, daha koyu ve daha zarif olmak istiyorsunuz. Bu içgüdüyle git. Belki de çizgiler yerine düşük ışıklandırmayı düşünmenin veya pembe makyaj tonlarını koyu kırmızı, patlıcan ve bordo tonlarıyla değiştirmenin zamanı gelmiştir.


Akrep Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yani keten karışımlı elbisen buruşuk. Ütü yapacak vaktin yok. Bunun yerine, onu ultra zarif bir topuz ve kusursuz aksesuarlarla eşleştirin. Potansiyel bir stil taklidini yalnızca siz bir moda ifadesine dönüştürebilirsiniz.


Yay Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Öğle yemeğinizi işe götürmek daha sağlıklı ve daha ucuzdur, ancak hazırlık çalışmalarını yapmak için her zaman vaktiniz olmaz. Alternatifleri araştırın – çiftçi pazarları, salata barları veya bir ürünü getirip gerisini satın alın.


Oğlak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Basit, işlevsel, fırfırsız parçalar aslında iş giyinmeye geldiğinde size daha fazla özgürlük, yaratıcılık ve seçenek sunar. Temiz hatlara sahip bir elbise, kıyafeti aksesuar ve ayakkabılarla oluşturmanıza olanak tanır.


Kova Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Giysiler ve güzellik ürünleri arasında gezinmek acı verici olabilir, ancak her sabah gerekli öğeleri bulmaya çalışmak için on beş dakika harcamak çok daha acı vericidir. Bir veya iki gün organize olmak, uzun vadede daha fazla zaman kazandırır.


Balık Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle çok fazla duygusal çalkantı ile uğraşıyorsa, sevgili bir arkadaşınız için özel bir şeyler ekleyin. Onu yüz bakımı için dışarı çıkarın ya da en sevdiği yiyeceklerle evinizde akşam yemeği hazırlayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.