Günlük Güzellik Burç Yorumları 28 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Mart Salı gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stilistiniz, “hayal ettiğiniz” şeye sahip olamayacağınızı söylüyor, ancak sadece yaratıcılığı olan ve onu gerçekleştirmenin bir yolunu bulmaya cesaret eden birine ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Saçını beğendiğiniz insanlardan tavsiye isteyin.


Boğa Burcu

28 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Öğeleri veya stilinizin onlarla nasıl etkileşime gireceğini her zaman kontrol edemezsiniz. Bu nedenle, beklenmedik bir şekilde ısınma ihtimaline karşı bir şemsiye taşıyın, su geçirmez rimel sürün ve pantolon yerine etekle tayt giyin.


İkizler Burcu

28 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ellerinizi her zaman yıkayamazsınız, ancak bu el dezenfektanları onu kesmiyor ve cildinizi kurutuyor. Alışılmadık bir kokuya sahip bir paket el mendili satın alın. Bir angaryayı çok daha zarif ve zevkli hale getirir.


Yengeç Burcu

28 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzellik rutinleri, diğer insanların sizi nasıl görebileceğinden endişe ettiğiniz için değil, sizi daha iyi hissettirdiği için yapılmalıdır. Belki de kaşlarınızın şekli hakkında daha az endişelenmenin ve daha fazla köpük banyosu yapmanın zamanı gelmiştir.


Aslan Burcu

28 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İkiye bir veya satın alma ile hediyeler her zaman çok önemli değildir; bazen daha fazla dağınıklık eklerler. Ama tanıdığınız biri pakette gelen bir şeyi sevecekse, o zaman alın. Cömert olmak için güzel bir gün.


Başak Burcu

28 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kıyafetleri krediye mi koyuyorsun? Özellikle yeni ve harika bir çift çizme denediğinizde cazip gelir. Uzun vadeli finansal hedeflerinizi ve halihazırda satın aldığınız sevimli ayakkabıları düşünün. Bu da seçim yapmayı kolaylaştırıyor.


Terazi Burcu

28 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Alışılmadık malzemeler göz alıcı aksesuarlar oluşturur. Beklenen metallerden biri yerine kalaydan yapılmış bir manşet veya bambudan dokunmuş eşarplar arayın. Sizi doğru şekilde öne çıkaracaklar.


Akrep Burcu

28 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İyi haber, tatlı ve harika bir dudak parlatıcısı gibi bazı şeyler her zaman arkadaşlarla paylaşılmalıdır. Maskara gibi diğer şeyler, iki kişi ne kadar yakın olursa olsun, asla bir takasın parçası olmamalıdır.


Yay Burcu

28 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendinize onur konuğu gibi davranın: Dolabınızdaki en iyi, en kabarık havluları çıkarın ve hazır gelmişken bir kalıp süslü, elde öğütülmüş sabun açın. Neden evinize gelen ziyaretçiler tüm eğlenceyi yaşasın?


Oğlak Burcu

28 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu dudak dolgunlaştırıcılar gerçekten işe yarıyor ama aynı zamanda canınızı istediğinizden çok daha fazla yakıyorlar. Bunun yerine daha dolgun bir surat ifadesi oluşturmak için dudaklarınızın ortasına ışıltılı veya şeffaf parlatıcılar sürmeyi deneyin.


Kova Burcu

28 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

‘Acele israf yapar’ anlamsız bir söz değildir. Güzellik rutinlerinizle zaman ayırın ve sürecin tadını çıkarın. Aksi takdirde kapıdan çıkma telaşınız içinde ojenize bulaşır ve baştan başlamak zorunda kalırsınız.


Balık Burcu

28 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kaş şekillendirme veya manikür seansından sonra temizlik yapmak zorunda kalırsanız, salon değiştirmenin veya bunu kendi başınıza nasıl yapacağınızı öğrenmenin zamanı gelmiş olabilir. Standart altı hizmete para harcamak istemezsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.