Günlük Güzellik Burç Yorumları 27 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Mart Pazartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir süper kahraman gibi düşün. Belki iş yerinde abartılı kostümler giyemezsiniz ama ceketinizin veya ayakkabınızın içine parlak renkli bir astar koyabilirsiniz. Kendinize gerçekte kim olduğunuzu hatırlatmanın yaratıcı yollarını bulun.


Boğa Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sahne arkası çalışmaları sizi stil kazananlar çemberine sokar. Astarları değiştirmek ve pantolonunuzu ve eteklerinizi mükemmel uzunluğa getirmek için bir terziye gidin. Tabanlıklar, topuk yüksekliğiniz ne olursa olsun size rahat bir adım atmanızı sağlar.


İkizler Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendinizi güvenle tuttuğunuzda, bir sweatshirt giyebilir ve balo elbisesi gibi görünmesini sağlayabilirsiniz. Duruş ve hizalamanın nasıl çalıştığını anlamak için Pilates, Alexander tekniği veya Feldenkrais’i keşfedin.


Yengeç Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Oda arkadaşınız ya da sevgiliniz farkında olmadan çok şık, ithal şampuanınızın son kalanını kullanıyor ve siz durumdan (ya da onlardan) memnun değilsiniz. Neyin size ait olduğu konusunda net olun, ancak basit bir hata yaptıklarını anlayın.


Aslan Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Son zamanlarda senin için çok şey değişti ve dış görünüşünün bunu yansıtmasını istiyorsun. Ancak, insanların bir insan olarak ne kadar büyüdüğünüzü bilmelerini sağlamak için gerçekten sert bir saç kesimi yapmak istediğiniz yol mu? Bunu düşün.


Başak Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kıpkırmızı, kızıl, vişne – başka bir isimle renk yine kırmızıdır. Bu gömleği seviyorsun ama katalog kopyasını okumasaydın yine de ister miydin? Aldatmacayı gerçeklikten ayırın ve daha akıllıca satın almalar yapın.


Terazi Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzellik atölyelerinize biraz esprili bir dokunuş eklemek, günlük rutinlerinizi çok daha eğlenceli hale getirmeye yardımcı olur. Metalik kumaştan bir saç bandı, yüzünüzü yıkamayı siyah bir havlu kumaştan daha keyifli hale getirir.


Akrep Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kaçaklar garip yerlerde mi oluyor? Suçlu sandığınız şey olmayabilir. Diyetlerinizi, çamaşır deterjanlarınızı değiştirdiyseniz veya cildinizin nefes almasına izin vermeyen farklı lifler giyiyorsanız, sorun bunlar olabilir.


Yay Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dağınık saçlar ve tamamen iş amaçlı bir kıyafet, özellikle yeni işler kazanmaya çalışıyorsanız, insanların kafasını karıştırabilecek karışık bir mesaj verir. Evden çıkmadan önce görünüşünüzün tutarlı olduğundan emin olun.


Oğlak Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzel ve kolay yapar. Çok aceleniz varsa, yeni sürülmüş ojenizi bulaştırırsınız veya maskara çubuğuyla kendinizi gözünüze batırırsınız. Yavaş gitmek aslında sonunda size zaman kazandırır.


Kova Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Podyumlardan çıkan son görünüm dergilerde harika görünüyor, ancak en sevdiğiniz butikte denediğinizde bundan o kadar da emin olamıyorsunuz. Hangi unsurların işinize yaradığını bir araya getirin ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlayın.


Balık Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Süslü bir yüz spreyi, güzellik rutininizin temel taşıdır, ancak maliyetleri azaltmak istiyorsunuz. Kendin yap: tek ihtiyacın olan biraz filtrelenmiş su, birkaç damla en sevdiğin esansiyel yağ ve güzel bir cam sprey şişesi.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.