Günlük Güzellik Burç Yorumları 25 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Mart Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Duşunuzun altına birkaç kaymaz çıkartma koyun. Aceleniz olduğunda, çoklu görev yapma eğilimindesiniz. Bu şekilde, yanlış bir adım atma ve sabah koşuşturmanızda kendinize acı veren bir yara verme konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.


Boğa Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazen bazı bakışları aşarsın. İşinize yaramış olsalar bile, o yırtık pırtık dikişlere, o yıpranmış topuklara iyice, uzun uzun bakın: ne kadar tamir etseler de onları düzeltemezler. O topukluları tam onurla emekli edin.


İkizler Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Köklerinize geri dönme zamanı. Belki de bu, bir zamanlar favori olan ama artık unutulan bir dudak parlatıcısı tonu satın almak veya saçınızın doğal rengine dönmesine izin vermek anlamına gelebilir. Arada bir temellere geri dönmek iyidir.


Yengeç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ruh halinize ve duygularınıza dikkat edin. Spor salonuna gitmen gerektiğini hissediyorsun, ama yapmak istediğin şey yüz bakımı yaptırmak ya da rahatlayana kadar buhar odasında oturmak. Vücudunuza karşı nazik olun, o da size karşı nazik olacaktır.


Aslan Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Belirli hedefler zaman alır – belki de beklediğinizden daha fazla zaman alır. Bu nedenle, saçınızı çok uzatıyorsanız veya bir maraton için antrenman yapıyorsanız, yolda ara sıra bir tümseğe çarparsanız havlu atmayın.


Başak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Neyi değiştirmek istediğinizden emin değilsiniz, ancak görünüşünüzle ilgili bir şeyin farklı olması gerektiğini biliyorsunuz. Henüz hiçbir şeye atlama. Bunun yerine doğru ilhamların ve rehberliğin size gelmesine izin verin.


Terazi Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gözle görülür bir fark görmek istiyorsunuz ama çok sert önlemler almanıza gerek yok. İyi bir nemlendirici kullanarak daha fazla uyumaya çalışın ve kaşlarınızı şekillendirin. Şimdi canlı, enerjik halinize benziyorsunuz.


Akrep Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

O saç kesimi birkaç yıl önce seni gerçekten gururlandırıyordu ama şimdi o zamandan farklı bir insansın. Bir stil güncellemesini hak ediyorsun. Belki de kilitlerinizi büyütmenin veya renk değiştirmeyi düşünmenin zamanı gelmiştir.


Yay Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hava değiştikçe farklı bir kokuya geçiş. Belki de sizi sıcacık bir kozanın içindeymiş gibi hissettiren daha zengin bir koku ya da size yazı hatırlatan bir koku istersiniz. Ruh halinizi dinleyin.


Oğlak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir kredi kartı faturasını ödeyebildiğiniz veya rüya gibi bir tatil yapabildiğiniz zaman, maliyet düşürücü önlemler buna değer. Bu yüzden belki de şimdilik salon ziyaretlerini veya bacak ağdasını azaltmalısın. Yakında sonuçları göreceksiniz.


Kova Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stilistiniz, bir salon şampuanının vurgularınızı koruyacağı konusunda ısrar ediyor, ancak etiketin arkasını okuduğunuzda, bir eczane markasıyla aynı sırada aynı içeriklere sahip olduğunu fark ediyorsunuz. Akıllı bir alışverişçisin!


Balık Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ne kadar tatlı! Büyükannen sana bir şişe parfüm aldı. Ne yazık ki, naftalin gibi kokuyor. Dağınıklığa karşı olsanız bile, büyükannenizin bir dahaki ziyaretinde görmesi için onu bir süre ortalıkta tutun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.