Günlük Güzellik Burç Yorumları 24 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Mart Cuma gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Daha fazlası her zaman daha iyi anlamına gelmez. Kendinizi sert bir bezle ovmak veya yüksek konsantrasyonda glikolik asit içeren bir yüz kremi kullanmak, cildinizi yardımcı olduğundan daha fazla tahriş edebilir. Kendine iyi bak.


Boğa Burcu

24 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Planladığınız büyük bir sosyal etkinlik mi var? Gözleri oynatın ve nötr bir ağza gidin. Ne de olsa, bol bol konuşacak, yemek yiyecek ve (umarım) güleceksin. Kim lekeli ruj hakkında endişelenmek ister?


İkizler Burcu

24 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Pahalı bir alternatif için diş hekiminize gitmeden önce reçetesiz satılan bir beyazlatma tedavisini deneyin. Ev denemenizin sonuçlarını beğendiyseniz, kendinize çok zaman ve para kazandıracaksınız.


Yengeç Burcu

24 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ayakkabılar her şeyi değiştirir. Aynı kıyafeti işten bir aile etkinliğine giyebilirsiniz, ancak yüksek topuklu stilettolardan sevimli ve rahat düz ayakkabılara geçmek, giyiminizin tonunu tamamen değiştirir.


Aslan Burcu

24 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazı şeyler bir arkadaş veya eş ile daha iyi yapılır. Eşli yoga, ikiye bir spa anlaşmaları, hatta bir mani-pedi üzerinde güzel bir dedikodu seansı. Dostluk kurmak, biraz bilgi paylaşmak ve biraz da bakım yapmak için harika bir zaman.


Başak Burcu

24 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yanağınızda inatçı bir kuru nokta var ve hemen gitmesini istiyorsunuz. Yumuşatıcı kremlerle patlatmaya devam edin, yoksa tahriş edebilirsiniz. Birkaç günlük nazik pul pul dökülme ve iyi bir losyon işe yaramalı.


Terazi Burcu

24 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Spesifik olmak iyidir. Yaptığı şeyin iyi olduğunu söylemek yerine masaj terapistinize tam olarak ne kadar baskı istediğinizi söyleyin. Stilistiniz ne kadar kestirmek istediğinizi sorduğunda, yarım inç deyin.


Akrep Burcu

24 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Belki de yeni bir saç kremine ihtiyacın yok, sadece aynısını farklı bir şekilde kullanman gerekiyor. Bir dahaki sefere uyguladığınızda, bir ısı başlığı takın ve içine oturduğundan emin olmak için bir fön makinesi kullanın. Her şeyi değiştirebilir.


Yay Burcu

24 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İşten spor salonuna, özel bir akşam yemeği için evinize gitme telaşında, duşu atlamalısınız. Sorun değil! Bir parça kuru şampuan veya biraz tonik sürmek şimdilik köklerinize iyi gelecektir.


Oğlak Burcu

24 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Satış rafları hipnotik bir etkiye sahip olabilir. Bir şeyi denediğinizde tam fiyatına bakın. Yine de bu fiyata satın alır mıydınız? Değilse, belki de yüzde otuz indirimle bile ihtiyacınız yoktur.


Kova Burcu

24 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Uzatılmış bir öğle yemeği saatiniz var, ancak reçetelerinizi almak, ayakkabılarınızı tamir için bırakmak ve en sevdiğiniz butikte neyin indirimde olduğunu görmek istiyorsunuz. Öncelik verin, yoksa hiçbirini yapamayacaksınız.


Balık Burcu

24 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir soru işareti gibi çöktüyseniz, harika bir kıyafetin ne anlamı var? İyi duruş, hayatınız boyunca size hizmet edecek bir alışkanlıktır. İkinci doğa olana kadar düzeltmek için her gün birkaç dakikanızı ayırın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.