Günlük Güzellik Burç Yorumları 23 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Mart Perşembe gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu koridorlarda ve kozmetik tezgahlarının koridorlarında yürümek şaşırtıcı ve bunaltıcı olabilir. İhtiyacınız olan şeylere daha fazla odaklanabileceğiniz özel butiklere gitmek veya Web’de alışveriş yapmak daha iyidir.


Boğa Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Büyük bir parti için ne giyeceğinize karar verirseniz hazırsınız demektir. En büyük öncelik, sizi rahat hissettiren ve duruma uygun bir şey bulmaktır. Yani siyah kravatlı bir etkinlikte kot pantolon yok ya da tam tersi.


İkizler Burcu

23 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Pek çok kıyafet sana çok yakışıyor ama bu, hepsine ihtiyacın olduğu anlamına gelmiyor. Çok büyük bir gardırop giyinmeyi zorlaştırır. Her şeyi rafa koyun ve daha kararlı hissettiğinizde geri dönün.


Yengeç Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tarzınızla neyi iletişim kurmaya çalıştığınızı düşünün. Muhtemelen birkaç farklı ihtiyacınız vardır: işte profesyonel ve otoriter, kendi zamanınızda eğlenceli ve uyumlu. Gardırobunuz yeterince çok yönlü mü?


Aslan Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kot pantolonlar eskiden sadece gündelik giyim içindi, ama artık her yere giyilebilirler. Ancak bazen, sınırlarınızı gerçekten zorlamak istemezsiniz. Yaklaşan bir iş yemeğiniz varsa, resmi şort giymeyin.


Başak Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yeni teknikleri deneyin. Önce saçınızı yıkamak yerine kuru kesim yaptıkları bir salon bulun veya bir parça lazer epilasyon yaptırın. Sonuçları o kadar beğeneceksiniz ki, neden eski yöntemlere takılıp kaldığınızı merak edeceksiniz.


Terazi Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Görünüşe göre en sevdiğiniz üst düzey tasarımcı, aynı güzellikte ama yarı fiyatından daha ucuza ikinci bir seri sunuyor. Bilgili bir satış görevlisiyle konuşun ve ilk olarak nerede görüneceğini görmek için Web’de etrafa bakın.


Akrep Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Daha az aslında daha fazladır. El kreminin üzerine yığılmak, sadece kendinizi yağlı hissetmenize neden olur ve sonra onu yıkamak zorunda kalırsınız, bu da amacı bozar. Yarısını kullanın ve tam etkiyi elde etmek için gerçekten emdiğinden emin olun.


Yay Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tüm bu yıllar boyunca kum saati şeklinde olduğunuzu düşündünüz, ama görünüşe göre geniş omuzlarınız var — aslında ters bir üçgensiniz. Yeni bilgiler, artık yeni stil gereksinimleriniz olduğu anlamına gelir.


Oğlak Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle siz ve arkadaşınız stil rutinleriniz hakkında konuşuyorsanız, çok fazla güzellik bilgisi paylaşmak gibi bir şey var. Konuşmadan önce duraklayın ve bir görgü hatası yapmayacaksınız.


Kova Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tüm bu pantolonlar üzerinize tam oturuyor ve alışveriş yapmaktan yoruldunuz. Uh-oh! Tüm eşyaları rafa geri koymanın ve çekip gitmenin zamanı geldi. Bütçenize uyan, beğenilen ve çalışan çifti bulana kadar beklemeniz gerekir.


Balık Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Birkaç kurnaz hareket, giyim ve güzellik bütçenizden tasarruf etmenize yardımcı olabilir: bir üründen birkaç kez daha yararlanmak için tüpleri açıp şişeleri ters çevirdiğinizden emin olun, bu arada onarım, giysilerin daha uzun süre dayanmasına yardımcı olur.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.