Günlük Güzellik Burç Yorumları 22 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Mart Çarşamba gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yeni pantolonunu dik ve en sevdiğin ayakkabının topuklarını bugün tamir ettir. Elbette, aceleye gerek yok, ancak elinizden gelenin en iyisini yapmanızı gerektiren bir durumun ne zaman ortaya çıkacağını asla bilemezsiniz. Hazır ol!


Boğa Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İyi yapılması pahalı olmak zorunda değil – ve tam tersi. İyi bir gözünüz var ve ince işlenmiş bir kolyeyi bir hurda parçasından ayırt edebilirsiniz. Bir sonuca varana kadar fiyat etiketini dikkate almayın.


İkizler Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Son rötuşlar kendinizi daha uyumlu hissetmenizi sağlar. Kaşlarınızı almak, tırnaklarınızı törpülemek ve en sevdiğiniz ayakkabılarınızı cilalamak için harika bir gün. Ayrıntılara gösterilen özenin sizi daha dik durmaya zorlaması inanılmaz.


Yengeç Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yeni bir başlangıç ​​yapın. Makyaj çekmecenizi temizlemek veya eski çorapları atmak, hayatınızın diğer bölümlerinde size şaşırtıcı bir enerji patlaması sağlar. Kahretsin, hazır gelmişken biraz yeni raf kağıdı ve lavanta keseleri koyun.


Aslan Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Büyümeye ve büyümeye devam edecekse, bir güzellik zulasına sahip olmanın ne anlamı var? Birikmiş göz kalemlerinden bazılarını vermenin ve dolabınızı ele geçirmeden önce bu fazladan saç kremlerini kullanmanın zamanı geldi.


Başak Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Nemlendiricilerin kutsal kasesini bulduğunuzu sanıyorsunuz, ancak bitmeden ve bir kutu malzeme satın almadan önce bekleyin. Şu anda mükemmel çalışıyor ama asla bilemezsiniz – cildiniz veya zihniniz (veya her ikisi birden) değişebilir.


Terazi Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu sıcak yeni parfüm sana bebek pudrası gibi kokuyor. En iyi arkadaşınız veya iş arkadaşınız onu ne kadar sevdiğinden bahsetmeden duramıyorsa, sadece gülümseyin ve ‘Beğendiğinize sevindim’ deyin. Herkesin kendine ait bir şeyi vardır.


Akrep Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle yaz aylarından sonra buklelerinize ekstra nazik olun – güneşte ve tuzlu suda geçirilen tüm günler stresli olabilir. Derinlemesine bir bakım uygulayın ve saçınızın iyileşebilmesi için çok fazla şampuanlamayın.


Yay Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hala bu eski parfümü seviyorsun, ama devam etme zamanının geldiğini hissediyorsun. Yarısı dolu bir şişeyi çöpe atmak istemezsiniz, bu yüzden onu çarşaflarınızı koklamak ve iç çamaşırlarınız ve çorap çekmeceleriniz için poşetler yapmak için kullanın.


Oğlak Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ayakkabıları mağaza vitrininde ama farklı bir malzemeden veya o el çantasını biraz daha parlak bir kırmızı tonda istiyorsunuz. Yerleşmeyin. Sadece not edin, gözlemleyin ve hayalinizdeki satın alma işleminin orada olduğunu aklınızdan çıkarmayın.


Kova Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Saçınızı vurgulamaktan aldığınız desteği seviyorsunuz, bu yüzden onunla ilgilendiğinizden emin olun. Sadece egzersiz yaptığınız günlerde şampuanlayın. Aksi takdirde, sadece koşullandırın ve durulayın. Renginizin daha uzun süre canlı kalmasını sağlar.


Balık Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yeni bir ortamdaysanız (işte ilk gün, tanımadığınız birçok insanın olduğu bir partide), gösterişten uzak giyinin. Rahat gözlem yapabilmek için bir veya iki aksesuarla nötr klasiklere bağlı kalın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.