Günlük Güzellik Burç Yorumları 21 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Mart Salı gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir düzine süveterinizin olmasına rağmen sadece aynı ikisini veya üçünü giydiğinizi hiç fark ettiniz mi? Alışveriş yaptığınızda — satın aldığınız ilk birkaç parçanın sonunda gerçekten kullanacağınız parçalar olduğunu unutmayın.


Boğa Burcu

21 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Aynı anda bir düzine olasılık ve son bitirmeye çalışmak yerine tek bir görevle uğraşın. Aynı anda hem pedikür kurutup hem de kaşlarınızı çekmeye çalışmıyorsanız, narin çamaşırlarınızı yıkamak konusunda çok daha iyi bir iş çıkaracaksınız.


İkizler Burcu

21 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İyi araçlar gerçekten tüm farkı yaratır. Daha kalın bir pamuk topu, tırnaklarınızı yeni bir cila için hazırlamayı çok daha kolay hale getirirken, üst düzey makyaj fırçaları, bir dolarlık bir göz farının bir milyon dolar gibi görünmesini sağlar.


Yengeç Burcu

21 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kaldıran ve destekleyen fondöten giysiler, temiz makyaj fırçaları, içinde yürümek için rahat ayakkabılar – bunlar giyinirken tüm farkı yaratabilecek küçük, görünüşte önemsiz ayrıntılardır.


Aslan Burcu

21 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ev gibi kokular kendinizi güvende ve emniyette hissetmenizi sağlar. Bir kek pişirmeyi düşünün veya bir fincan sıcak çikolataya biraz nane ekleyin. Bunların hiçbirini yapamıyorsanız, kendinizi rahat hissetmeniz için vanilya bazlı bir parfüm sürün.


Başak Burcu

21 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Test sürüşleri sadece arabalar için değildir. Verecek büyük bir stil kararınız varsa, geçici bir versiyon giyin ve taahhütte bulunmadan önce nasıl hissettirdiğini görün. Bir peruk, çok daha az güçlükle kırmızıya dönmeye gerçekten hazır olup olmadığınızı görmenize yardımcı olabilir.


Terazi Burcu

21 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Belirli bir ışıltıyı elde etmenin en iyi yolu pahalı bir fondöten satın almak değildir – sadece vücudunuzu olabildiğince sık hareket ettirin. Her gün tempolu, kısa bir yürüyüş sizin için en havalı kızarmadan bile çok daha fazlasını yapacaktır.


Akrep Burcu

21 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stil sahibi olmak gerçekçi olmakla başlar. Belirli sınırlamalar dahilinde, kişisel tarzınızın anahtarı yatmaktadır. Bu yüzden, benzersiz özelliklerinizi kusur olarak düşünmeyi bırakın ve onları oldukları gibi görün: doğal özellikler.


Yay Burcu

21 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İstemek ile ihtiyaç duymak arasında bir fark vardır. İş yerinde veya dışarı çıkarken giyebileceğiniz iyi bir yün pantolon bir zorunluluktur, ancak sadece biraz farklı olan dört çift halka küpe değildir.


Oğlak Burcu

21 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kilo vermen veya cildinin toparlanması için kendine baskı yapman soruna yardımcı olmaz – sadece seni strese sokar ve bu da görünüşüne veya sağlığına yardımcı olmaz. Kendinize karşı nazik olmayı unutmayın.


Kova Burcu

21 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sahip olduğun her şeyi dev bir çantada taşımak, omurgana hiçbir iyilik yapmıyor. Bir alternatif arayın – iki askılı bir deri okul çantası, düşünülmesi gereken şık ve yetişkinlere uygun bir seçenektir.


Balık Burcu

21 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzellik malzemelerine veya eczaneye gitmeden önce bir liste yapın. Aksi takdirde, eve istemediğiniz veya ihtiyacınız olmayan şeylerle (neon oje) gelip gerçekten yaptığınız şeyleri (pamuk topları) atlayabilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.