Günlük Güzellik Burç Yorumları 20 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Mart Pazartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yeni ve gösterişli bir cilt bakım serisi, mucizevi bir yaşlanma karşıtı bileşen içerdiğini öne sürüyor. Kutuyu ters çevirin ve listeyi okuyun. O zaman biraz araştırma yap. Bu maddenin işe yaradığına dair herhangi bir kanıt var mı? Maliyeti haklı çıkarıyor mu?


Boğa Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sevgilin ya da en iyi arkadaşın bu yeni görünüşün sende gerçekten işe yarayacağına yemin ediyor ama senin şüphelerin var. Neden sadece görmek için boyut için denemiyorsunuz? Beğenmediyseniz, bir saniyede alabilir veya yıkayabilirsiniz.


İkizler Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İş kıyafetleri sıkıcı olmak zorunda değil. Gündüzden geceye kullanılabilecek çok yönlü parçaları seçin veya eğlenceli kıyafetlerinizi dokuzdan beşe giyeceğiniz kıyafete entegre etmenin yollarını arayın (parıltılı bir kaşkorse, bir blazer ceketin altına sığabilir).


Yengeç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kontrast, tarzınıza baharatın doğru dokunuşunu sağlar. Seksi topuklu ayakkabıları bol bir üstle veya neredeyse çıplak bir yüzle resmi bir saç modeliyle eşleştirin. İki öğe arasındaki fark, modayı ileriye taşımanızı sağlayacaktır.


Aslan Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Zamanınızı, alışveriş söz konusu olduğunda paranızı bütçelediğiniz şekilde bütçeleyin. Her gün iki saatten fazla yeni öğeler aramak için Web’de gezindiğinizi fark ederseniz, dizginleme zamanı!


Başak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En yeni, en yeni cilt bakım serisini denemek için sabırsızlanıyorsunuz, ancak neyden yapıldığını öğrenene kadar satın almayı erteleyin. Bu şeylerde farklı olan tek şeyin pazarlama kampanyası olabileceği ortaya çıktı.


Terazi Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yüksek basınçlı sahalar size doğru geliyor. Kaya tırmanışı yapmak veya aşırı allık sürmek isteyen biri olmadığınızı biliyorsunuz, bu yüzden gülümseyin ve kibarca hayır, teşekkür ederim deyin. Konuşmanın tamamını dinlemek seni bir hedef haline getiriyor.


Akrep Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yirmi dolarlık bir müsamaha, kendinizi bir milyon dolar gibi hissetmenize neden olabilir. Güzel bir paketin içinde bulunan kokulu bir el losyonu her sürdüğünüzde sizi gülümsetiyorsa, ekstra masrafa değebilir.


Yay Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kız kardeşin gri saçlarına aldırış etmiyor, peki neden onu sürekli örtbas etmeye zorluyorsun? Konuyla uğraşmak, kardeşinize ne kadar yardım etmek istediğinizden çok, yaşlanmaya karşı tutumlarınız hakkında çok daha fazla şey ortaya koyuyor.


Oğlak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Zamanlama her şeydir, özellikle de stil rutinlerinizden en iyi şekilde yararlanmak söz konusu olduğunda. Yorgun veya huysuz hissettiğiniz günlerde ağda yaptırmak iyi bir fikir değil, masaj bunun yerine sadece bilet olabilir.


Kova Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Zevkleriniz gelişiyor. Belki birkaç yıl önce size hiç çekici gelmeyecek renkleri ve baskıları tercih ediyorsunuz ya da daha sofistike silüetler aramaya başlıyorsunuz. Değişim heyecan vericidir.


Balık Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir çentik almanın zamanı geldi. İndirimli mağazalardan alışveriş yapmak yerine, göze çarpan bir aksesuarla veya lüks bir kumaş ve renkte bir klasikle kendinizi ödüllendirin. Yakında yaygara koparmadan açıklamalarda bulunacaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.