Günlük Güzellik Burç Yorumları 18 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Mart Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eski bir görünümünüzü alın ve yeni yapın. En sevdiğiniz kıyafeti bir süredir giymediyseniz, size yeniden taze görünmesi için farklı bir çift ayakkabıya veya parlak bir el çantasına ihtiyacı olabilir.


Boğa Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir mağazada veya kuaförde müdavim olmanın getirdiği tüm avantaj ve ayrıcalıkları bildiğinizden emin olun. Ücretsiz perçem düzeltmeleri genellikle bir saç kesimi ile birlikte gelirken, satış görevlileri sizi önceden satış konusunda uyarabilir.


İkizler Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En sevdiğiniz mağazada indirim varken kalabalıkla savaşmaktan bıktınız mı? Alternatifler bulun. Bir satış görevlisinin en iyi tasarımcılarınızın ürünlerini tutmasını sağlayıp sağlayamayacağınıza bakın veya bunun yerine çevrimiçi olarak alışverişinizi bu şekilde yapın.


Yengeç Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hayatınızın başka bir parçasıyla ilgili memnuniyetsizliğinizi görünüşünüze yansıtmak kolaydır. Burnunu gerçekten sevmiyor musun yoksa düşünmen gereken başka bir şey mi var? İncelemeye değer bir soru.


Aslan Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Küçük lüksler kendinizi şımartılmış hissetmenizi sağlar ve bankayı bozmaz. Kendinize bir şişe güzel kokulu el sabunu alın ya da çok şık bir salonda masaja gidin. Ruh halinizdeki iyileşme paraya değer.


Başak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Neden elementlerle savaşalım? Nemliyse, saçınızı düz tutmaya çalışmak yerine dalgalarla gidin. Ve rüzgar, yüksek bir atkuyruğu denemek veya takmak için can attığın o sevimli şapkayı çıkarmak için harika bir neden.


Terazi Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Cömert bir insansın, ama en iyi arkadaşına bir şeyi ödünç verip lekeli geri getirmekten bıktın. Bazı temel kurallar koymanın veya bu konuda rahat değilseniz, eşyalarını ödünç vermeyi bırakmanın zamanı geldi.


Akrep Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir hizmetin tüm masraflarını önceden alın. Stilistiniz size kesiminizle birlikte derin bir bakım tedavisi sunarsa, seansınızın sonunda faturanızın önemli ölçüde daha yüksek olmasına şaşırmak istemezsiniz.


Yay Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Halihazırda sahip olduğunuz nesnelerle evinizi yeniden şekillendirin. Eski tişörtler harika yastık kılıfları olurken, hiç kullanmadığınız rengarenk baskılı bir çarşaf eşsiz bir perde takımına dönüşebilir. Başka neleri yeniden kullanabilirsiniz?


Oğlak Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sizi hareket ettirdiği sürece her aktivite sizin için iyidir. Spor salonuna gidemiyorsanız, banyonuzu ve mutfağınızı iyice ovalayın. Eviniz parlayacak ve beliniz de çok daha ince hissedilecek.


Kova Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hayatınızda o kadar çok şey oluyor ki konu estetiğe geldiğinde minimalizm için can atıyorsunuz. Tek notalı parfümler, dinlendirici, yumuşak renkler ve şık çizgiler şu anda en çok duyularınıza hitap ediyor.


Balık Burcu

18 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Neden hemen her şeyde iyi olmanı bekliyorsun? Dans dersi alıyorsanız, hata yapmaya istekli olun ve ihtiyacınız olursa ekstra yardım isteyin. Öğrenme süreci zaman ve sabır ister.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.