Günlük Güzellik Burç Yorumları 17 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Mart Cuma gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Mart 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendi başlarına kullanmadığınız iki dudak parlatıcısı, bir araya geldiğinde harika (ve benzersiz) bir renk oluşturabilir. Yedek bir dudak balsamı kabınız varsa devam edip kendi makyaj paletinizi oluşturabilirsiniz.


Boğa Burcu

17 Mart 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gözeneklerinizi beş dakikada bir incelemek, yeni cilt bakım rejiminin işe yarayıp yaramadığına karar vermenize yardımcı olmaz – sizi sadece nevrotik yapar. Düzenli olarak kullanın, makyajınızı yapın ve haftalık veya aylık olarak değerlendirin.


İkizler Burcu

17 Mart 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazı günler küçük şeyleri akışına bırakmanız gerekir: manikürünüzdeki bir parça, çorabınızdaki bir akma, başıboş bir saç. Bu sadece hayat. Eğlendiğin ve gerçekten eğlendiğin sürece kimin umurunda?


Yengeç Burcu

17 Mart 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Görünüşünüzde kesin bir değişiklik görmek istiyorsunuz, ancak bunun size hissettirmeyecek kadar dramatik olmasını istemiyorsunuz. Yüzü çerçeveleyen birkaç vurgu, kahkül eklemeyi veya daha parlak bir allık tonu sürmeyi deneyin.


Aslan Burcu

17 Mart 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Evet, salonda geçirdiğiniz zaman kendinizi şımartılmış hissetme anınızdır, ancak yine de başkalarına karşı düşünceli olmak istersiniz. Bazı iyi dergileri bırakın ve stilistinizi daha fazla içecek için sürekli arka odaya göndermeyin.


Başak Burcu

17 Mart 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Evde tedavinin yanlış gittiği kötü bir nöbet, kendinizi bir reklamdaki ‘önceki’ resim gibi hissetmenize neden olur. Hemen stilistinizle konuşun. Sorunu çözebilir veya bunu kendiniz nasıl yapacağınız konusunda size tavsiyelerde bulunabilir.


Terazi Burcu

17 Mart 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Size tüm gerçeği anlatacak iyi bir arkadaş, özellikle yaklaşan önemli bir etkinliğiniz olduğunda ihtiyacınız olan alışveriş arkadaşıdır. Ona bir teşekkür olarak öğle veya akşam yemeği ısmarladığınızdan emin olun.


Akrep Burcu

17 Mart 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mevsim değişikliği, gardırobunuzda ve güzellik rejimlerinizde biraz ince ayar yapmanızı gerektirir. Berrak sabununuzu kremsi bir temizleyici ile değiştirin, daha ağır bir nemlendirici ekleyin ve orta ağırlıktaki kazakları ortaya çıkarın.


Yay Burcu

17 Mart 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Çevreniz, ruh halinizi ve enerji seviyenizi, kıyafetlerinizin yaptığı gibi etkiler. Bu yüzden çevrenize bir makyaj yapın: arabanızı temizleyin. Odanızı birkaç fotoğraf ve ara sıra buketle süsleyin.


Oğlak Burcu

17 Mart 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En iyi arkadaşınızda güzel görünen şey sizi memnun etmeyebilir ve bunun tersi de geçerlidir. Bu yüzden birbirinizin rujlarını deneyin veya bir kot pantolon ödünç alın, ancak sonuçları kişisel olarak almamayı unutmayın. Güzellik çok bireyseldir.


Kova Burcu

17 Mart 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eskiden kalın, cesur takıları tercih ederdiniz ama şimdi aksesuarlarınızda daha narin bir his uyandırmayı seviyorsunuz. Zevklerinizi değiştirmek garip geliyor, ama bırakın olsun. Tarzınızın eski bir versiyonuna bağlı kalmak sizi aşağı çeker.


Balık Burcu

17 Mart 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir kaplıca tedavisi için zaman ayırmayı çok istersiniz, ancak programınız buna izin vermiyor. Biraz sosyalleşmeyi iptal edin ve bunun yerine kendinize sıcak bir banyo yapın. Biraz tatlı kokulu köpük banyosu ve iyi bir kitapla biraz zaman geçirmek neredeyse aynı derecede iyidir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.