Günlük Güzellik Burç Yorumları 16 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Mart Perşembe gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ürünlerin çevrimiçi incelemelerini okumak eğlenceli ve bilgilendirici olabilir, ancak sizi çok fazla etkilemelerine izin vermeyin. Herkesin farklı zevkleri olduğunu unutmayın: Bir kişinin sizin sevdiğiniz şeylerden nefret edebilir ya da tam tersi.


Boğa Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Daha fazla alana ihtiyacınız var. Dışarıdaki insanların daha fazla şeye ihtiyacı var. Bağış kampanyası zamanı. Kendi evinizle başlayın, ardından zamanınız ve enerjiniz varsa, topluluğunuz için bir kıyafet gezisi düzenleyip düzenleyemeyeceğinize bakın.


İkizler Burcu

16 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Son zamanlarda sevdiğiniz birinin zor durumda olduğunu fark ettiniz. Ayak veya sırt masajı teklif edin veya onlara banyo yaptırın. Nazik bir şey yapmak onların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlar ve size de biraz enerji verir.


Yengeç Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

O yepyeni bez çanta adını çağırıyor, ama daha yolun yarısında alıcının vicdan azabına kapılırsın. Etiketi çıkarmayın ve henüz mağazaya iade etmeyin. Belki de sadece buna alışmalısın.


Aslan Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mağazada tam olarak ne istediğinizi bulamıyor musunuz? Özel yapım almayı düşünün. Size tam oturan pantolonlar veya ayağınızın özel ihtiyaçlarını dikkate alan ayakkabılar bir lüks değil, bir yatırımdır.


Başak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir yüz peelingini on dakika bekletmek size harika bir ışıltı veriyorsa, bir sonraki kullanımınızda mutlaka yirmi tane almamalısınız. Unutmayın, cildiniz yaşayan bir organizmadır, ovalamanız gereken bir bez parçası değildir.


Terazi Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Görünüşünüz yakın çevrenizden etkilenir. Cilt bakımı rutininizde birkaç değişiklik yapın ve hava koşulları bazı büyük değişimler ve değişiklikler yapsa bile gözenekleriniz mükemmel durumda olacaktır.


Akrep Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Her güzellik ikileminin bir çözümü vardır ve ne kadar basitse o kadar iyidir. Cildinizde saç renginiz varsa, gece boyunca biraz vazelin saç renginin çözülmesine yardımcı olacaktır. Tırnaklarınızı lekeliyorsanız, beyazlatmak için yarım limon kullanın.


Yay Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kız kardeşinizin bir kıyafetle mükemmel uyum sağlayan ayakkabıları var, ancak fiyatları nedeniyle onları ödünç vermek istemiyor. Onları kusursuz bir durumda iade edeceğinize veya başka bir şekilde değiştireceğinize söz verin, o bunu başaracaktır.


Oğlak Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kişisel bir eğitmenle bir seans veya bir yoga eğitmeniyle özel bir ders, savurganlık gibi görünebilir, ancak fitness programınıza sağladığı hızlı başlangıç, özellikle uygun form söz konusu olduğunda, buna değer.


Kova Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ayak tırnaklarında Fransız manikür mü? Yani bu gerçekten senin hızın değil ama en iyi arkadaşın bunun harika olduğunu düşünüyor. Eh, her birine kendi. Yüzünü buruşturmamaya (veya yorum yapmamaya) ve bunun yerine başka bir renk almamaya çalış.


Balık Burcu

16 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Herkes sizin kadar büyük stil geçişleri yapmaya istekli veya yetenekli değil. Bir arkadaşınız sizden moda tavsiyesi isterse, neleri değiştirebileceği konusunda ona geri bildirimde bulunmadan önce onun yaşam tarzını ve kişiliğini hesaba katın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.