Günlük Güzellik Burç Yorumları 15 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Mart Çarşamba gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Neon göz farı mı? Tırnaklarınızdaki çıkartmalar? Pekala, belki bu bir iş yeri görüntüsü değil ama arada bir risk almak eğlencelidir. Kendi evinizin mahremiyetinde ve arkadaşlarınızla izleyici olarak deneyin.


Boğa Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eşiniz sizi uzun saçlı seviyor ama siz daha kısa, daha kolay yapmayı tercih ediyorsunuz. Bu gibi konularda bazen taviz yoktur. Şampuanlama ve şekillendirme ile uğraşması gereken sizsiniz. Kes şunu!


İkizler Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Harika görünmek risk almak demektir. Neyin işe yaradığını biliyorsunuz ve bu harika ama ufkunuzu genişletin. Abartılı zevklere sahip bir arkadaşınızı kapın ve tuhaf ve harika mağazaları keşfedin. Satın almanıza gerek yok, sadece bakın.


Yengeç Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hava değiştiğinde, seçimleriniz de değişmeli. Belki de daha canlı havaya uyum sağlamak için buklelerinizi zengin bir kestane rengine çevirmeniz gerekiyor ya da yaza bir övgü olarak daha güneşli vurgular istiyorsunuz. Ruh halinle git.


Aslan Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Saçınız, cildiniz ve tırnaklarınız biraz cansız görünüyorsa, ağır nemlendiriciler çözüm olmayabilir. Birkaç hafta boyunca iyi bir multivitamin, sağlıklı, çeşitli beslenme ve bol uyku deneyin – sonra ne olduğunu görün.


Başak Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Daha sağlıklı yemek yemek veya hayatınızda daha fazla aktivite almak, ikinci doğanız haline gelene kadar çok fazla izleme gerektirir. Arada sırada hata yaparsanız endişelenmeyin – iyi alışkanlıkların yerleşmesi biraz zaman alır.


Terazi Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Düşük etkili olun: eklemlerinizi rahatlatacak ve istediğiniz egzersizi yapacaksınız. Su aerobiği veya yüzme iyi seçeneklerdir. Artı, sinir bozucu yerçekimi bir sorun olmadığında daha esnek olmak daha kolay.


Akrep Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Pahalı, her zaman daha iyi anlamına gelmez – aslında, daha yüksek fiyatlar genellikle sadece paketleme ve pazarlamanın birinci sınıf olduğunu, ürünün mutlaka olmadığını gösterir. Satın almadan önce daima numune isteyin.


Yay Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İstediğin gri yün bir kabandı, ama bir şekilde gümüş bir trençkota sahip oldun. Bir temadaki küçük değişiklikleri kabul edin. Klasik bir parçadaki bu beklenmedik değişiklik, onu gardırobunuzun temel taşı yapacak.


Oğlak Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stilistinizin veya kozmetik görevlinizin söylediklerine başınızı sallayıp gülümsemek yerine, ihtiyaçlarınız konusunda dürüst ve açık sözlü olun. Turkuaz göz kalemi şu anda yaşam tarzınıza gerçekten uymuyorsa, söyleyin.


Kova Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir boks dersi almak, öldürücü içgüdüleriniz olduğunu fark etmenize yardımcı olur veya bir dans dersi, içinizdeki balerini bulmanızı sağlar. Önyargılı sınırları aştığınızda kendiniz hakkında keşfedebileceğiniz şeyler inanılmaz.


Balık Burcu

15 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bugün yolunuza çıkan tüm deneme tekliflerini, hediyeleri, numuneleri ve kuponları alın. Dışarıda bir şey sizi bulmaya çalışıyor, bu yüzden gidebileceği tüm olasılıklara ve yollara elinizden geldiğince açık olun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.