Günlük Güzellik Burç Yorumları 14 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Mart Salı gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yani ille de kötü bir kız olmak istemezsin ama ara sıra kötü biri gibi görünmek eğlenceli olabilir. Bir sürü rimel, vampir ruj – belki her zamanki tarzın değil ama şaşırtıcı derecede pohpohlayıcı olabilir. Onunla iyi eğlenceler.


Boğa Burcu

14 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Alışılmadık tarzdaki bir projenin kendine özgü gereksinimleri vardır ve bunları nerede yerine getireceğinizden emin değilsiniz. Moda tavsiyesi almak için normalde aklınıza gelmeyen yerleri deneyin. Örneğin, hırdavatçılarda çok sayıda renk örneği bulunur.


İkizler Burcu

14 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Doğru stilisti bulmak, doğru eşi bulmak gibi, aramanın, arkadaşlardan tavsiye istemenin, kadere güvenmenin ve biraz şanslı olmanın bir bileşimidir. Kutsal kâsenizi henüz bulmadıysanız, bulacaksınız.


Yengeç Burcu

14 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendinizi bir bakışa bağlamak istemezsiniz. Bu yüzden belki de gardırobunuz için nötr parçalar satın almak ve ardından aksesuarlar, saç stilleri ve makyajla serbest bırakmak mantıklı olabilir. Bu şekilde oynamak için daha fazla yeriniz var.


Aslan Burcu

14 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yıllardır kullandığınız denenmiş ve doğrulanmış ürünlerin ekonomik boyutlarını satın almak daha ucuzdur (ve çevreye daha duyarlıdır). Yani o litre saç kremi ağır gelebilir ama bitmeden önce aylar geçecek.


Başak Burcu

14 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir güzellik yenilikçisi olun. Sıcak silindirlerin ve saç maşasının havanız için fazla bir şey yapmadığını görebilirsiniz, ancak hava ile kurutma ve stratejik olarak yerleştirilmiş kelebek klipslerin kullanılması size her zaman arzu ettiğiniz parlaklığı ve sıçramayı sağlar.


Terazi Burcu

14 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Konu moda ve tarz olduğunda herkes sizin bilginize sahip değil. Talihsiz bir arkadaşınızı kumaş bandın harikalarıyla tanıştırın veya kız kardeşinize sezon sonu indirimlerinde neleri alıp neleri almaması gerektiğini öğretin.


Akrep Burcu

14 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Diğer kültürlerin güzellik fikirleri ufuk açıcı ve özgürleştirici olabilir. Bir kütüphaneye gidin, klasik bir film izleyin veya bir belgesel izleyin. Gözünüze hoş gelen, alıştığınız şey olabilir mi?


Yay Burcu

14 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gösterişli bir kokteyl elbisesi giyme fırsatınız yok ama yine de karşı konulamaz bir şekilde ona doğru çekiliyorsunuz. Sezginiz size güçlü bir şey söylüyorsa, satın alın. Bu fırsat şaşırtıcı bir şekilde yakında ortaya çıkabilir.


Oğlak Burcu

14 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Her zaman yüksek topuklu ayakkabılar giyiyorsan nasıl ayaklarının üzerinde düşünebilirsin? Açın. İşe gidip gelmek için sevimli ama rahat ayakkabılara sahip olduğunuzdan ve stilettoları ve botları düzenli olarak değiştirdiğinizden emin olun.


Kova Burcu

14 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yani biraz saçma olabilir ama geceyi evde geçirseniz bile canınız saçınızı toplamak, parfüm sıkmak ve kirpiklerinizi kıvırmak geliyor. Faturalarınızı dengelemeyi daha keyifli hale getiriyorsa, yapın.


Balık Burcu

14 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mükemmel öğeyi nasıl arayabileceğinizi ve hiçbir şeyin ölçülmediğini hiç fark ettiniz mi? Sonra bir gün unutursun, köşeyi dönersin ve işte oradalar — senin ideal botların, bir vitrinde oturuyorlar. Ders? Akışına bırak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.