Günlük Güzellik Burç Yorumları 12 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Mart Pazar gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Mart 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Asla bozulmayan elbiseni çıkardığında korsajında ​​bir leke olduğunu görürsün. Kabul edilebilir bir yedek bulabilirsin, ama şimdi sen: kıyafetlerine hemen bakmanın karşılığını veriyor. Bir dahaki sefere hazır olacaksın.


Boğa Burcu

12 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendinizi insan yapımı kimyasallarla çevrili hissediyorsanız, normalde satın aldığınız bazı güzellik ürünlerine organik ve doğal alternatifler arayın. Aloe vera jelinin saç spreyi kadar uçuşanları da tutabildiği ortaya çıktı.


İkizler Burcu

12 Mart 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hangi çantada olduğunu hatırlayamadığınız için en sevdiğiniz parlatıcıyı sürekli kaybediyor musunuz? Ya da hangilerinin kaçtığını hatırlayamadığınız için çok fazla tayt mı satın alıyorsunuz? Organize olma zamanı!


Yengeç Burcu

12 Mart 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dişlerinizi gıcırdatmak ve istediğiniz vücuda sahip olmaya çalışmak yerine, sahip olduğunuz vücudun değerini anlamak için her gün birkaç dakikanızı ayırın. Biraz kişisel bakım uzun bir yol kat eder ve uzun vadede cüzdanda çok daha kolaydır.


Aslan Burcu

12 Mart 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yeni bir hizmet almak veya yeni bir salonu denemek eğlenceli olabilir, ancak iş görgü kurallarına geldiğinde biraz sinir bozucu olabilir. Ne bahşiş vereceğinizden emin değil misiniz? Önceden biraz araştırma yapın veya oraya vardığınızda resepsiyon görevlisine sorun.


Başak Burcu

12 Mart 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Çok genç ve çok moda olanların giydikleriyle alay etmek kolaydır, ancak yargılamaktan kaçının. Çok uzun zaman önce içinde yaşadığın o harika Friends tarzı katmanları ve o çıtçıtlı mom-jean pantolonunu hatırlıyor musun? Sağ.


Terazi Burcu

12 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir arkadaş, stil hatası yapma tehlikesiyle karşı karşıya mı? İşi tamamen yabancı biri sizin için yapmadan önce ona dişlerinde ıspanak olduğunu veya çok fazla parfüm sürdüğünü söyleyin. Bunu yaparsanız büyük bir zahmetten kurtulursunuz.


Akrep Burcu

12 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir süre sonra, tüm bu dergiler aynı görünebilir ve aynı ürünleri bastırıyormuş gibi görünebilir. Dışarı çık ve dolaş. Sokaktaki insanları gözlemleyin ve dikkatinizi çeken şık insanlar hakkında notlar alın.


Yay Burcu

12 Mart 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İş yerinde güçlü, otoriter bir duruş sergilemeniz gerekiyorsa gardırobunuzu düşünün. Şık kesimler ve güçlü ama baskın olmayan renkler doğru mesajı verir. Sahip olmak istediğiniz iş için giyinin.


Oğlak Burcu

12 Mart 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yüz bakımı yaptırmak istiyorsun ama omuzlarının arasında bir türlü gitmeyen bir düğüm var. Bedeninizin size söylediklerini dinleyin. Daha sonra yüz bakımı yaptırabilirsiniz. Şimdilik masaj yaptırmayı önceliğiniz yapın.


Kova Burcu

12 Mart 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazı günler bunun için gerçekten çabalamanız gerekir — bu nedenle, sınırlarınızın olduğunu düşündüğünüzün ötesinde koşarak veya yüzerek kişisel rekorunuzu kırmaya çalışın. Enerjinizi test edin. Neler yapabileceğinize şaşırabilirsiniz.


Balık Burcu

12 Mart 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tarz öngörüsü, büyük bir günü veya sıcak bir tarihi en az telaşla atlatmanıza yardımcı olabilir. Koşarken fazladan çorap taşıyın ve su geçirmez maskara ve bulaşmayan ruj kullanın, böylece garip dudak izleri bırakmazsınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.