Günlük Güzellik Burç Yorumları 11 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Mart Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Zeki olmak daha güzel olmanıza yardımcı olur. Sonuçta, içindeki resim boşsa, güzel bir çerçeveye sahip olmanın ne anlamı var? Bir kitap okuyun, entelektüel bir sohbete katılın ve en önemlisi gülün.


Boğa Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu reklam kampanyası ikna edici, ancak sizi ne satın almaya ikna etmeye çalışıyorlar? Akıllı bir tüketici olun. Reklamverenler, sırf bu ürünü almak zorundaymışsınız gibi hissetmeniz için sorun olmayan bir şeyi sorun haline mi getiriyor?


İkizler Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Esrarengiz bir müşteri olmak zaman ve eğitim gerektirir, ancak bu, uzun vadede paradan tasarruf edeceğiniz ve güçlük çekeceğiniz anlamına gelir. Öyleyse devam edin ve satış görevlisine bir sürü soru sorun ve hemen kredi kartlarınızla acele etmeyin.


Yengeç Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Daha az satın almak aslında daha fazla stil oluşturmanıza yardımcı olur. Ne de olsa, serideki her moda ürünü satın alırsanız, moda öncüsü olan birinden çok bir moda kurbanı gibi görünmeye başlarsınız. Biraz kısıtlama göster.


Aslan Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kutunun üzerindeki talimatlara göre hangi ürünleri ne sıklıkta kullandığınızı izlemeyi unutmayın. O burun şeritleri üç günde bir defadan fazla kullanmayın diyorsa, muhtemelen bir nedeni vardır. Gerçekten test etmek istiyor musun?


Başak Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle patronunuzu etkilemeniz gereken büyük bir toplantınız varken, kim riske girmeyi göze alabilir? Ekstra prezentabl olmanız gerekiyorsa, kıyafetinizi bir gece önceden ütüleyip ütüleyin ve işte üstünüzü değiştirin.


Terazi Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Artık eski olan her şey yeni. İp atlama veya hulahuplama gibi favori bir çocukluk etkinliği sadece aerobik değil, aynı zamanda eğlencelidir. İlk başta saçma gelebilir ama en son ne zaman antrenmanın seni hareket ettirdi ve güldürdü?


Akrep Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kırmızı çizgilerin harika olacağını düşündünüz, ancak sonuçlara o kadar da aşık değilsiniz. Rengin çoğunu çıkarmak için arındırıcı bir şampuan (hatta bulaşık deterjanı) kullanın. Ardından eski gölgenize geri dönebilirsiniz.


Yay Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Silüetlerinizi değiştirin. Genellikle A-kesim elbiseler giyiyorsanız, bir kalem etek deneyin. Bol bir köylü üstü yerine bir imparatorluk beline gidin. Yeni bir görünüm için aksesuarlarınızı birleştirmenin yeni yollarını sunar.


Oğlak Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Öncelik ver. Bugün sınırlı bir boş zamanınız var, bu yüzden ne kadar isterseniz saç kesimini, spor salonu gezisini ve kaş ağdasını sığdıramazsınız. Her seferinde tek bir işi bitirmeye odaklanın.


Kova Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tanrı sadece gördüğünüz parçaları değil, tüm parçalarınıza dikkat edin. Görünümünüz ve sağlığınız için düzenli check-up şarttır. Bunu yaparken, zihinsel, duygusal ve ruhsal düzeylerde de ne durumda olduğunuzu kontrol edin ve görün.


Balık Burcu

11 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sirk yuvarlanıyor mu? Trapez sınıfı mı? Elbette bu aktiviteler fiziksel uygunluk olarak sayılmayacak kadar eğlencelidir. Egzersize karşı tutumunuzu yenilemenin zamanı geldi. Eliptik bisiklette acımasızca mil kaydı yapmak zorunda değilsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.