Günlük Güzellik Burç Yorumları 1 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Nisan Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu gece bakımı, cildinizi gereksiz yere tahriş edebilecek oldukça yüksek konsantrasyonda glikolik asit içerir. Daha düşük bir notla başlayıp daha sonra yükselmeye çalışmak daha iyi olabilir.


Boğa Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stilistinize güveniyorsanız ve sıra dışı bir şey öneriyorsa, harekete geçin. Ne de olsa, ne istediğini bilirsen, istediğin kadar iyi olur. Yeni bir şey daha da iyi olabilir.


İkizler Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle koku kullanımı söz konusu olduğunda çevrenizdeki insanlara karşı düşünceli olun. Ayrıca parfümünüzün mırıldanmasını istiyorsunuz, bağırmasını değil. Şüphe duyduğunda, önünüze birkaç santim püskürtün ve içinden geçin.


Yengeç Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Konuşkan bir satış elemanı, özellikle indirimler söz konusu olduğunda ve en yeni ürünlerin yeni gönderileri geldiğinde size pek çok mükemmel ipucu verebilir. Bu nedenle, dinlediğinizden ve birçok soru sorduğunuzdan emin olun.


Aslan Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kıyafetleriniz hakkında iltifat almak güzel olsa da, insanların her zaman harika göründüğünüzü fark etmesi daha da güzel. Eşi benzeri olmayan parçalar bulma konusunda bu kadar endişelenmeyin; bunun yerine yaptığınız genel izlenime bakın.


Başak Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mevsimler değiştikçe rutininiz de değişmeli. Daha erken yatın ve mümkünse bir veya iki saat içinde uyuyun. Günlük duş yerine düzenli bir banyo, iç saatinizin önümüzdeki aylara uyum sağlamasına yardımcı olacak şeydir.


Terazi Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İşyerinde bir zam veya beklenmedik bir nakit akışı, savurganlık yapmanıza neden olur. Bir denge kurun: Bir şişe ölmek üzere olan parfüm veya harika bir masaj terapisti ile tek bir seans alın, sonra geri kalanını bankaya koyun.


Akrep Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hizmet uzmanınızın güzellik konuşmasını tercüme etmekte zorlanıyor musunuz? Sade ve basit bir dille açıklama isteyin. Sonuçta, bu şeyi satın almayı düşünüyorsanız, tam olarak ne olduğunu bilmek istersiniz.


Yay Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İhtiyati tedbirler işe yarar, bu nedenle normalde asla ikinci kez düşünmediğiniz ayrıntılara ekstra özen gösterin. Otobüse yetişmek için koşmanız veya karşıdan karşıya geçmeniz gerekiyorsa, gevşek bir ayakkabı bağına takılmak istemezsiniz.


Oğlak Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kaç tane dudak kaleminiz olduğunu sayın. Şimdi, kaç tanesini gerçekten kullanıyorsunuz? Alışveriş alışkanlıklarınızı ciddi bir şekilde elden geçirmenin yanı sıra, bir yığın hediye zamanı. Bunu şimdi fark etmen iyi oldu.


Kova Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sosyalleşmeyi herkes kadar siz de seviyorsunuz ama belli bir noktadan sonra biraz dinlenmeye ihtiyacınız oluyor. Stilistinizle birkaç dakikalık sohbeti paylaşmak ve ardından bir veya iki dergiye dalmak sorun değil.


Balık Burcu

1 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eşiniz için mükemmel gömleği buluyorsunuz, ancak beden konusunda emin değilsiniz. Eve getir ve denemelerini sağla. Sürpriz olmak istiyorsanız, benzer boyutta bir arkadaşınızın sizin için modellemesini deneyin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.