Günlük Ev Burç Yorumları 9 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Mart Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayal et ve büyük hayal et. Kimsenin hayallerinizi çalmasına izin vermeyin. Yarım saatinizi ayırın ve çayınızı yudumlarken bahçeye bakarken o ay için hedeflerinizi yazın. En büyük yolculuklar tek bir adımla başlar.


Boğa Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hiçbir şey nezaketten daha güçlü değildir. Bahçede çalışarak geçen bir günün ardından, geceleri bir şiir kitabı ve bir kadeh şarap ile rahatlayın. Derin nefes alarak ve yarına odaklanarak öfkenizi uzak tutun.


İkizler Burcu

9 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Okul zilleri çalıyor ve bununla birlikte telaşlı sabahlar geliyor. Telefonun veya buzdolabının yanında, herkesin programlarına girebileceği merkezi bir takvim oluşturun. Biçim işlevden daha az önemlidir. Kağıt üzerindeki büyük kareler veya silinebilir bir beyaz tahta, bu sonbaharda kurtarıcınız olabilir.


Yengeç Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizde yer olmamasının kendinizi kısıtlamasına izin vermeyin. Bahçeye ekemiyorsanız, ampulleri birkaç saksıya koyun ve kapınızın yanına yerleştirin. Laleler, nergisler, sümbüller, çiğdemler ve diğer dayanıklı çiçek soğanları, her yıl baharın geldiğini size bildirir.


Aslan Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Özlediğiniz lükse neden direndiğinize karar vermeye çalışırken yeterince uzun süre savurup döndünüz. İyileşme alanınız yatak odasında başlar. Yatağınızı çevirin. Sizi uyku ya da romantizm havasına sokan renk, kumaş ve iplik sayısına sahip bir nevresim takımı satın alın.


Başak Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün akışına bırakmak, aynı zamanda ev arkadaşlarınızın neden garip davrandığına dair hemen sonuçlara varmamak anlamına da gelir. Kendi mahremiyetinize saygı duyduğunuz kadar onların mahremiyetine de saygı gösterin. Papatya çayı için duble espressodan daha uygun bir gün.


Terazi Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Var olmayan karalama defteri polisi hakkında endişelenmeyi bıraktığınız ve yaratıcı ilham perinizin sayfalarınızla çıldırmasına izin verdiğiniz için tebrikler. Yeni bulunan özgürlüğünüz ve yaratıcılığınız, çocuklar mışıl mışıl uyuduktan sonra sizinle kalır. Daha fazla eğlenmek için kendinize izin verin.


Akrep Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir ev-ofis tadilat projesini finanse etmek söz konusu olduğunda ikna, mutluluktan önce gelir. Bununla birlikte, ikna gücünüz zirvede, bu da sevgilinizle veya bir bankacıyla pazarlık yapmak için iyi bir zaman. Kredi puanınızı önceden bilmek size güç verir.


Yay Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Görünüşe göre bütün aile bugün onların itiraflarını dinlemen gerektiğine karar vermiş. Gizli doğanıza ilişkin takdirlerini göründüğü gibi kabul edin. Hikayelerini dinleyin ama acı verici dedikodular yaymamaya özen gösterin. İyi niyet senin.


Oğlak Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mutfak zemininizden yıpranmış muşambayı sökerken hızlısınız, güzel, modern mutfak zemininizi bitirmek için harç ve fayanslarla işe başlarken hızlı ve ritim dolusunuz. Henüz üzerinde dans edemediğiniz için, hissettiğiniz ritmi en sevdiğiniz kulübün dans pistine taşıyın.


Kova Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gününüz, çeşitli düzeylerde netlikle fayda sağlayacaktır. Bir dakikanızı ayırıp onları yıkarsanız, evinizin pencerelerinden cenneti görmeniz mümkündür. Temizleyici şişesini ve kağıt havluları da kamyonunuzun camlarına götürün. Gözlerinizi kapatıp, zihninizi boşaltır ve meditasyon yaparsanız, köpeklerin havlaması ve akşamın trafik gürültüsü uzaklaşacaktır.


Balık Burcu

9 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sabahın çılgın mıydı? Bu akşam bir fincan bitki çayı içerken ertesi günün görevlerini gözünüzde canlandırmak ve gün boyunca yapmanız gerekenleri planlamak için biraz zaman ayırın. Kıyafetlerini bir gece önceden seç. Biraz öngörü o sabah çılgınlığını evcilleştirir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.