Günlük Ev Burç Yorumları 8 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Mart Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün hoş bir finansal nefes alma odası buluyorsunuz. Parıldayan her şey altın değil, ama aslında, garaj satışından çıkan o bulgu, sıcak ellerinizde platine dönüşebilir ve kazandığınız para evde çok ihtiyaç duyulan onarım sorununu çözebilir.


Boğa Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Finansal riskler bugün işe yaramayacak. Emin ve istikrarlı kalın, genellikle başkalarına verdiğiniz tavsiyedir. Vahşi tarafta yürüme dürtünüzü frenleyin. Postacının ne getirdiğine dikkat edin, böylece önemli bir mektubu kaçırmazsınız.


İkizler Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizde rengi unutmayın. Yerel çocuk odanızdan biraz Michaelmas papatyası veya krizantem alın ve saksılara koyun. Beklenmedik bir ziyaretçiyi karşılamak için onları paspasın yanındaki bir vazoya yerleştirin.


Yengeç Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kabuğunuzdan çıkın ve sıcaklığınızı başkalarıyla paylaşın. Kişisel ödülünüzü daha iyi takdir etmek ve hepimizin tek bir ırk olduğumuzu fark ettikçe büyümek için bir aşevinde gönüllü olun.


Aslan Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizin bolluğunu iş arkadaşlarınızla paylaşın ve evinizin bolluğunu, doğal enerji artışına ihtiyaç duyan steril bir ortama taşıyın. Evde, ekstra zing için, ev yapımı tatlı patates kızartması üzerinde yeni bir sos deneyin.


Başak Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sonraki 60 saati ailevi yükümlülükler yönetir, ancak ilk 24 saatte özel ilginizi gerektirir. Çocuklarınızı bir hikaye ve bir öpücükle yatağa yatırın. Aynısını beyaz atlı prensinize veya prensesinize yapmayı düşünün.


Terazi Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şu anda olduğunuzu hissetmiyorsunuz, bu yüzden önceden plan yapın. Bahçelerde her zaman yapacak çok şey vardır. Güzel renklerin hayalini kurun. Ampulleri fırlatıp düştükleri yere dikerek bitkilerinizi doğallaştırmayı deneyin. Bloğunuzdaki en doğal görünen şovla ödüllendirileceksiniz.


Akrep Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşlarınız sizi buzdolabı veya kurutucu gibi yeni ve büyük bir alete ihtiyaç olduğuna ikna eder. Cüzdanınıza dikkat edin ve bunun nihayetinde sizin eviniz olduğunu unutmayın. Güvendiğiniz bir mağazadan ikinci el satın almak, şu anda daha iyi bir satın alma olabilir.


Yay Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Neşeli doğanız, egzersiz ortaklarının en iyilerini ortaya çıkarır ve spor salonunda bir saatin o kadar çabuk geçmesine neden olur ki, yeni egzersiz arkadaşlarınızla bir meyve smoothie’sini yudumlayabileceğiniz bara hızlı bir yürüyüş yapmak için zamanınız olur. Bir spor salonu ortağına sahip olmak, gelmeniz gerektiği anlamına gelir.


Oğlak Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şehrinizdeki bir kültürel etkinliğe katılarak çeşitliliği kutlayın. Etkinlikte iç dünyanıza güzellik katacak biriyle tanışacaksınız. Yeni ve beklenmedik bir dergi aboneliği aracılığıyla bir iç mimarı içeriye davet edin.


Kova Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Belirli komşular, mahallenizin veya kat mülkiyeti ev sahipleri derneğinizin bir toplantısında müttefiklerinizdir. Kişilikler insanları alt etmekle tehdit ettiğinde, dedikodunun hüküm sürmesine izin vermeyen ve toplantıyı yeniden rayına oturtan kişi sizsiniz.


Balık Burcu

8 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev ofisinizde zamanınızı nasıl geçirdiğinize dikkat edin. Önümüzdeki 24 saat, kendinize, çocuklarınıza ve eşinize odaklanmak için daha fazla zaman bırakacak maksimum üretkenlik için iyidir. Daha az stres için, gelecekteki projeleri şimdiden planlamaya başlayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.