Günlük Ev Burç Yorumları 7 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Mart Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bulaşıkları yıkarken veya panjurları ayarlarken saldırganlık seviyenizi izleyin. Stres seviyeniz yalnızca bir bardak kırarsanız veya bir gölgeliği bozarsanız artacaktır. Ev işlerinizle uğraşırken sakinleştirici müzik çalın.


Boğa Burcu

7 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Son zamanlarda bir arkadaşınız sizin için güzel bir şey yaptı mı? Onlara teşekkür edin, sonra ödeyin. Yiyecek bankasına biraz yiyecek götürün. Eski montları barınaklara götürün. Ödeyemeyen çocuklar için okul malzemeleri satın alın. Bunu anonim olarak yaparsanız en iyi şekilde çalışır.


İkizler Burcu

7 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Vücudunuza ne koyduğunuza dikkat etmezseniz sağlığınız bozulabilir. Tatlı olarak taze meyve ile ızgara tavuk veya balıkla servis edilen çeşitli renkli sebzelerle yapılan bir salata veya tavada kızartma, damak tadınızı gıdıklayacak ve karnınıza iyi oturacaktır.


Yengeç Burcu

7 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınızın sporla ilgili hatıra koleksiyonu sizinki olduğunu düşündüğünüz dolaplara döküldü, ancak onu göreve göndermeden önce, eşyalarınızı nereye bıraktığınıza bakın ve ona örnek olun.


Aslan Burcu

7 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Diğerleri, sağlığınız söz konusu olduğunda benmerkezci ve kendinizden emin olmanızı bekler. Spor salonunun ağırlık kaldırma ekipmanını kullanan birine yardım etmek için ayırdığınız zaman, eğer kibirli değilseniz, bir hizmet ticaretine yol açar.


Başak Burcu

7 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Düzen arzunuz, bugün bir başkasının acil eylem arzusuyla çatışıyor. Neyi başarman gerektiğini biliyorsun, bu yüzden bir liste yapmak için durma, sadece git! İş meselelerinde kalbinizi ve aşk söz konusu olduğunda aklınızı takip edin. Bugün çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmak imkansız.


Terazi Burcu

7 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dikkatinizin dağılması ve cüzdanınızı, kameranızı veya diğer değerli eşyalarınızı unutmanız kolaydır. Rutin işlerinizi yaparken eşyalarınıza dikkat edin, böylece eve giderken yeni bir benzin kapağı almak için otomobil parçaları mağazasına uğramak zorunda kalmazsınız.


Akrep Burcu

7 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dikkat. Başa çıkamayacağından çok korktuğun başarı işte burada. Yapabilirsiniz. İş dünyasında karşılaşılan zorluklar, evde finansal istikrara yol açar. Bu, yeni bir ev satın almak veya büyük bir tadilat projesine başlamak için mükemmel bir gün. Küçük yazıları okumak için zaman ayırın.


Yay Burcu

7 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bilinçaltınızın sizi alıp götürmesine izin verin. Çim gerektiriyorsa havalandırın, sazlayın ve tohumlayın. Yazın yorgun, sıcak ayaklarınızı koyabileceğiniz harika bir yer ile ödüllendirileceksiniz.


Oğlak Burcu

7 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kapı tokmağını yıkayarak, yeniden boyayarak ve bir çelenk veya bitki ekleyerek ön kapınızın içini ve dışını süsleyin. Bir bardak çay ile yaşlı bir komşuya ulaşın. Hayat çok meşgul olmadan önce bir sonbahar blok partisi planlamak için organizasyon becerilerinizi kullanın.


Kova Burcu

7 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yerli bir şamanın zihninizle oynadığını düşünebilirsiniz, ancak meditasyon yaparsanız, onun sözleri kendilerini gerçek katmanlarında açığa çıkaracaktır. Utangaç zekan, sokağındakiler için çekici. Mahalle bekçiliği kurmanın ilk adımı olarak komşularınızı tanıyın.


Balık Burcu

7 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yaratıcılığınızın zirve yaptığını hissediyor musunuz? Bu genellikle sonbaharda gerçekleşir; yılın doğal ritminin bir parçası. Fikirlerinizi harekete geçirmek ve tatil planlarınıza başlamak için tarçın tütsüsü yakın. İyi dürtüler ve harika fikirler size gelecek. Onları bir yere yazdığınızdan emin olun, böylece daha sonra kaybetmezsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.