Günlük Ev Burç Yorumları 6 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Mart Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İkinci el kanepe gibi rahatsız edici mobilyaları geri dönüştürün. İkinci el mağazalardan alışveriş yapın veya kişisel tarzınıza uyan ve oturduğunuz yerde değil, adımlarınızı hızlandıran bir yedek bulmak için tasarruflu alışveriş yapın.


Boğa Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evdeki bir ilişkideki sahiplenme duygusu, siz izin vermediğiniz sürece insanlığa olan inancınızı zedelemez. Ara vermek gerekiyorsa, bu akşam sakince yapma zamanı. Bir süreliğine de olsa ayrılık, kalbinizi yeni sevinçlere hazırlar. Kendinizi topraklamanın zor olduğunu düşünüyorsanız, profesyonel bir terapistin yardımını isteyin.


İkizler Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kararlılık amacınıza uygundur ve bir arzu çatışmasında, ne istediğiniz konusunda netlik sizi açık ara kazanan yapar. Yeni ev arkadaşınızla TV’deki uyku zamanlayıcısını kullanarak ve kullanımdan sonra muslukların tamamen kapatıldığından emin olarak su ve enerji tasarrufu yapma gereğini paylaştığınızda, dürüstlük incelikten daha önemlidir.


Yengeç Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Acı biber için mükemmel bir gün. İster vejeteryan, hindi veya eski güzel Teksas biberi olsun, yanına biraz mısır ekmeği karıştırın ve ateş çukuru yanarken verandanızda yemek yiyin. Duygusal yoğunluğunuz biberdeki ateşle eşleşecek.


Aslan Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Antikalar, bir aile üyesinin tavan arasında keşfedilmeyi bekliyor. En az bir hazine, sakladığınız paha biçilmez bir hatıra olacak. Tozunu alıp sattığınız antikalardan kazandığınız parayı bir ev geliştirme projesine yeniden yatırın.


Başak Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Haberlerde adını duyduğunuz bir ülkeyi araştırarak zihninizi meşgul edin. El değmemiş kişisel kaynaklarınız var ve genişlemiş bilinciniz, hepimizin evi olarak adlandırdığımız gezegeni adım adım iyileştirmeye yardımcı olabilir.


Terazi Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Zorunluluk duyguları sizi kuşatır. Aydan etkilenmeden edemiyoruz — duygusal yönünüzü şımartın. Vücudumuzun yarısından fazlası sudur, bu nedenle mum ışığında banyo yapın ve suyu lavanta veya başka bir yatıştırıcı yağ ile kokulandırın.


Akrep Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Canlı çiçekler kutsal alanı işgal eder. Evinizdeki birkaç odaya biraz ekleyin. Kokuyu içinize çekerken ilahi olanı tefekkür edin, yaprakların yumuşaklığını hissedin, erciğe bakın. Evrende kutsal bir yerde olduğunuzu fark ettiğinizde, evde yapmak istediğiniz her şey için zamanınız olduğunu keşfedersiniz.


Yay Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, sizin açınızdan daha az konuşma ve daha sessiz hareket etme ile aydınlanmış vecd hissetme şansınız artar. Yatak odanız, eşinizin gözlerine baktığınızda ve nefeslerini eşleştirdiğinizde, evreni tutmak için genişleyecek ve sadece iki insanı tutmak için büzülecek.


Oğlak Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Blues ile parlak çiçeklerle savaşın. Eve bir komşu için fazladan bir buket getirin. Ortağınızın sizi can sıkıntısından kurtarmasına izin vermek için ortak bir çaba gösterin. Size ağlayacak bir omuz veren arkadaşlar ellerinde mendillerle olay yerine gelirler. Devam etmeden önce ağlamak sorun değil.


Kova Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tutkunuz, kendinizi güvende hissetme ihtiyacınızla örtüşüyor, bu nedenle evinizde yaptığınız iyileştirmeler bugün başarıya ulaşacaktır. Feng shui üzerine bir kitap alın ve chi’nin daha iyi hareket etmesi için mobilyaları yeniden düzenleyin.


Balık Burcu

6 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hava tankınızı gözetleyen kişiye güvenebilirsiniz, ancak aldatmacayla bulanık sularda gerçeğin incilerine dalarken, melekleri yolunuzu aydınlatmaya çağırın. Sizi geride tutmakla tehdit eden gelgitlere karşı yüzecek dayanıklılığa sahipsiniz. Oh, ve tüplü dalışa hazırlanırken daima kontrol listesini gözden geçirin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.