Günlük Ev Burç Yorumları 5 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 5 Mart Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

5 Mart 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İş yerinde sıkı tutunun ve uzun süredir bir düşmandan beşlik çakın ve yeni saygı göreceksiniz. Sörf yaparken evde on asın ve küvetinizin rahatlığından uzaklaşarak zihninizin gevşemesine izin verin. Ayak parmaklarınızın üzerinden akarken suyun tadını çıkarın. Egzotik bir gezi planlarken suya birkaç damla ylang ylang ekleyin.


Boğa Burcu

5 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Önceden şarj edin, ancak yalnızca öğe, konutunuza gelecek yıllar için değer katacak büyükse. Arkadaşlarınız, kırlentlerdeki son trendi görmek için değil, zekanızın tadını çıkarmak ve onları özel hissettirdiğiniz için kapınızı çalıyor.


İkizler Burcu

5 Mart 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Toz tavşanları meskeninizi ele geçirdi. Onları şimdi üç nedenden ötürü kapı dışarı edin: toz tavşanlar kayıp anahtarları ve madeni paraları istifler. Toz tavşanlarının yuva yaptığı yerde, kağıttan kaplanlar çok geçmeden onu takip eder. Ziyarete gelen bir sonraki kişi, etkilemeniz gereken kişidir.


Yengeç Burcu

5 Mart 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu gün iletişim kuralları. Kalbiniz uzaktaki arkadaşlarınızla iletişim kurmayı özlüyor, ancak zamanınız uzun telefon görüşmeleri için çok yoğun bir şekilde planlanmış. Birkaç kartpostal satın alırsanız, önemsediğinizi belirtmek için hızlı notlar yazarsanız ve mektuplar gönderirseniz, ödüller size on kat geri dönecektir.


Aslan Burcu

5 Mart 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Birinden özür dilemeniz gerekebilir. Cesur ol. Onlara yaptığının yanlış olduğunu, onları incittiğin için kendini kötü hissettiğini söyle ve durumu düzeltmek için ne yapabileceğini sor. Cevap hemen gelmeyebilir. Kitap raflarınızı temizlerken ve yeniden düzenlerken sabırla bekleyin. Sabrınız ödüllendirilecek.


Başak Burcu

5 Mart 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ay geçiş yaparken kendinizi huzursuz hissedersiniz. Yürüyüş yaparak enerjinizi yakın. Meditatif nefes egzersizleri ile kendinizi topraklayın ve yenilenen netlik, gecenin fon müziğini filtrelemenize ve akşamın tadını çıkarmanıza izin verecektir.


Terazi Burcu

5 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gününüze iki ayağınızla da sıçrayın. Ertelediğiniz projelerin etrafına sarılın. İnsanlar yardım edemez ama sizin canlılığınıza ve zarafetinize karşılık verirler. Bu kısaltılmış yapılacaklar listesinden elde ettiğiniz başarı duygusu, harika bir gece uykusuna yol açacaktır.


Akrep Burcu

5 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dikkatle dinleyin ve duygularınızın sizi gerçeğe karşı kör etmesine izin vermeyin. Bir arkadaşınız tavsiye istediğinde ihtiyatlı bir cevap verme ihtiyacı hissedersiniz. İlişki yakın olsa da, içgüdülerinizi takip etmekte haklısınız. Arkadaşınızla paylaşarak tatlının kalorisini yarı yarıya azaltın.


Yay Burcu

5 Mart 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Utangaç olmak ya da utangaç davranmak sorun değil. Bugün giyinmek zorunda değilsin! Kanepeye uzanın ve izlemek için can attığınız bir filmi açın. Biraz R ve R için hepimiz daha iyiyiz. Kendinize karşı nazik olmak için kendinize izin verin. Bunu yaparken ayaklarınızı nane yağı ile suya batırın.


Oğlak Burcu

5 Mart 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En büyük günah, günü televizyon karşısında geçirmek olacaktır. Talk-show sunucularının zaten bilmediğiniz bir tavsiyesi yok. Evren, sözde gerçekliğin gösterdiğinden çok daha fazla sevgi ve ışık sunan muazzam olasılıklarla önünüzde açılıyor. Dünyayı boynuzlarından tutun!


Kova Burcu

5 Mart 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ailenizin üyeleriyle kişisel sınırlar belirlemenize izin verilir – hatta tavsiye edilir. Hayat arkadaşınız için nasıl zaman ve para harcayacağınıza dair tavsiye iyi niyetli, ancak anne babanız size yaşamanız için hayat verdi ve siz de onu uygun gördüğünüz gibi yaşamalısınız.


Balık Burcu

5 Mart 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bir borcu ödeme günü, yenisini alma günü değil. Yeterli – ve ev eşyaları söz konusu olduğunda, yeterli fazlasıyla yeterli. Ev yemekleri partisinde kredi kartınızı çantanızda bırakırsanız, arkadaşınız sizi yine de sevecektir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.