Günlük Ev Burç Yorumları 30 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Mart Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çocuklarınızla gökkuşağı tatlı sandviçler yaparak yağmurlu gün hüznünü yenin. İki kurabiye arasına sıkıştırılan bir top dondurma, ardından jimmies, diğer adıyla gökkuşağı serpintileriyle yuvarlanarak zamanın kahkahalarla geçmesini sağlar ve zihninizi gök gürültüsünden uzaklaştırır.


Boğa Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sıradanlık korkusu, topluluğunuzun manzarasını Photoshop’ta tuhaf bir harikalar diyarına dönüştürürken hayal gücünüzün sınırlarını zorlamanıza neden olur.


İkizler Burcu

30 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, düşündüğünüzden daha önemli olan küçük ayrıntılarla ilgili. Sandalye ayakları yeni pedler kullanabilir ve kendi ayaklarınız mini bir pedikürden faydalanabilir. İlki, mağazaya gitmeyi gerektirir; En sevdiğiniz DVR kayıtlı şovunu izlerken kendinize verebileceğiniz pedikür.


Yengeç Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Müzik hayatınıza büyük bir şekilde girdi, şimdi sadece ona yer açmanız gerekiyor. Miras aldığınız dik piyano, mekansal bir karar ve akortçuya çağrı gerektirir.


Aslan Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sağlıklı beslenme alışkanlığı evde başlar. Salatadaki ceviz ve portakal, dozlarda omega-3 ve C vitamini ile yaşlanmayı geciktirir. Aktif yaşayın, akıllıca egzersiz yapın.


Başak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev temizlik ürünlerini ve gizemli şişeleri lavabonun altından ve garajdan kutulara koyarak her gün daha iyi, daha güvenli bir ortam yaratın. Bunları yasal bir tehlikeli madde sahasına götürün.


Terazi Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün anlamlı sesler ve sessizlikler için tetikte olun. Yuvarlanan buz küplerinin sesi, özleyeceğinizi düşündüğünüz bir ses değil. Talimatları alıp tek başınıza yeni bir buz makinesi kurarsanız, ev arkadaşlarınız gerektiği gibi etkilenecektir.


Akrep Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gençleştirme tedavileri sadece cilt için değildir. Evinizdeki ahşap yüzeyleri temizleyin ve cilalayın, ahşabı tazeler ve evinizin parlamasını sağlar.


Yay Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Düz beyaz, can sıkıntısı faktörünüze ciddi bir baskı uygular. Çekici tasarımcı duvar kağıdıyla bir odayı vurgulayın. Kalın desenler bir duvarda dört duvardan daha iyi görünür.


Oğlak Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Banyonuzu yeni bir havlu seti ile canlandırın. Duştan sonra etrafınıza doladığınızda kendinizi yozlaşmış bir şekilde okşandığınızı hissettiren, susuz ilmeklerle dokunmuş havlulara savurganlık yapın.


Kova Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün mutfağınızı organize etmek için harika bir gün. Açılır kapanır çekmeceler takarak dizlerinizin üzerinde tencere tava aramak için harcadığınız zamanı en aza indirin.


Balık Burcu

30 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kelimenin tam anlamıyla bugün mutfak lavabonuza biraz ışık tutun. Tarihi apartmanın sahibi bulaşık makinesi takmayı uygun görmedi ama mutfak eşyaları için lavabonun üzerine bir ışık takıp koyamayacağınızı sormakta fayda var.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.