Günlük Ev Burç Yorumları 29 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Mart Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Cesur ve korkusuzsun. Bir odayı siyah, gri, beyaz ve sepya tonlarında canlandırmak başkalarını şaşırtabilir ama vintage tarz gölde çektiğiniz fotoğraflarla uyumludur.


Boğa Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her uçucu yağın ruh halinizi etkileyen bir koku titreşimi vardır. Kuru ciltler için bir cilt toniği olarak ve huysuz yeni müşterinizle ilgili endişenizi azaltmak için küvetinize birkaç damla bergamot deneyin.


İkizler Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gezegendeki ayak izinizi azaltmanın yollarını arayın. Hibrit bir araba cüzdanınız ve yaşam tarzınız için doğru mu? Gardırobunuzun bir bölümünü güncellemek için sertifikalı organik pamuklu giysilere göz atın.


Yengeç Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Orijinal sanat şu anda bütçenizi aşıyor, ancak kaliteli resim çerçeveleri öyle değil. Bir düzine eski Vanity Fair dergisi seti, müzayedede satın aldığınız kılıfları koridorunuzun duvarlarında şık durur.


Aslan Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Işığı yakalamak ve mutfağınızı bir gökkuşağında yıkamak için bir prizma ekleyerek evreni mutfak pencerenizden içeri alın. Işık, hayatınızda kıvılcımlar saçan neşeyi yansıtacaktır.


Başak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün gecikmelerden en iyi şekilde yararlanın. Arkadaşınız hala alışveriş merkezinde alışveriş yapıyorsa ama siz sabırsızsanız, beklerken hidromasaj deneyin. Evde birinin hazırlanmasını beklerken, o birkaç dakikayı göz gezdirmeyi düşündüğünüz bir kataloğu incelemek için ayırın.


Terazi Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Nar sevgiyi ve doğurganlığı sembolize eder. Tohumların özünü soymak bir sabır dersidir ve bugün aşk hayatınızın gerektirdiği bir şeydir.


Akrep Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sizin, en iyi arkadaşınızın ve iki şişe saç boyasının neler başarabileceğini hayal edin. Eğlenceli, değil mi? Ne için bekliyorsun? Yeni bir görünüm için gitmek için şimdiki zaman gibisi yoktur.


Yay Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatı boynuzlarından tut. Hayalinizdeki iş aniden bir numaralı önceliğiniz haline geldiğinden, işteki memnuniyetsizlik büyük değişikliklere yol açar. Serbest meslek ve ev ofisi aklınıza makul bir şekilde geliyor. Artıları ve eksileri yazın, böylece dengeyi veya avantajı gerçekten görebilirsiniz.


Oğlak Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Para meseleleri söz konusu olduğunda uzun vadeli düşünmeyi ve borsa fırtınalarını nasıl atlatacağınızı biliyorsunuz. Yatırım planları ile güvenle ilerleyebilirsiniz.


Kova Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yıldızlara giden bir merdiven, resminizde nasıl erişeceğinizi bildiğiniz bir şeydir, ancak stüdyonuza çıkan merdivenin bir yüz germe ihtiyacı vardır. Aletlerle olan beceriniz, küçük onarımları bir çırpıda yapar. Küçük bir alet kutusunu, garaj yerine stüdyoda kullanışlı bir şekilde yakın tutun.


Balık Burcu

29 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Akranlarınızın önünde vızıldayan genç bir akıllı pantolon hanımısınız. Yeni kazılarınızı böbürlenmek yakışıksız. Bir minnettarlık günlüğü başlatın ve yeni evinize akan olumlu enerjileri hissedin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.