Günlük Ev Burç Yorumları 28 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Mart Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Fiziksel egzersiz, iş yerindeki karıştırıcılar üzerindeki stresinizi dağıtacaktır. Hareketli müzikler eşliğinde mini trambolinde yapacağınız yarım saatlik koşu, gününüzü kurtaracak.


Boğa Burcu

28 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün yeni bir aşkın parıltısında özellikle çekicisin. Çiçekler, senin için bir arkadaştan daha fazlası olmayı özleyen gizli bir dosttan gelebilir. Bir mağazadaki parfüm tezgahı sizi cezbeder. Aşırıya kaçmamak için kokuyu küçük kartlara püskürtün.


İkizler Burcu

28 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evde verimliliğe ulaşmak için PDA’nızı aile takvimiyle birlikte çalıştırın, ancak hayatın bir top atma şekli olduğunu unutmayın. Bugün programınızdaki bu ani değişikliklere ayak uydurun.


Yengeç Burcu

28 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tatlı kişisel dokunuşlar tarzınızı belirliyor ve düğüne hala aylar olsa da bugün inisiyasyonlar ve iyilikler tasarlamak için güzel bir gün. Onları kendiniz yapmayı planlıyorsanız, bir toplantı partisi vermek için arkadaşlarınızla bir tarih belirleyin.


Aslan Burcu

28 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mali danışmanınızla yapacağınız bir görüşme, nihayetinde kişisel portföyünüzü büyüten sonuçlar verecektir. Uzun süreli erkek veya kız arkadaşınızın yanına taşınmayla ilgili tartışmalar sonuç verir.


Başak Burcu

28 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün çok fazla analize doğru eğilebilir. Sözler oldukça saçma olsa bile, şarkıcının sesinin ve enstrümanların notalarının keyfini çıkarmanıza izin verilir. Küçük şeylerden mutluluk duymanıza izin verin. Bir sonraki doğaçlama toplantıda hazır olmak için gitar çalış.


Terazi Burcu

28 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Özellikle çocuklarınızın bir dahaki sefere odalarını daha az mızmızlanarak temizlemelerini istiyorsanız, şimdi harekete geçme zamanı, dırdır etme zamanı. Almaktan hoşlandığınız türden bir övgü verin. Görev takvimine yıldız koyun. Harçlık öder veya CD, film veya kitap gibi bir hedefi vardır.


Akrep Burcu

28 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sen kazandın. Sen tartışma şampiyonusun. Yeni bahçe kulübeniz eskisinden daha büyük olacak. Böbürlenmemeye dikkat edin yoksa kendinizi ev arkadaşınızın yardımı olmadan onun duvarlarını örerken bulabilirsiniz.


Yay Burcu

28 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Haberlerde artan dogmatizm sizi strese sokan etkenlerden biridir. Konuşan kafalar olmadan bir gün geçirin ve ne kadar rahatlayabileceğinizi görün. Din veya politika dışında herhangi bir konuda sohbet etmek için arkadaşlarınızı davet edin.


Oğlak Burcu

28 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yükseklikleri cerrahi hassasiyetle ölçeklemek için epeyce pratik yapmalısınız. Dağ bisikletinizin lastiklerini ve reflektörlerini kontrol edin ve tutkuyu yeniden keşfetmek için daha önce gitmediğiniz bir rotada pedal çevirin.


Kova Burcu

28 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Özel olarak görülmesi daha iyi olabilecek bol pantolonlar ve dövmeler, gençliğe pek umut olmadığını düşünen moda ustasını içinde barındırıyor. Üniversite öğrencilerinin sahneye koyduğu drama oyunu, geleceğe olan inancınızı tazeleyecek.


Balık Burcu

28 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Siz ve balınız, yalnız başına duygusal ve rahatlatıcı bir zamanı hak ediyorsunuz. Pahalı restoranı atlayın ve elleri size bulutların üzerinde yürüyebileceğinizi hissettirecek bir masaj terapisti arayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.