Günlük Ev Burç Yorumları 27 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Mart Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yanma ve ısı günü yönetir ve kendinizi küstah hissedersiniz. Sadece bir market gezisi olsa bile başarı için giyin. Kiminle karşılaşabileceğinizi asla bilemezsiniz ve sepetinizde neden hiçbiri yumuşak olmayan üç kavanoz acı sos olduğunu merak edeceksiniz.


Boğa Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bildiğinizden daha güçlüsünüz ve bugün kalın cilt gelişiminizin bir testi. Birinin alayının seni matadorun kırmızı pelerinine karşı galip gelen boğa gibi hissetmene izin verme. Bu gece yoga veya dans, zihninizde ve bedeninizde esnekliği korumanıza yardımcı olacaktır.


İkizler Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İyi kalpli olmak kendi başına bir ödüldür. Yardıma ihtiyacı olan bir akrabanız veya arkadaşınız için ev işi şeklinde küçük bir iyilik yapmak, bunu bir sır olarak saklayabilirseniz, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.


Yengeç Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Öfkeyi engellemek. Havlayan köpeği hakkında konuşmak için komşunuza gittiğinizde yanınızda bir tabak kurabiye getirin. Kendi evinize döndüğünüzde, uykulu olmanıza da neden olabilecek zihinsel gürültünün farkında olun.


Aslan Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu senin için kazanan bir gün. Kaptanı dinlediğinizde takımın en değerli oyuncusu sizsiniz. Şimdi, parklarda sonbahar sporları ve rekreasyon için kaydolduğunuza memnun değil misiniz?


Başak Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Açık fikirli arkadaşlarınızla yaptığınız sohbetler sayesinde, derin sulara doğru yol alırsınız ve birlik teorinizi öne sürersiniz – ve bunu başarmak için her gün kaç tane sarılmanız gerekir. Konfor ve güzellik içinde oturabilmeniz için mobilyalara yastık ekleyin.


Terazi Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bir polis tarafından durdurulursanız veya mahkemeye gitmek zorunda kalırsanız adalet galip gelir. Mutlak nezaket, memurlarla uğraşırken işinize yarayacaktır. Hikayenizi dinlemeniz gereken insanlar bunu size inandıkları için yapıyorlar.


Akrep Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çalışma alanınızı düzenleyin ve daha fazlasını yapın – veya en azından bu görünümü verin. Patronunuz beklenmedik kurumsal ziyaretçileri çalışma alanınıza getirdiğinde gösteriş bugün sorun olabilir. Dekorunuz dolgulu gömleklerle hoş karşılanmayabilir.


Yay Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Uzak yerler seni çağırıyor. Evliyseniz iş, zevk amaçlı seyahatleri araştırın. Bekarsanız ve yeni bir macerayı özlüyorsanız, kalıcı olarak taşınma olasılığını düşünün. Bilgi paketleri için ticaret odalarıyla iletişime geçin.


Oğlak Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Elma arabanız bugün tyrannosaurus rex ve onun küçük plastik arkadaşları tarafından devrilebilir. Meraklı küçük çocuğunuzla birlikte yere oturun ve çocuğunuzun dinozorlarının koridorun sonundaki büyük oyuncak kutusuna taşınmasına yardımcı olun. Kıkırdamak için ellerinizin ve dizlerinizin üzerinde yırtıcı kuşlarla yarışın.


Kova Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yaratıcı benliğiniz duyulmak için çığlık atıyor. Sanat kurslarındaki açıklıklar için topluluk kolejini kontrol edin. Bir veya üç dersi kaçırmış olsanız bile, yeni bir teknik öğrenme arzunuz, yetişmenizi kolaylaştırır.


Balık Burcu

27 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendi işine bak ve ev arkadaşının dramına kendini kaptırma. Ev arkadaşınız bağırıp çağırırken dolap kapılarını ve mutfak tezgahlarını stres çıkışı olarak silerek temizleyin. Performanslarını kötü değerlendirseniz de bu, performanslarının haftalarca uzatılabileceği anlamına gelebilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.