Günlük Ev Burç Yorumları 25 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Mart Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dün biraz duygusal temizlik yaptınız, şimdi evi temizleme ve yeğeninin size gönderdiği o sevimli fotoğrafı her gün görebileceğiniz bir yere asmak gibi güzel görünmesini sağlayacak bir şey yapma zamanı.


Boğa Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yoldaşlık ruh ve beden için sağlıklıdır. Bir kulüp toplantısında öğle yemeğinde sosyalleşirken, bir tanıdıkla olan arkadaşlığınız, paylaşılan idealler gibi derinleşecektir. Yerel seramik ve kil sanatçıları tarafından bağışlanan kaselerle acılı bir akşam yemeği planlamak, bir yardım etkinliği için başarılı olacaktır.


İkizler Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mümkünse açık alanlar ve büyük gruplar yerine rahat alanlar ve küçük gruplar arayın ve insanlarla daha iyi ilişki kuracaksınız. Bir masanın etrafına yığılmış sandalyeler bunu armut koltuklardan daha iyi başarabilir. Ev arkadaşlarınız huysuz olabilir, bu yüzden eve geç gelirseniz onları rahatsız etmemek için yumuşak davranın.


Yengeç Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ah… iyi yapılmış bir işin tatmini. Etrafına bak. Bahçeniz mükemmel. Eviniz temiz ve sezonluk bakımları yapılmıştır. Şimdi, okumak için sabırsızlandığınız en çok satan kitabı yeniden tadabilirsiniz. En sevdiğiniz sandalyenin yanındaki lambaya bir okuma lambası takın.


Aslan Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İki tarafınızdaki komşular arasında iyi niyeti korumaya yönelik dürüst arzunuz mümkün olmayabilir – birinin havlayan köpeği var, diğerinin yok. İtaat eğitimi öneriniz, yalnızca bir tarafa sessizce sunarsanız iyi karşılanacaktır.


Başak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Neredeyse orada, yapabilirsin. Devam et ve daha kolay olacak. Fırtınalara karşı korumak için güverteye ikinci kat verniği koyun. Zahmetinize ve çabanıza değecek.


Terazi Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir arkadaşınız misafir odasını erkeksi ve kadınsı zevklere uyacak şekilde nasıl dekore edeceğine karar vermesine yardım etmenizi istediğinde gururunuz okşanır. Sandalyeleri mobilya mağazasında konfor açısından test etmek, kendi eviniz için bir satın alma işlemine yol açabilir.


Akrep Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Başkalarını beslemek ve sağlık aynı madalyonun iki yüzüdür. Tazınızı gezdirirseniz, faydaları en az üç kat olabilir: Bir kilo verin, tazınızı mutlu edin ve daha iyi uyuyun.


Yay Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kazanmak için ter döktüğünüz paranın size bir haklılık duygusu değil, bir başarı duygusu yaşatması gerekiyor. Birisi yeni jakuzinize sırıtırsa, yorumu bırakın. Küvetin hangi ihtiyaçları karşıladığını biliyorsun. Her kullanımdan sonra kapağın güvenli bir şekilde kapatıldığından emin olarak, birikintilerden uzak tutun.


Oğlak Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İş için yollarda geçen birkaç gün, kendi yatağınızın rahatlığına özlem duymanıza neden oldu. Eve döndüğünüzde, uyumak için uyandırma servisi olmayacağından, uyumadan önce alarmınızı kurduğunuzdan emin olun.


Kova Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bitki kesimleriyle dolu renkli asılı kök kavanozlarıyla banyonuza peri büyüsü getirin. Panayır olanların uçuşacak ve sallanacak bir yeri olacak ve sabahları sizi ekstra enerji ile ödüllendirecek.


Balık Burcu

25 Mart 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir emlak satışında bulduğunuz o ilginç masa tabağını küçük bir saksı etli ile eşleştirin. Tabağın kenarındaki çekici tasarım ve Jüpiter’in Sakalı olarak da bilinen Sempervivum’un doğal güzelliği birbirini tamamlıyor. Bir yan sehpa, etli bir bitkinin çok fazla zaman harcamadan büyümesi ve yemyeşil enerjisini evinize getirmesi için mükemmel bir yerdir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.