Günlük Ev Burç Yorumları 23 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Mart Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Korkularınızla yüzleşmek için bugün zaman ayırın. Mutfağınızdan bir yemeği ve bahçenizin meyvelerini paylaşırken bir arkadaşınız ve akıl hocanız ile bunun üzerinde çalışın. İnancı simgelemek için sandviçinizin üzerine hardal koyun.


Boğa Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kutlamak! Gün bitiyor ve sen iyi iş çıkardın. Kargaları korkutmak için bahçenize bir korkuluk koyun. Ödül ve renklere bakın. Yaptıklarınla ​​gurur duy.


İkizler Burcu

23 Mart 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bıraktığınızda hoş bir sürpriz yaşayacaksınız. Herhangi bir giyim mağazasında en iyi teklifi bulma yeteneğiniz genetik değildir ve kızınız okula gitmek için üç yeni pantolon ve sevimli bluz istiyor. Ona bir bütçe verin, etek boyları, yakalar ve çıplak göbekler için evin kurallarını hatırlatın ve alışveriş yapmasına izin verin.


Yengeç Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Basit zevkler en iyisidir. Çarşaflarınızı bugün yıkayın ve hatta asın. O halde bu gece yattığınızda temiz havanın güzel kokularını içinize çekin ve hayal kurun.


Aslan Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her durumdan en iyi şekilde yararlanın. Çok fazla kabak var mı? Kabak ekmeği yapın. Çok fazla patlıcan var mı? Musakka yap. Aileniz yaratıcılığınızı sevecek ve sizi gülümseyerek ödüllendirecek.


Başak Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bize memnuniyet getiren nedir? Sevgi dolu bir aile, gerçek arkadaşlar, hayatınızda bir amaç. En sevdiğiniz giysi parçalarından veya beğendiğiniz kırpıntılardan oluşan kumaş parçalarından oluşan bir huzur yorganına sarılı olarak amacınız üzerinde meditasyon yapın.


Terazi Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tereyağı veya margarin, kırmızı biber veya tavuk salatası, çamaşır yıkamak veya bir kitapla yatakta kalmak; Kararın ne olursa olsun, karar veremiyor gibisin. Meditasyon yapın ve cevaplar size kolayca gelecektir.


Akrep Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Annen sana her gün birine güzel bir şey söylemenin seni daha iyi bir insan ve dünyayı daha güzel bir yer yaptığını söylerken haklıydı. Önce iltifat ederek sözlerinin iğnesini çıkar.


Yay Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Paranı boşa harcama. Dolabı açın, satın aldığınız ancak hiç kullanmadığınız toprak kabı çıkarın ve kilerde bulunan yiyeceklerden tek tabaklık bir yemek yapın.


Oğlak Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hiçbir şey aşılamaz değildir, sabit diski çökmüş bir bilgisayar bile. Onu paramparça etme dürtüsünü hissedebilirsiniz, ancak işinizi kurtarabileceği için bir bilgisayar doktorunu arayın. Zafer yakındır.


Kova Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sen önemlisin ve sevdiğin şeyi pişirmek için zaman ayırmaya değer. Neredeyse uzun süredir dondurucunuzda bekleyen eti çözün, en sevdiğiniz turşuyu ekleyin ve ızgarayı ateşleyin. Haftanın ilerleyen saatlerinde yiyebileceğiniz salatalar ve tavada kızartmalar için fazla eti keserek yiyecek dolarınızı uzatın.


Balık Burcu

23 Mart 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir akvaryum veya kase kurarak kendinize gevşeme egzersizleri için bir odak noktası verin. Kedilerinizi yeni ‘kitty TV’ye dokunmaya değil bakmaya davet edin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.