Günlük Ev Burç Yorumları 22 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Mart Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Verimlilik için bilgisayarınızın çevre birimlerini yükseltin. Kablosuza geçiş, siz e-postalarınızı yanıtlarken yemlikteki kuşları izleyebileceğiniz anlamına gelir.


Boğa Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

50’lerin hatıra koleksiyonunuza bir kayıt eklemek söz konusu olduğunda, baştan çıkarıcı ama düşüncesiz bir satın alma işlemine karşı koyun. Daha iyi bir anlaşma için güvenilir kaynakları kontrol edin.


İkizler Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Rüzgar uçurtmanızı yeni zirvelere taşıdı. Dönüşlerini ve dalışlarını ustalıkla kontrol ederken, kendi gücünüzü hissedersiniz ve uçurtma ipini sararken bir hayranınızla tamamen çapkın olursunuz.


Yengeç Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Cilt tonunuzu tamamlayan kırmızı tonlarında giyinerek, biraz vahşi tarafta yürümeye hazırsınız. Yeni tanıdıklarınızla kolayca sohbet ederken kesinlikle parlıyorsunuz.


Aslan Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hepimiz olmak için bir yer özlüyoruz. Bazıları bunu bilerek doğar. Bugün nasıl dekore edeceğinizi başkalarının yorumlarının belirlemesine izin vermeyin. Bazen bir karmaşa, toplumun size dayatmaya çalıştığı temiz tasarım stilinden daha fazlasını söyler.


Başak Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Santim santim ve sıra sıra bahçenizi büyüttünüz. Ödül eziciydi ve şimdi konserve ürünleriniz öyle. Reçel kapaklarını vidalamak için güzel bir bez parçası kullanın ve paylaşmak için güzel ve lezzetli hediyeleriniz olacak.


Terazi Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Meditasyon, bugün oda arkadaşı sorunlarıyla başa çıkmanıza yardımcı olacak. Başka bir kriz yaşadıklarında tavsiye vermeye direnin. Bunun yerine, bu gece film izlerken yemeniz için birkaç pizzanın maliyetini paylaşın.


Akrep Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Artık içe dönme zamanı. Nereye gittiğinizi ve nerede olduğunuzu düşünün. Bir plan yapar ve ona bağlı kalırsanız hiçbir şey sizi durduramaz. Mevduat hesabı açmak için şimdiki zaman gibisi yoktur.


Yay Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Büyük ve küçük kutlamalar hayatın konusu. Bu ay annenizin doğum günü, büyükbabanızın 50. yıl dönümünü planlamak ve bu akşam oğlunuzun maçında tezahürat yapmak arasında çok şey var. Şu anda orada olabilmek için telefonunuzu kapatın.


Oğlak Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Emeklerinizin meyvesini ekerken ve biçerken toprakla temas halindeydiniz. En azından bir süreliğine dinlenmeyi hak ettin. Akşamları sevdiklerinizle bir kadeh şarap tam da doktorun emrettiği şeydir. Dudaklı bir dökme musluğu, damla dökülmemesini sağlamaya yardımcı olacaktır.


Kova Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Cızırtılı bir ilişkiyi beslemek son zamanlarda tüm zamanınızı aldı. Yeşilliklerinize TLC vermek için günü ayırın. Özellikle tozlu ipek bitkileri için bitki ile birlikte bir poşete yarım çay bardağı tuz koyup çalkalayın. Toz tuza yapışacaktır. Gerçek bitkilerin yapraklarını su ve az miktarda sabunla dolu bir sprey şişesiyle yıkayın.


Balık Burcu

22 Mart 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yağmur gelmeden bahçeyle ilgilenin. Çimleri son bir kez biç. Taze biçilmiş çim kokusunu o karanlık kış günleri için hafızanıza kaydedin. Çim biçme makinesi torbasını kompost yığınınızın üzerinde sallayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.