Günlük Ev Burç Yorumları 21 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Mart Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Mart 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Cana yakınlığınız engellerin üstesinden gelir, arkadaşlar kazanır ve kararları etkiler. Partnerinizi veya arkadaşlarınızı akşam geç saatlerde jakuzide yüzmeye ikna etmek için bunu kullanın.


Boğa Burcu

21 Mart 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sevdiğiniz kişiyi, bir öğleden sonra hayal edilemeyecek derecede yozlaşmış romantizm zevkine hazırlayın. Sahneyi bulabildiğiniz kadar çok mumla ayarlayın, çarşafları gül yaprakları ve yatağın yanında soğuk şampanya veya köpüklü elma şarabı ile serpin.


İkizler Burcu

21 Mart 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Meşguller mahalle toplantısında gevezelik ederken kendi işine bak. Komitelerine ne kadar zaman ayıracağınız konusunda sınırlamalarınız olduğunu onlara hatırlatmanızda bir sakınca yoktur.


Yengeç Burcu

21 Mart 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Pişmanlıklar başkaları içindir. Şimdi bir dekorasyon fantazisi yaşayarak kucaklayın. Odanızı parlak yeşile boyayın, kanepeyi kırmızı kadife ile kaplayın veya o rüya serisini satın alın. Hayat ‘ya olursa?’ diye düşünmek için çok kısa.


Aslan Burcu

21 Mart 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Otoriteye karşı kibir gösterisi sizi eve daha erken götürmez, ancak incelik ve nezaket bunu sağlayabilir. Eve döndüğünüzde, şişmanlatıcı rahatlatıcı yiyeceklere açgözlülükle aşırı düşkünlükten kaçının. Bunun yerine pişmiş somon ve taze salata ile iştahınızı giderin.


Başak Burcu

21 Mart 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yurtiçi seyahat planları, hiç ziyaret etmediğiniz bir milli parkın etrafında toplanıyor. Düşünce süreçlerinize başkalarını da dahil edin. Bir yatak ve kahvaltının mı yoksa bir otelin mi çok yaş grubunuzu daha iyi idare edebileceğini tahmin etmeyin.


Terazi Burcu

21 Mart 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Konuk odalarını hazırlayın çünkü şirket, ünlü konukseverliğinizi test etmeye geliyor. Hava izin verirse yastıkları dışarıda havalandırın. Çarşafları kapatın. Yatağın yanına bir şişe su bırakın. Nezaketiniz ödüllendirilecek.


Akrep Burcu

21 Mart 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatta değerli olan hiçbir şey biraz çaba sarf edilmeden ödüllendirilmez. Emeğinizin sonuçlarını anında görmek istiyorsanız, bahçenizdeki yaprakları tırmıklayın ve torbalayın. Uzun ömürlü bitkilerinizi kış boyunca taşımak için malçlayın.


Yay Burcu

21 Mart 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yemekler kırılır, hatta özel tatlı kapları. Temizlikle uğraşın ve çocuklarınızın sizi mutlu etmek için ev işlerine yardım etme isteğiyle hareket ettikleri gerçeğine odaklanın.


Oğlak Burcu

21 Mart 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İdeallerinize sadık olmak, ekonomik başarı için önemlidir. Kimse size kendiniz için iyi bir sağlayıcı olmayı öğretmedi; sen bunu hayat okulunda öğrendin. Bir kitap yazarak bilgeliğinizi paylaşın.


Kova Burcu

21 Mart 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaşlarınız, ürkütücü, yabancı korku filmlerine olan tuhaf zevkinizi iltifat ediyor. Gösterim odanızdaki patlamış mısır kasesinin etrafında toplanırken korkunç zevk çığlıkları, kurduğunuz surround ses sistemiyle gurur duymanızı sağlar.


Balık Burcu

21 Mart 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Siz ve eşiniz, onun bekarlık günlerinden kalma aşırı doldurulmuş sandalyeyi tutma arzusu ve oturma odasında bir kanepe için yer açma arzunuz konusunda uzlaşmaya vardığınızda, yumuşak sözler gereklidir. Modern yatar koltukları eşleştirmek bir çözüm olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.