Günlük Ev Burç Yorumları 20 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Mart Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Geçen ay ve yaptığınız harika şeyleri düşünmek için kendinize zaman ayırın. En sevdiğiniz aromalı krema ile bir fincan kahve içerken bu anıları kaydeden bir veya iki not defteri sayfası yapın.


Boğa Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Cildinize karşı yumuşak kumaş, kendinizi harika bir şekilde duyusal hissetmenizi sağlar. Lüks, suni vizon örtüyle DVD izlemek için sarılırken ışıklı örtüyü değiştirin.


İkizler Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Size en yakın olanlara bir yabancıya davrandığınız gibi davranın. Sevdiklerinizin takdir edeceği kurabiyeler pişirin. Yüz kelimenin gösterebileceğinden daha fazla sevgi gösterecek.


Yengeç Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kucağının kıyısından saçtığın ışık, gecede bir fenerdir. Ev arkadaşları, empatik ruhunuz ve yadigarı porselenden servis edilen çay ile rahatlayarak rahat bir nefes alıyor.


Aslan Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Nazik cömertliğiniz, ev arkadaşlarınızla tartışmalar söz konusu olduğunda her şeyin siyah beyaz olmadığını görmenizi sağlıyor. Arabuluculuk becerileriniz, çözüme götürecek yüzeysel anlaşmazlıkların altında yatan daha derin sorunlar hakkında size fikir verir. Yemek yemek yerine bir masa örtüsünü nakışla süsleyerek kutlayın.


Başak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Zaman ayırın ve nimetlerinizi sayın. Geçen ayın hayatınıza neler getirdiğini düşünün. Bahçenin nimetini yaşlı bir komşunuzla veya evinde fazladan misafir edecek biriyle paylaşın. Birazını kendi mağazalarınız için saklayın.


Terazi Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bekar ve kimseye borçlu olmamak, müziğinizi yüksek sesle çalmak ve yeni apartman dairenizde bibloları kurarken birlikte şarkı söylemek için yeterli sebeptir. Sanat projelerinizi dağıtın, böylece üzerinde kolaylıkla çalışabilirsiniz.


Akrep Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çocuklar, pratik yapmak için getirdiğiniz keklerle çok az ilgisi olan manyetik bir çekim hissederler. Popülariteniz, onaylanmaya ve neşelenmeye açgözlü her çocuğa içten bir ilgi göstermenizden kaynaklanmaktadır.


Yay Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Fırından yeni çıkmış ev yapımı ekmek, dilde eriyor. Yeni bir komşuyla bir somun ekmeği paylaşın ve birinin hüznünü kovalamanın sevincini keşfedin.


Oğlak Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ahşap, ağaçların enerjisini evinize bağlar. Büyüme tahıllara yansır. Evinizdeki ahşabı iyi bir tozla nemlendirin, ardından cilalayın.


Kova Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Partnerinize çocukluğunuzla ilgili utanç verici hikayeler anlatan akrabalar, her iki tepkinizi de ölçüyor. Komedi, birinin rahatsızlığı hakkındadır ve bugün sıra sizde. Rahatlayın ve duruma ayak uydurun. Siz de gülebilirsiniz!


Balık Burcu

20 Mart 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Güzellik bugün varlığınızı kaplıyor. Sabun yapımı hakkında bir kitap alın. Tarifleri deneyin ve yakında cildinize taze bir his vereceksiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.