Günlük Ev Burç Yorumları 19 Mart 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Mart Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Mart 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün yaralanma riski sunuyor. Yükseklikleri keşfetme planınız bir merdiven çıkmayı içeriyorsa, basamakların sağlam olduğundan ve ayaklarınızın altındaki zeminin düz olduğundan emin olun.


Boğa Burcu

19 Mart 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eviniz tüm yaz arkadaşlarınızın buluşma noktası oldu. Başka bir yerde iç mekan eğlencesine geçiş için hazır değil misiniz? Verandanıza bir Meksika şöminesi ekleyin ve değer verdiğiniz kişileri devam eden sevgiyi kutlamaya davet edin.


İkizler Burcu

19 Mart 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenize yerleştirilen cam toplar güneş ışınlarını yakalar. Ortaya çıkan ışınlar, tıpkı ofis sağlığını artırmaya yönelik ilham verici planınızın iş arkadaşlarınızın yaşamları ve kariyeriniz üzerinde olumlu bir etkiye sahip olması gibi, cesurca parlıyor.


Yengeç Burcu

19 Mart 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kadife çiçekleri sonbaharın turuncu, kırmızı ve sarı tonlarıyla gözlerinizi şenlendirir. Sonbahar bahçenizi dikerken kök toplarını gevşetmek için zaman ayırın. Bir süredir sizden haber almayan bir amcayı arayarak kendi köklerinizi beslemek için zaman ayırın.


Aslan Burcu

19 Mart 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kapıdan dışarı çıktığınızda bir milyon dolar gibi görünüyorsunuz, ancak kapı aralığınızın kendisinin biraz çekidüzen vermesi gerekebilir. Evinizin önünde durun ve kapının kendisinin yeni bir boyaya ihtiyacı olup olmadığını ve öyleyse hangi renkten mutlu olacağınızı düşünün. Belki bir çelenk veya saksı bitkilerinin eklenmesi evinizin girişini davet eder?


Başak Burcu

19 Mart 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizden yaprak maddesini kompostlayarak kaynaklarınızı bugün genişletin. Kağıt, cam ve alüminyumunuzu geri dönüşüm merkezine götürmek için ekstra çaba sarf etmeniz gerekse bile, şehrinizde nelerin geri dönüştürülebileceğini kontrol edin. Ev arkadaşlarınızdan biriyle yürüyüşe çıkarak kaslarınızı gerin.


Terazi Burcu

19 Mart 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yemek yapmak aşk gibidir. Ya terkedilerek girilmelidir ya da hiç girilmemelidir. Bulaşıklarınız yontulmuş ve uyumsuz mu? Sofra takımınız bükülmüş ve şekli bozuk mu? Büyük bir değişiklik yapmak için çok fazla harcamanıza gerek yok. Masanız için yemek pişirmenizi gösterecek ve yeteneğinizle gurur duymanızı sağlayacak şeylere yatırım yapın.


Akrep Burcu

19 Mart 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İhtiyat bugün için anahtar kelimeniz, ancak planlarınıza müdahale etmesine izin vermek için hiçbir neden yok. Kök sebzelerle ilgilenirken eldiven giyin ve güveç için keserken kaymaması için kesme tahtasının altına bir havlu koyun.


Yay Burcu

19 Mart 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Biraz dostça rekabet günün emridir, bu yüzden başkalarıyla iyi oynamak için zaman ayırın. Masa tenisi masasını araba yoluna yuvarlayın ve yetişkin komşularınızdan hangisinin küçük beyaz topa vurma mücadelesine hazır olduğunu görün.


Oğlak Burcu

19 Mart 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatınızdaki fazlalıkları budayarak kendinizi motive edin, böylece yeni olasılıkların kök salmasına yer kalır. Açık havada bu, kelimenin tam anlamıyla makaslarınızı çıkarmanız ve çalılarınızı budamanız gerektiği anlamına gelebilir. İç mekanlarda kağıt atma, fırlatma ve dosyalama saati evinize düzen getirecektir.


Kova Burcu

19 Mart 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hepimiz için özel bir yer var. Eviniz veya bahçeniz sizin özel yeriniz mi? O iç sesi dinle ve özel yerini bul. Onu bulduğunuzda, birkaç minder yerleştirin ve alanı, sizi kendinizle zaman geçirmeye çağıracak şekilde dekore edin.


Balık Burcu

19 Mart 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bahçenizin üzerinde bulutlar asılı duruyor ama güneş ışınları hala parlıyor. Bahçedeki maydanoz ve diğer bitkileri iç mekanda büyütmek için saklarken güneş kremi sürün. Ev çiftçilerinin de sevgiye ihtiyacı var ve akşam size biraz sevgi vermek için iyi bir zaman.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.